Warsaw International Studies in Psychology (5-jarige master)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

WISP - de internationale studies in psychologie van Warschau is een volledig vijfjarig masterprogramma (in het Pools: magister) in de psychologie. Wij bieden u de kans om een ​​unieke combinatie van gepersonaliseerd kleinschalig onderwijs te ervaren in een zeer internationale omgeving. Huidige WISP-studenten komen uit meer dan 30 verschillende landen en noemen deze wereldwijde mix als iets dat ze erg op prijs stellen.

Met slechts ongeveer 150 studenten in het hele programma zijn de klassen klein, met gemiddeld 20 tot 25 studenten. Dit maakt het voor u mogelijk om persoonlijk in contact te treden met professoren en andere studenten. WISP-studenten waarderen dit persoonlijke, aangename en interactieve klimaat omdat het hen uitnodigt en stimuleert om actief betrokken te zijn bij lessen en in het leerproces in het algemeen, in plaats van een passieve luisteraar te zijn in een grote groep. Een goede illustratie van de persoonlijke benadering bij WISP is dat hoogleraren en administratief personeel studenten meestal bij hun voornaam kennen.

Over het algemeen geven ongeveer 120 professoren les aan WISP, van wie bijna een derde buitenlandse hoogleraren bezoekt , afkomstig uit landen als de VS, Canada, Duitsland, Zwitserland, Nederland, het VK, Frankrijk, Australië, Zweden, Oostenrijk, Israël, enz. .

WISP nodigt je uit om jezelf te ontwikkelen en een psycholoog te worden in een zeer stimulerende academische omgeving die je misschien nergens anders vindt.

Applicatie procedure

Je bezorgt (brengt of verzendt) ons wat papieren, registreert ons in ons internetsysteem en betaalt de aanvraagkosten voor het rekruteringsproces.

We organiseren een interview voor u (voor het interview bereidt u ÉÉN boek voor uit de lijst die we op onze website publiceren). In het geval van kandidaten uit het buitenland is het mogelijk om het interview via teleconferentie te houden.

Als je wordt geaccepteerd, moet je wat andere papieren bezorgen.

Collegegeld

  • EU / EVA (inclusief Polen): 3950 EUR / jaar
  • Niet-EU / EVA: 4950 EUR / jaar
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Faculty of Psychology, of which WISP is a part, is the most renowned Faculty of Psychology in Poland. The Faculty’s research projects cover an extensive range of subjects within the field of psych ... Lees meer

The Faculty of Psychology, of which WISP is a part, is the most renowned Faculty of Psychology in Poland. The Faculty’s research projects cover an extensive range of subjects within the field of psychology, and results are regularly published in renowned scientific journals. Our academics are known for the emphasis they place on the development of each student’s individual capabilities... Lees Minder