Wereldwijde master in bedrijfsfinanciering

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

In de huidige situatie, met versnelde veranderingen en nieuwe paradigma's van bedrijfsbeheer, is het doel van onze Global Master in Corporate Finance om de belangrijkste kwesties van huidig en toekomstig financieel beheer van het bedrijf te verdiepen, door middel van een uitstekend praktisch en ondersteund door de meest geavanceerde theoretische grondslagen.

Het programma is afgestemd op het doel en de missie om de deelnemers een solide en up-to-date financiële training te bieden vanuit een internationaal perspectief, onder een globale visie van het bedrijf gericht op het leiden van de financiële strategie van de organisatie, en draagt zo bij aan het genereren van waarde. van de financiële functie.

De Global Master in Corporate Finance wordt gegeven via onze innovatieve hybride methodologie. Dit biedt je een uniek en flexibel trainingsmodel waarmee je een innovatieve academische ervaring kunt beleven door middel van digitale tools, en gunstige professionele relaties kunt opbouwen met een combinatie van virtuele en face-to-face periodes. Beleef de ervaring met ons!

Redenen om deze master aan EAE Business School

 1. Internationaal erkende methodologie
  De methodologie van EAE Hybrid Learning-programma's was een halve finalist bij de prestigieuze Reimagine 2015 Teaching Innovation Awards, georganiseerd door Wharton, de business school van de University of Pennsylvania (U-Penn).


 2. Financiële routes
  U heeft de keuze uit twee routes, waardoor u de flexibiliteit van uw specialisatie kunt vergroten: fusies en overnames of internationale belastingen.


 3. Woonprogramma in Madrid
  Een van de sleutels tot de master is de persoonlijke periode van twee weken die plaatsvindt in Madrid, op de EAE Business School campus.


 4. Employment Partner Executive
  We bevorderen de verbetering van de inzetbaarheid van managementprofielen en vergroten hun professionele uitstraling.


 5. Raad van Advies
  Ons mastercurriculum wordt ontwikkeld in samenwerking met een adviesorgaan dat bestaat uit professionals van onder meer Zurich, Nike, Agbar, Affinity Petcare, Grupo Día, Schröders of Marcilla.

Aanbevolen

 • Top 25 van de 25 beste business schools ter wereld Ranking América Economía 2019
 • 77.000+ managers opgeleid sinds 1958
 • Top 50 Bij de top 50 in Europa Ranking QS Global MBA 2019
 • 1e business school in Spanje om officiële universitaire meesters te onderwijzen
 • 103 verschillende nationaliteiten in 2018

134931_pexels-photo-3811082.jpeg

Werkgelegenheidsverslag

 • 81% Verhoogd salaris tot 30% een jaar na het voltooien van een EAE master
 • 85% van de studenten kreeg aan het einde van de master nieuwe vacatures
 • Meer dan 7.000 vacatures en stages gepubliceerd in 2018
 • Top 5 wervingsbedrijven van 2018: LVMH, Shneider Electric, Nestlé, Repsol en Coca Cola

Financieringsmogelijkheden

Bij EAE weten we dat getalenteerde studenten van de Global Master in Corporate Finance ons positief inspireren en een motor zijn voor vooruitgang voor onze gemeenschap. EAE beurzen belonen uw inspanningen op uw weg naar uitmuntendheid en zijn een toewijding aan gelijkheid en sociale rechtvaardigheid die de toegang tot onze onderwijsprogramma's verruimt.

 • 25% van de studenten ontvangt financiële steun
 • 12 eigen financiering op 12 maanden zonder rente
 • 4 verschillende soorten EAE beurzen
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 5 Meer Minder