Wissel Dual Master in toerismebeheer uit

Algemeen

Beschrijving van opleiding

112490_rsz_workplace-1245776_1280.jpg

De International Dual Degree in Tourism Management is een jaarprogramma dat volledig is ontworpen voor het nastreven van een succesvolle carrière-horeca-industrie met een internationale samenwerking tussen INSA (Barcelona, Spanje) en de Hotel Management School (Luzern, Zwitserland) .

Toerisme is de afgelopen decennia een economische aanjager gebleken die heeft bijgedragen aan de economische ontwikkeling van veel landen. Mensen zien vakantie als een noodzaak en niet als een luxe in het huidige scenario. Toerisme vereist coördinatie en samenwerking tussen reisagenten, touroperators en toeristen. Het omvat ook marketinginspanningen om toeristen aan te trekken om naar bepaalde bestemmingen te reizen.

Doelen

 • Onderzoek in gastvrijheid: vestigen relatiemarketing, directe klantenloyaliteit in digitale omgevingen.
 • Hospitality Management: Maak kennis met een creatief en systematisch nastreven van organisatiedoelen binnen de horeca.
 • Leiderschapsvaardigheden: Leid professionals op en train ze om impact te genereren op de omzetgroei in hotels en restaurants.

ontvangers

 • Afgestudeerden in toerisme.
 • Professionals die een upgrade nodig hebben en hun zakelijke horizon willen uitbreiden.
 • Bedrijven die deskundig personeel zoeken.
 • Afgestudeerden in beroepssecundair of hogeregraad op het gebied van toerisme, voedsel, reisbureaus en Hospitality Management op zoek naar praktische voorbereiding om het personeel te betreden.

Professionele uitstapjes

 • Revenue Manager
 • Hotelmanager of plaatsvervanger
 • Hoofd van de horeca en restaurants
 • Inkoopmanager
 • Directeur eten en drinken

INSA biedt de mogelijkheid van stages in bedrijven tijdens de leveringstermijn van de master

Programma112491_rsz_sin-titulo-1-1024x370.jpg

Evaluatie en accreditatie

Biedt studenten de mogelijkheid om in één jaar twee graden te studeren aan twee verschillende universiteiten, waardoor studenten de kans krijgen op een echt mondiaal perspectief.

Het plan heeft een multidisciplinaire visie en het zal worden gehouden door afwisselende praktijksituaties en theoretische concepten. Je genereert unieke en creatieve oplossingen terwijl je jezelf in een competitieve context versterkt en een definitief masterproject moet uitwerken en presenteren.

Na het voltooien van het programma ontvangt de student de volgende diploma's van de universiteiten van de partnerinstelling:112492_rsz_screen_shot_2019-03-20_at_125517_pm.png

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

INSA Business, Marketing & Communication School is a private Business School with over 30 years experience in the training sector, which has professionals training professionals. We offer a wide r ... Lees meer

INSA Business, Marketing & Communication School is a private Business School with over 30 years experience in the training sector, which has professionals training professionals. We offer a wide range of up-to-date training programs in different areas of the company, always responding to market needs, training professionals who are able to successfully enter the labor market thanks to the knowledge, skills and attitudes we convey, and the design of a practical and realistic training plan, taught by professionals. Lees Minder
Barcelona , Luzern + 1 Meer Minder