Studie Master Programma's in de Verenigde Arabische Emiraten

Master's Opleidingen in de Verenigde Arabische Emiraten 2018

Studie in de VAE

Hoger Onderwijs in de VAE

Traditioneel een olie-rijke land, in het afgelopen decennium de Verenigde Arabische Emiraten, in het bijzonder Dubai, begon een overgang naar een kenniseconomie. Als gevolg hiervan, de VAE begon zijn onderwijs te reviseren, waaronder het hoger onderwijs. Het huidige systeem voor hoger onderwijs omvat undergraduate studies, masters en doctoraten. De regering heeft ook onderzoek aan VAE universiteiten een hogere prioriteit, en onderzoeksprogramma's beginnen te bloeien. Naast de VAE openbare en particuliere scholen, veel internationale universiteiten hebben vestigingen in de Verenigde Arabische Emiraten.

 

Waarom studeren in de Verenigde Arabische Emiraten?

In het afgelopen decennium is het aantal universiteiten die programma's aan internationale studenten bijna verdubbeld en ongeveer 1.000 buitenlandse studenten nu studeren in de Verenigde Arabische Emiraten. De meerderheid van de internationale studenten zijn afkomstig uit de VS, het VK, Frankrijk, Canada, Australië en India.Master-opleidingen zijn beschikbaar in een breed scala van onderwerpen, met de meest populaire programma's zijn de informatietechnologie (IT), business, management en marketing. De VAE heeft onlangs maakte het een topprioriteit en als gevolg daarvan, is IT-onderwijs bloei aan universiteiten in het land. Veel masteropleidingen zijn gericht op niet-VAE professionals die werken in de VAE en worden gegeven in andere landen dan het Arabisch, voornamelijk Engels talen. Daarnaast zijn veel programma's bieden zowel full-en parttime studies, avondonderwijs en versnelde programma's met het hele jaar door aanwezig.

 

Universiteiten in de VAE

De VAE heeft 116 instellingen voor hoger onderwijs, met inbegrip van 3 publieke instituten en ongeveer 30 internationale vestigingen van de universiteiten van over de hele wereld, zoals de Universiteit van Exeter en de Michigan State University. Het grootste deel van de internationale universiteiten zijn gevestigd in Abu Dhabi of Dubai.

 

Collegegeld en Programma Duur

Openbare universiteiten zijn vrij op alle onderwijsniveaus te UAE burgers. Collegegeld varieert sterk op de internationale universiteiten afhankelijk van school en type masteropleiding. Typische jaarlijkse collegegeld loopt van ongeveer 10.000 dollar naar ongeveer 24.000 Britse ponden.

De meeste masteropleidingen vereisen 1-2 jaar om te voltooien met volledige dagonderwijs. Part-time programma's kan tot 5 jaar, maar kan enige versnelde deeltijdopleidingen in zo weinig als een jaar worden afgerond.

 

Academisch Jaar

De typische studiejaar bestaat uit twee semesters, hoewel sommige versnelde programma's maken gebruik van een drie-semestersysteem met enigszins samengedrukt schema. Val semester loopt van september tot december of januari en lente semester loopt van januari of februari tot en met juni.

 

Post-Graduate Kansen

Er zijn vele mogelijkheden voor zowel de VAE burgers en ex-pats om te werken in de VAE na het afstuderen. Belangrijke industrieën omvatten handel, transport en logistiek, horeca en toeristische diensten, bank-en financiële diensten, detailhandel en commerciële expansie, onderwijs, recht, media en gezondheidszorg. UAE burgers met master 's graden zijn zeer gewild door alle particuliere sectoren, zoals momenteel de overgrote meerderheid van de particuliere sector medewerkers zijn ex-pats.

 

Visa Requirements

Studenten die in het bezit een paspoort uit Samenwerkingsraad voor de Golf (GCC) landen hebben geen visum nodig. Alle andere studenten moeten een studentenvisum dat vereist dat ze worden gesponsord door een universiteit of een onderwijsinstelling erkend door de VAE ministerie van Hoger Onderwijs te verkrijgen. Het verzoek kan worden ingediend via een elektronisch formulier en vereist een foto van de student.Naast de visumkosten, wordt een borg van AED 1000 (ongeveer $ 300 US) vereist dat wordt terugbetaald wanneer de student vertrekt de VAE.

