Zuid-Korea

Over Korea

Korea is gelegen op een schiereiland in het midden van Noordoost-Azië, de Gele Zee is in het westen en het oosten Zee is naar het oosten. Hoewel Korea heeft een traditie en cultuur die dateren van duizenden jaren, in de afgelopen decennia Korea heeft getransformeerd van een agrarische economie naar een van de meest geïndustrialiseerde landen ter wereld. Belangrijkste industrieën in Korea onder meer auto's, scheepsbouw, chemie en informatietechnologie. De Koreaanse bevolking is hoog opgeleid en heeft een van de hoogste internetgebruik tarieven in de wereld.

 

Klimaat

Korea ervaart alle vier seizoenen, met inbegrip van een natte zomer en een koude winter. In Seoul, de hoofdstad, is de gemiddelde lage temperatuur in januari is ongeveer -2 graden C, en de gemiddelde hoge temperatuur in augustus ligt op ongeveer 25 graden C. De luchtvochtigheid is relatief hoog is het hele jaar door, meestal variërend van ongeveer 70 tot 80 procent.

 

Cultuur

Korea heeft een lange traditie in de kunst, in het bijzonder zang, dans, beeldende kunst en aardewerk. Vele musea en kunstgalerijen bestaan ​​binnen het land. Bovendien, centrale ligging Korea's in Noordoost-Azië maakt het gemakkelijk voor de bezoekers van andere Aziatische landen zoals Japan en China te verkennen. Koreaanse keuken richt zich op rijst en bijgerechten, en vele traditionele voedingsmiddelen gebruiken gefermenteerde sauzen. Bijgerechten zijn vlees, vis, ingelegde gerechten, soepen en groenten.


Kosten van levensonderhoud

De kosten om te leven in Korea is matig, ongeveer $ 1200 (US) per maand, met de meeste van die gaan voor huisvesting en voedsel. Internationale studenten die master's degree programma's komen in aanmerking om elke week te werken tot 20 uur tijdens de studie in Korea. Geen extra werkvergunning vereist is, zolang de student een geldig visum.