Studie Master's Opleidingen in Zuid-Korea

Master's Programma's in Zuid-Korea 2018

Studie in Korea

Hoger Onderwijs in Korea

Hoger onderwijs omvat bachelor-, master (masters) en PhD. Instellingen voor hoger onderwijs omvatten universiteiten, graduate schools, en een breed scala van gespecialiseerde universiteiten en Othe instellingen, waaronder junior colleges. Universiteiten kunnen nationale (gerund door de Koreaanse overheid), openbare (gerund door lokale entiteiten) of prive.

 

Waarom studeren in Korea?

Graduate onderwijs in Korea wordt zeer gerespecteerd in de hele wereld, vooral in technische gebieden zoals engineering en informatietechnologie. Veel masteropleidingen worden in het Engels gegeven. Koreaanse scholen hebben opmerkelijke onderzoeksprogramma's, onderscheiden faculteit en state-of-the-art onderzoeksfaciliteiten. Zes Koreaanse universiteiten in de top 400 universiteiten wereld, volgens het 2012-2013uk / wereld-universiteit-rankings / "> Times Higher Education World University Rankings.

Korea laadt alle studenten, ongeacht of Koreaanse onderdanen of internationale studenten, hetzelfde collegegeld. Naast het aanbieden van masteropleidingen die meer betaalbaar zijn dan die in het Engels-sprekende landen, de Koreaanse overheid, Koreaans universiteiten, en een aantal particuliere stichtingen bieden veel beurzenprogramma's die specifiek voor internationale studenten. Veel Koreaanse universiteiten hulp bieden ook de werkgelegenheid voor internationale studenten.

 

Universiteiten in Korea

Korea heeft ongeveer 250 nationale, openbare en particuliere universiteiten die zowel Koreaanse en internationale studenten verwelkomen. Recente hervormingen overheid hebben het veel gemakkelijker voor internationale studenten te veroorloven wonen en werken in Korea tijdens het bijwonen van programma's op hogescholen.

Universiteiten zijn 179 traditionele universiteiten, 40 graduate schools, 20 cyber universiteiten, 11 industriële universiteiten en 10 universiteiten van het onderwijs. De 40 onderzoekscholen zijn een aantal scholen die zich richten op wetenschappelijk onderzoek en andere scholen die een gespecialiseerde focus hebben en zijn meer praktijkgericht.

 

Collegegeld en Programma Duur

Jaarlijkse collegegeld verschilt per programma en universiteit, maar over het algemeen gemiddeld ongeveer $ 4000 (US) $ 8.000 (US), het collegegeld op nationaal en openbare scholen is ongeveer de helft van dat op particuliere scholen. Echter, particuliere scholen enorm overtreffen nationale en openbare scholen.

Masteropleidingen vereisen meestal twee of meer jaar om te voltooien. De meeste master-opleidingen vereisen cursussen, een examen, en een scriptie.

 

Academisch Jaar

Het academisch jaar in Korea begint met de lente semester van eind februari tot begin maart. Elk semester is 16 weken lang.Semester loopt tot en met juni en wordt gevolgd door een pauze. Fall semester begint in begin augustus en loopt tot eind januari.

 

Post-Graduate Kansen

Afgestudeerden van masteropleidingen in Korea zullen vinden dat hun diploma's worden wereldwijd erkend om hun hoge kwaliteit en Koreaanse studenten wordt zeer gewild door Koreaanse bedrijven. Korea ook onlangs een wet aangenomen genaamd "Gold Card" waarmee internationale studenten die zijn afgestudeerd aan een Koreaanse universiteit in bepaalde programma's in Korea te blijven voor de werkgelegenheid. Deze majors zijn informatie-technologie, e-business, nieuwe materialen, transport apparatuur, digitale elektronica, milieustudies en energie studies.

Echter, moeten de meeste internationale studenten die willen blijven in Korea en zoeken een fulltime dienstverband hebben specifieke vaardigheden om te werken in het land.Deze specifieke vaardigheden omvatten college en vreemde talen onderwijs, onderzoek, technologische bijstand, bepaalde professionele vaardigheden, en kunst en entertainment.