 

Zorgverzekering

Internationale studenten moeten verkrijgen ziektekostenverzekering in hun thuisland die hen zal bedekken terwijl ze studeren in de Verenigde Arabische Emiraten.

 

Tips

Naast het feit dat een kosmopolitische en multiculturele landen, de Verenigde Arabische Emiraten is een van de veiligste plaatsen in de wereld om te wonen en te bezoeken.

De officiële munteenheid in de VAE is de dirham, maar kan vrijwel elk type in vreemde valuta worden uitgewisseld in het land, omdat er geen valuta-regelgeving. Geldwisselaars algemeen bieden de meest gunstige wisselkoers, maar geldautomaten zijn ook op grote schaal beschikbaar in het hele land.

Vanwege het klimaat, jurk in de Verenigde Arabische Emiraten heeft de neiging nogal ongedwongen te zijn, maar bescheiden jurk is te verkiezen helemaal anders dan het strand locaties.

Studenten niet vloeiend in het Arabisch kunnen ook willen profiteren van hun tijd in de VAE te leren zowel geschreven en gesproken Arabisch.

Over VAE

De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) is een zeer moderne Midden-Oosterse land gelegen in het zuidoostelijke deel van het Arabische schiereiland. Het land heeft grenzen met Saudi-Arabië, Oman en Qatar. De VAE werd in 1971 opgericht als een federatie van zeven emiraten: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah en Umm al-Qaiwain. De VAE is een populaire toeristische bestemming die een rijke culturele traditie die meer dan 2500 jaar terug met moderne steden die wolkenkrabbers, musea, kunstgalerijen, golfbanen, spa's en themaparken bogen combineert.

 

Klimaat

Hoewel ongeveer viervijfde van de VAE heeft een warme en dorre woestijn klimaat, het land omvat ook bergen, oases en een kustlijn. Maximum zomer kan de temperatuur bijna 50 graden C in sommige gebieden te bereiken, hoewel de temperaturen in de bergachtige regio's zijn meer gematigd. Minimum winter temperaturen rond de 10 graden C.De jaarlijkse neerslag is van 120mm tot 350mm afhankelijk van de locatie, met af en plotselinge overstromingen. Stofstormen die de zichtbaarheid aanzienlijk verminderen ook voorkomen in de woestijngebieden.

 

Cultuur

De VAE beoogt traditionele culturele elementen te handhaven op basis van tribale leven en islamitische principes tijdens het verplaatsen in de richting van een moderne cultuur. Met dit in het achterhoofd, heeft het land onlangs benadrukte beeldende kunst dat traditionele middelen van creativiteit die gericht is op poëzie en het gesproken woord te vergroten. Als gevolg hiervan, de VAE heeft nu een bloeiende, multiculturele kunst gemeenschap die musea, galeries, tentoonstellingen, culturele evenementen, theaters en kunst-gerelateerde workshops en zomerkampen omvat.

 

Kosten van levensonderhoud

De prijzen in de VAE zijn over het algemeen gematigd, met een-slaapkamer appartementen beginnen bij ongeveer $ 1.000 (US) per maand en nutsbedrijven lopen ongeveer $ 120 (US) per maand. Maaltijdplan kosten zijn ook zeer redelijk.Kosten in de buurt van een centrum zijn iets hoger dan de kosten elders. Studenten moeten ook zeker om budget voor een auto, want ze zijn een virtuele noodzaak in het land.

 

Universiteiten in Verenigde Arabische Emiraten

Universiteiten in Verenigde Arabische Emiraten

Feiten over Verenigde Arabische Emiraten

De Verenigde Arabische Emiraten, in het oostelijke deel van het Arabische schiereiland, strekt zich uit langs een deel van de Golf van Oman en de zuidelijke kust van de Perzische Golf. Zijn buren zijn Saoedi-Arabië in het westen en het zuiden, Qatar naar het noorden, en Oman in het oosten. Het grootste deel van het land is dor en zanderig.

 

Hoofdstad: Abu Dhabi
Officiële talen: Arabisch
Overheid: Federation president door erfelijke emirs verkozen
Bevolking: 8264070
Bruto Binnenlands Product: $ 258.825000000000
Valuta: UAE dirham (AED)
Tijdzone: (UTC 4)

Vind jouw opleiding in Verenigde Arabische Emiraten