Wereldwijde master in supply chain management en logistiek

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

EAE Global Master in Supply Chain Management & Logistics is bedoeld voor managers in het operationele gebied die begrijpen dat logistieke processen een hoge toegevoegde waarde hebben voor hun bedrijven en die deze gebruiken om het concurrentievermogen van hun bedrijf te vergroten. Professionals die weten hoe ze een strategische visie moeten ontwerpen, implementeren en onderhouden van het Operations Area Management en, specifiek, van logistiek en uitgebreid beheer van de Supply Chain, die een breed scala aan managementtechnieken en -tools kennen en gebruiken en die weten hoe ze informatietechnologiesystemen kunnen exploiteren.

Kortom, deze masteropleiding is gericht op die logistieke executives die de behoefte hebben om nieuwe niches van wereldwijde bedrijfsontwikkeling te exploiteren.

Kernpunten

 1. Bezoeken aan bedrijven
  De International Master in Supply Chain Management omvat twee reizen van elk één dag naar twee belangrijke logistieke centra in het invloedsgebied van Barcelona.


 2. Wit programma
  Voltooiing van het Witprogramma (Witboek Holistische Intermodale Opleiding over Transport in Europa) van de Europese Short Sea Shipping School. Het 4-daagse programma vindt plaats aan boord van een schip op de route Barcelona - Rome (Civitavecchia) - Barcelona, met als doel kennis en vaardigheden te verstrekken op het gebied van intermodale logistiek en maritiem transport, met name door short-sea.


 3. SCPro-certificering
  De syllabus en het lesmateriaal van de masteropleiding zijn zo ontworpen dat studenten die dat willen, met succes het SCPro Level 1-examen kunnen afleggen.


 4. EAE , School gecertificeerd door de CSCMP
  EAE Business School is een business school die is gecertificeerd door de Council of Supply Chain Management Professionals om Supply Chain Management-programma's te onderwijzen.


 5. Raad van Advies
  Het mastercurriculum wordt ontwikkeld in samenwerking met de Adviesraad van de afdeling Operaties en Logistiek, bestaande uit 25 professionals van onder meer Pepsico, Nike, DHL, Danone, Accenture, Fujitsu, Grupo Planeta, Mango of Grupo Puig.


 6. Rankings The World
  Volgens de door El Mundo in 2016 opgestelde ranglijst "250 Best Masters" is het de op een na beste masteropleiding op logistiek gebied die in Spanje wordt gegeven.


 7. Eduniversele ranglijst
  Volgens de ranglijst "Best Masters Eduniversal 2016" behoort het tot de 80 beste ter wereld op het gebied van logistiek.


 8. Inzetbaarheid
  Volgens Randstad zal de vraag naar professionals in de logistieke sector in 2017 verder toenemen.


 9. Internationaal erkende methodologie
  De methodologie van EAE Hybrid Learning-programma's was een halve finalist in de prestigieuze Reimagine 2015 Teaching Innovation Awards, georganiseerd door Wharton, de business school van de University of Pennsylvania (U-Penn).

En toelatingseisen

double Degree

Personen die het programma met succes hebben afgerond, verdienen de titel van Global Master in Supply Chain Management & Logistics van EAE Business School . Bovendien zullen deelnemers die voldoen aan de vastgestelde academische vereisten een diploma behalen aan de Polytechnische Universiteit van Catalonië.

Om de kwalificaties van universiteiten te behalen, is het noodzakelijk om te voldoen aan de vereisten die beide instellingen vragen.

toelating proces

Het fundamentele doel van onze opnames proces is om de geschiktheid van de kandidaten te garanderen, door middel van hun professionele en academische curriculum. Alle deelnemers moeten het meeste uit deze leerervaring te krijgen, door middel van een context waarin het mogelijk om een ​​lange-termijn relatie met klasgenoten, docenten en alumni te ontwikkelen.

Om het toelatingsproces te starten, is het nodig om het bijbehorende formulier in te vullen, zodat het profiel van de kandidaat kan worden beoordeeld door onze Academische Commissie. Als het toelatingsbesluit van de Academische Commissie aan de International Master in Supply Chain Management & Logistics positief is, kan de kandidaat zijn / haar inschrijving voor deze master formaliseren.

Carrièremogelijkheden

EAE Business School Career Service van EAE Business School is verantwoordelijk voor het promoten en dienen als ontmoetingspunt voor studenten, alumni, samenwerkende bedrijven en andere zakelijke groepen die geïnteresseerd zijn in het inhuren van EAE professionals. Jaar na jaar helpt deze dienst veel van onze studenten om een professionele relatie op te bouwen.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 5 Meer Minder