Verenigde Arabische Emiraten

Over VAE

De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) is een zeer moderne Midden-Oosterse land gelegen in het zuidoostelijke deel van het Arabische schiereiland. Het land heeft grenzen met Saudi-Arabië, Oman en Qatar. De VAE werd in 1971 opgericht als een federatie van zeven emiraten: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah en Umm al-Qaiwain. De VAE is een populaire toeristische bestemming die een rijke culturele traditie die meer dan 2500 jaar terug met moderne steden die wolkenkrabbers, musea, kunstgalerijen, golfbanen, spa's en themaparken bogen combineert.

 

Klimaat

Hoewel ongeveer viervijfde van de VAE heeft een warme en dorre woestijn klimaat, het land omvat ook bergen, oases en een kustlijn. Maximum zomer kan de temperatuur bijna 50 graden C in sommige gebieden te bereiken, hoewel de temperaturen in de bergachtige regio's zijn meer gematigd. Minimum winter temperaturen rond de 10 graden C.De jaarlijkse neerslag is van 120mm tot 350mm afhankelijk van de locatie, met af en plotselinge overstromingen. Stofstormen die de zichtbaarheid aanzienlijk verminderen ook voorkomen in de woestijngebieden.

 

Cultuur

De VAE beoogt traditionele culturele elementen te handhaven op basis van tribale leven en islamitische principes tijdens het verplaatsen in de richting van een moderne cultuur. Met dit in het achterhoofd, heeft het land onlangs benadrukte beeldende kunst dat traditionele middelen van creativiteit die gericht is op poëzie en het gesproken woord te vergroten. Als gevolg hiervan, de VAE heeft nu een bloeiende, multiculturele kunst gemeenschap die musea, galeries, tentoonstellingen, culturele evenementen, theaters en kunst-gerelateerde workshops en zomerkampen omvat.

 

Kosten van levensonderhoud

De prijzen in de VAE zijn over het algemeen gematigd, met een-slaapkamer appartementen beginnen bij ongeveer $ 1.000 (US) per maand en nutsbedrijven lopen ongeveer $ 120 (US) per maand. Maaltijdplan kosten zijn ook zeer redelijk.Kosten in de buurt van een centrum zijn iets hoger dan de kosten elders. Studenten moeten ook zeker om budget voor een auto, want ze zijn een virtuele noodzaak in het land.

 

Scholen

Scholen en universiteiten in Verenigde Arabische Emiraten

Online scholen en universiteiten in Verenigde Arabische Emiraten