 

Visa Requirements

Alle internationale studenten vereisen een D-2 visum, dat wordt afgegeven aan studenten in de reguliere of onderzoeksprogramma's op hogescholen, universiteiten, graduate schools of onderzoeksinstituten. Zodra een student is toegelaten tot een gekwalificeerde Koreaanse school, kunnen ze een aanvraag voor een visum van de Koreaanse ambassade of het consulaat in hun thuisland. De toepassing vereist van de student paspoort, een brief van de leerling de school bevestigt toelating, een attest van de student meest recente school afstuderen of inschrijving, en wordt nagegaan of de student heeft het equivalent van $ 10,000 (US) of meer op een rekening. Chinese studenten moeten ook een familie register in te dienen.

 

Zorgverzekering

Internationale studenten zijn verplicht om ziektekostenverzekering gekocht in persoon van de National Health Insurance Corporation hebben. De verzekering kost ongeveer $ 40 (US) per maand en is van kracht vanaf de datum van de student buitenaardse kentekenbewijs.

 

Tips

Sommige beurzen vereisen Koreaanse taalvaardigheid in aanmerking te komen, waar andere beurzen te verstrekken Koreaanse taaltraining (ongeveer een jaar) als onderdeel van de beurs. Beurzen zijn ook beschikbaar voor Engels-taught programma.

De Koreaanse geschreven taal gebruikt de Han-guel alfabet, dat is fonetisch van aard en zeer makkelijk te leren. De Koreaanse taal bevat ook de meeste buitenlandse woorden direct in de taal, dus het is niet ongewoon om een ​​Chinees karakter of een Engels woord ingebed in het midden van een paragraaf van Han-guel symbolen zien.

Over Korea

Korea is gelegen op een schiereiland in het midden van Noordoost-Azië, de Gele Zee is in het westen en het oosten Zee is naar het oosten. Hoewel Korea heeft een traditie en cultuur die dateren van duizenden jaren, in de afgelopen decennia Korea heeft getransformeerd van een agrarische economie naar een van de meest geïndustrialiseerde landen ter wereld. Belangrijkste industrieën in Korea onder meer auto's, scheepsbouw, chemie en informatietechnologie. De Koreaanse bevolking is hoog opgeleid en heeft een van de hoogste internetgebruik tarieven in de wereld.

 

Klimaat

Korea ervaart alle vier seizoenen, met inbegrip van een natte zomer en een koude winter. In Seoul, de hoofdstad, is de gemiddelde lage temperatuur in januari is ongeveer -2 graden C, en de gemiddelde hoge temperatuur in augustus ligt op ongeveer 25 graden C. De luchtvochtigheid is relatief hoog is het hele jaar door, meestal variërend van ongeveer 70 tot 80 procent.

 

Cultuur

Korea heeft een lange traditie in de kunst, in het bijzonder zang, dans, beeldende kunst en aardewerk. Vele musea en kunstgalerijen bestaan ​​binnen het land. Bovendien, centrale ligging Korea's in Noordoost-Azië maakt het gemakkelijk voor de bezoekers van andere Aziatische landen zoals Japan en China te verkennen. Koreaanse keuken richt zich op rijst en bijgerechten, en vele traditionele voedingsmiddelen gebruiken gefermenteerde sauzen. Bijgerechten zijn vlees, vis, ingelegde gerechten, soepen en groenten.


Kosten van levensonderhoud

De kosten om te leven in Korea is matig, ongeveer $ 1200 (US) per maand, met de meeste van die gaan voor huisvesting en voedsel. Internationale studenten die master's degree programma's komen in aanmerking om elke week te werken tot 20 uur tijdens de studie in Korea. Geen extra werkvergunning vereist is, zolang de student een geldig visum.

Feiten over Zuid-Korea

Zuid-Korea beslaat het zuidelijke deel van het Koreaanse schiereiland, waarvan sommige 680 mijl (1100 km) strekt zich uit van het Aziatische vasteland. Dit bergachtige schiereiland wordt geflankeerd door de Gele Zee in het westen, en de Zee van Japan (Oost-Zee) in het oosten. Zijn zuidelijke puntje ligt aan de Straat Korea en de Oost-Chinese Zee.

 

Hoofdstad: Seoul
Officiële Talen: Koreaans
Overheid: Unitary presidentiële constitutionele republiek
Bevolking: 50,00,441
Bruto Binnenlands Product: $ 1.687000000000000
Valuta: Zuid-Koreaanse won (₩) (KRW)
Tijdzone: (UTC 9)