Studie Masters Opleidingen in Venezuela

Master Programma's in Venezuela 2018

Studie in Venezuela

Hoger Onderwijs in Venezuela

Het hoger onderwijs in Venezuela is gratis voor burgers als aangegeven onder de grondwet 1999 en ontvangt 35 procent van het onderwijsbudget. In 2002, meer dan 70 procent van de studenten hoger onderwijs kwam van de rijkste van de bevolking. Om dit probleem aan te pakken, de overheid vastgestelde de Bolivariaanse University System.

De regering heeft besloten om geld trechter in het universitaire systeem in plaats van zich te concentreren op het verbeteren van het primair en voortgezet onderwijs. In 2002 waren er 860.000 studenten in het hoger onderwijs, die samen 11 procent van de totale studentenpopulatie. Het aantal dramatisch gestegen tot 2 miljoen in 2011.

Oorspronkelijk aangemaakt door president Huga Chavez, UBV is onderdeel van de missie Sucre, een regering beursprogramma.In een poging om toegang te democratiseren tot het hoger onderwijs, werden gepolitiseerd studieprogramma's aan het publiek met minimale toelatingseisen vastgesteld. De UBV heeft campussen in ten minste 335 gemeenten in heel Venezuela.

De instellingen voor hoger onderwijs zijn verdeeld in universiteiten en technische scholen. Universiteiten award studenten met titels die letterlijk vertalen in Engineer (Ingeniero) na voltooiing van een vijfjarenprogramma. Sommige kan opdrachten Diplomados met de tijd om te krijgen een wisselende.

Technische studenten zijn bekroond met de titel van universiteit Hogere Technicus (Tecnico Superior Univeritario) of Licentiaat (Licenciado) na afronding van een driejarig programma.

Post graduate werk is bekroond met master 's en doctoraat ' s graden als in de Verenigde Staten.

 

Populaire Universiteiten in Venezuela

De hoogste instelling in Venezuela is de Universidad Central de Venezuela (UCV). Het gelederen 33e in heel Latijns-Amerika steeg van 52 in 2011. De Universidad Simón Bolívar is een goede tweede op 35 hoogste ranking.

Ook het maken van Latijns-Amerika 's top 100 is de Universidad de los Andes Merida en Universidad Católica Andres Bello.

 

Collegegeld in Venezuela

De kosten van de universitaire studie voor internationale studenten omvat normaal les-en collegegeld, huisvesting, ziektekostenverzekering, boeken en kosten van levensonderhoud. Studenten die hebben of behoefte aan een F-1 of J-1 visum moeten hun financiële steun op basis van de geraamde kosten van een academiejaar tonen. Dit gebeurt op een promesse van financiële ondersteuning vorm.

De huidige geschatte kosten van een jaar voor undergraduate studenten is $ 29.253 en $ 33.790 voor afgestudeerde studenten.Opgemerkt zij dat deze ramingen ook kosten voor de maaltijden en persoonlijke uitgaven.

 

In aanmerking te komen voor studie visa

Een Venezuela Student Visa is beschikbaar voor non immigranten voor diegenen die studies in het land voort te zetten. Dit kan worden verkregen via uw plaatselijke consulaat of ambassade. Check hun website om uit te zoeken welke documenten nodig zijn.

 

Waarom studeren in Venezuela?

Venezuela heeft een uitstekende universitaire systeem. Naast een top onderwijs, wordt u ondergedompeld in een van de mooiste en meest geografisch diverse landen in de wereld. Het zal de ervaring van je leven te zijn.

 

Over Venezula

Venezuela ligt in het noordelijkste deel van het continent van Zuid-Amerika. Geografisch gevormd enigszins als de Amerikaanse staat Texas, is een van de meest verstedelijkte landen Latijns-Amerika 's. Het heeft de langste kustlijn van de Caribische zee. De exotische eilanden Aruba, Bonaire, Curaçao, Trinidad en Tobago dot de Caribische zee in de nabijheid van de noordelijke oever. In feite zou de kustlijn hier doorgaan voor een van de Caribische vakantie paradijzen.

Venezuela is de op vijf na grootste Zuid-Amerikaanse land en wordt begrensd door Colombia in het westen en Guyana in het oosten. Het wordt begrensd door de Caribische Zee in het noorden, en het land van Brazilië ligt in het zuiden. Het is de thuisbasis van de wereld 's hoogste ononderbroken waterval. Angel Falls watervallen over de rand van de Auyantepui berg in het Nationaal Park Canaimi. Het is een van het land 's grootste toeristische attracties. Venezuela beschikt ook over het grootste meer van Zuid-Amerika 's, de Maracaibo.

Venezuela is een land van grote biodiversiteit van planten en dieren leven. Dit is vanwege de verschillende habitats in het land bestaan. De habitats variëren van de Andes in het westen tot het Amazonegebied regenwoud in het zuiden. Los Llamos, of de "vlakten " loopt ten oosten van de Andes tot een tropische grasland vormen. De belangrijkste rivier is de Orinoco, de tweede langste op het continent. De Cordillera de la Costa bergketen doorkruist van oost naar west.

 

Venezuela 's Klimaat

Venezuela 's nabijheid van de evenaar is verantwoordelijk voor een constante in het klimaat dat is gestaag unchangable. De twee belangrijkste momenten van het klimaat zijn in principe warm of nat. Op de Los Llamos, het klimaat is in het droge seizoen extreem droog. Tijdens het natte seizoen veel van het gebied moet worden gereisd per boot. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur varieert van 95,0 graden Celsius in de vochtige laaglanden tot 46,4 F. in de gletsjers en de hooglanden.

 

Venezuela 's Valuta

Strikte monetaire controle in de praktijk ertoe leiden dat de Bolivar Fuerte (BsF) niet eenvoudig om te zetten, hetzij in of buiten het land. De huidige officiële wisselkoers is 6,3 BsF 's per USD. Dit wordt aangeboden op de banken en een paar bureaux de uitwisseling.

Een parallelle markt bestaat dat transacties voor hogere tarieven dichter bij de werkelijke waarde van de BsF. Schommelen op de officieuze zwarte markt afhankelijk van de inflatie en de vraag naar buitenlandse valuta. Dit is het tarief dat die bijna alles in het land is gebaseerd op.

De zwarte markt moet worden vermeden door toeristen, tenzij positief over de entiteit trading. De veiligste uitwisseling is het VVV Rate en wordt aangeboden door het hotel en posada managers. Zorg moet worden genomen. Zodra euro of USDs worden verhandeld, is het moeilijk om terug te ruilen. Visa en MasterCard worden op de meeste plaatsen geaccepteerd.

Feiten over Venezuela

Venezuela, officieel genaamd de Bolivariaanse Republiek Venezuela, is een land aan de noordkust van Zuid-Amerika. Venezuela wordt beschouwd als een staat met een extreem hoge biodiversiteit, met woningen van het Andesgebergte in het westen tot het Amazonegebied regenwoud in het zuiden, via uitgebreide llanosvlaktes en Caraïbische kust in het centrum en de Orinoco River Delta in het oosten. Sinds de ontdekking van olie in het begin van de 20e eeuw, is Venezuela een van de grootste exporteurs van de wereld 's van olie en heeft het een van de grootste oliereserves.

 

Hoofdstad: Caracas
Officiële talen: Spaans
Overheid: Federale presidentiële constitutionele republiek
Bevolking: 28946101
Bruto Binnenlands Product: $ 396.848000000000
Valuta: Bolívar fuerte (VEF)
Tijdzone: (GMT-4: 30)