Wereldwijde master in projectmanagement

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De Global Master in Project Management is bedoeld om managers op te leiden die weten hoe ze complexe en wereldwijde projecten efficiënt en effectief kunnen leiden, plannen, organiseren en controleren. Bovendien zullen ze persoonlijke vaardigheden ontwikkelen waarmee ze hun prestaties en die van hun teams kunnen verbeteren en krijgen ze toegang tot het examen voor de PMP®-certificering van het Project Management Institute, Inc.

Het wordt gegeven via onze innovatieve hybride methodologie die virtuele leerperiodes combineert met twee woonweken in Madrid.

De hybride methodologie is het resultaat van het samenvoegen van het beste van beide modaliteiten om een uniek, flexibel en wereldwijd formaat te bieden. Vergroten van de mogelijkheden om grenzen te verleggen die actief zijn in een geglobaliseerde markt van klanten, concurrenten en leveranciers.

"Het is een bij uitstek praktische masteropleiding, die gebruik maakt van de modernste software om gebieden en processen gerelateerd aan projectmanagement te simuleren." Marc Bara, directeur van de meester.

Redenen om deze master aan EAE Business School

 1. Nieuwste generatie software
  Educatieve licenties van softwaretoepassingen die in de branche worden gebruikt, zoals @Risk by Palisade, voor risicokwantificering, of Microsoft Project voor planningsbeheer. Studenten hebben Office 365 in de cloud, samen met downloadbaar Microsoft Project op maximaal 5 apparaten.


 2. Woonprogramma in Madrid
  Een van de sleutels tot de master is de persoonlijke periode van twee weken die plaatsvindt in Madrid. U kunt profiteren van een uitgebreid programma van bezoeken aan bedrijven en multinationals zoals Microsoft Spanje en MC Mutual. Bovendien krijgt u bezoek van experts en leidinggevenden van PMI Spanje.


 3. Internationaal erkende methodologie
  De methodologie van EAE Hybrid Learning-programma's was een halve finalist bij de prestigieuze Reimagine 2015 Teaching Innovation Awards, georganiseerd door Wharton, de business school van de University of Pennsylvania (U-Penn).


 4. project management Instituut
  Als student kun je je registreren als PMI-lid, als studentlid, waardoor je toegang krijgt tot hoogwaardige bronnen.


 5. Professionele certificatie
  Aan het einde van de master heb je de mogelijkheid om het Project Management Institute PMP®-certificeringsexamen af te leggen.

Aanbevolen

 • Top 25 van de 25 beste business schools ter wereld Ranking América Economía 2019
 • 77.000+ managers opgeleid sinds 1958
 • Top 50 Bij de top 50 in Europa Ranking QS Global MBA 2019
 • 1e business school in Spanje om officiële universitaire meesters te onderwijzen
 • 103 verschillende nationaliteiten in 2018

Werkgelegenheidsverslag

 • 81% Verhoogd salaris tot 30% een jaar na het voltooien van een EAE master
 • 85% van de studenten kreeg aan het einde van de master nieuwe vacatures
 • Meer dan 7.000 vacatures en stages gepubliceerd in 2018
 • Top 5 wervingsbedrijven van 2018: LVMH, Shneider Electric, Nestlé, Repsol en Coca Cola

Financieringsmogelijkheden

Bij EAE weten we dat getalenteerde Global Master in Project Management-studenten ons positief inspireren en een motor zijn voor vooruitgang voor onze gemeenschap. EAE beurzen belonen uw inspanningen op uw weg naar uitmuntendheid en zijn een toewijding aan gelijkheid en sociale rechtvaardigheid die de toegang tot onze onderwijsprogramma's verruimt.

 • 25% van de studenten ontvangt financiële steun
 • 12 eigen financiering op 12 maanden zonder rente
 • 4 verschillende soorten EAE beurzen
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 5 Meer Minder