Universiteit Masters in Moleculaire Nanowetenschappen en Nanotechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit is een masteropleiding ontworpen om studenten op het gebied van nanowetenschappen en nanotechnologie te trainen zodat zij een carrière kunnen ontwikkelen op dit gebied, of het starten van een onderzoek dat leidt tot een proefschrift. Gebieden van de kennis die is ingeschreven: vooral op het gebied van scheikunde, natuurkunde, techniek, materiaalkunde, biochemie, farmacie en geneeskunde. Het thema van de Master is op de kruising van Nanoscience / nanotechnologie en moleculaire systemen. Dus van invloed op wetenschappelijke gebieden van lopende rente, zoals moleculaire elektronica, Molecular Magnetism, supramoleculaire chemie, Surface Physics of Science of Molecular Materials.

rechtvaardiging titel

De Master in Nanowetenschappen en Nanotechnologie Molecular reageert academisch profiel en onderzoeker aan door middel van een scala van onderwerpen in de wetenschappelijke en technologische gebieden van lopende rente, zoals moleculaire elektronica, nanomagnetisme en Moleculaire Spintronics, de supramoleculaire chemie, Surface Physics, of wetenschap van moleculaire materialen. "Molecular" oriëntatie van deze meester Nanoscience maakt het uniek landelijk en bouwt die aspecten van nanowetenschap gevonden op de kruising van de natuurkunde, scheikunde en biologie / geneeskunde, waardoor het echt multidisciplinair.

De interuniversitaire Master

 • maakt de mobiliteit van studenten in opleiding geplande activiteiten op verschillende locaties (publieke presentatie van papers, lezingen, tentoonstelling van werken en andere evenementen);
 • geeft de meester een wetenschappelijk niveau en een multidisciplinaire aanpak niet haalbaar door een van de universiteiten afzonderlijk, omdat het een staf van leraren gevormd door de beste onderzoekers uit elk van de deelnemende universiteiten Musters;
 • Spanje is voorstander van de consolidatie van een gemeenschap van jonge wetenschappers opgeleid in dit gebied van strategisch onderzoek;
 • moedigt de mobiliteit van studenten op verschillende locaties op bepaalde fasen van het onderzoek uit te voeren.

Profiel in- en uitstappen

Ideaal student profiel

Het inkomen profiel, wordt aanbevolen student die eerdere studies graad kwalificaties van het onderwijs of experimentele technieken met betrekking tot de doelstellingen van de Master heeft volbracht; waaronder: chemie, fysica, biochemie, biotechnologie, farmacie, geneeskunde, Chemische Technologie, Elektrotechniek, of verwante graden.

Het is ook noodzakelijk dat de studenten blijk van een kennis van het Engels niveau B2, om ervoor te zorgen dat ze de lessen kunnen volgen.

Graduate profiel

(, Intermoleculaire interacties, autoensamblado en moleculaire zelforganisatie oplopend aanpassing van nanowetenschap om functionele moleculen en supramoleculaire structuren te ontwerpen), zoals aspecten Na voltooiing van de Master student zal een multidisciplinaire opleiding zowel chemische aspecten nanowetenschap hebben fysieke (aflopend aanpak voor nanofabricage, fysieke manipulatie technieken, organisatie en karakterisering van nanomaterialen).

DOELSTELLINGEN

 • Kennis en inzicht die een basis of een gelegenheid voor originaliteit bij de ontwikkeling en / of toepassen van ideeën, vaak in onderzoeksverband.
 • Dat de studenten hun kennis en hun vermogen om problemen in nieuwe of onbekende omstandigheden binnen een bredere (of multidisciplinaire) context die gerelateerd is aan hun vakgebied op te lossen van toepassing kan zijn.
 • Dat de studenten zijn in staat om kennis te integreren en met complexe materie, en het formuleren van oordelen op basis van informatie die onvolledig of beperkt was, bevat bespiegelingen over maatschappelijke en ethische verantwoordelijkheden in verband met de toepassing van hun kennis en oordelen.
 • Studenten kunnen hun conclusies en de kennis en de beweegredenen onderbouwing aan specialisten en niet-specialisten op een duidelijke en ondubbelzinnige wijze te communiceren.
 • Studenten moeten het leren vaardigheden die hen in staat stellen om verder te studeren op een manier die grotendeels zelfstandig of autonoom zal bezitten.

Competenties

Specifieke vaardigheden:

 • De studenten hebben de kennis en vaardigheden die nodig zijn om toekomstige doctorale studies in Nanowetenschappen en Nanotechnologie volgen verworven.
 • Studenten van een gebied van kennis (bijvoorbeeld physics) zijn in staat om te communiceren en interageren met wetenschappelijke collega's uit andere delen van kennis (bijvoorbeeld de chemie in het oplossen van problemen van de nanowetenschap en moleculaire nanotechnologie.
 • Het kennen van de methodologische benaderingen gebruikt in Nanoscience
 • Het verwerven van de conceptuele kennis van supramoleculaire chemie nodig zijn voor het ontwerp van nieuwe nanomaterialen en nanostructuren
 • Ken de "state of the art" in de moleculaire nanomaterialen met optische, elektrische of magnetische eigenschappen
 • Evalueer de relatie en de verschillen tussen de macroscopische eigenschappen van materialen en eigenschappen van de unimoleculaire systemen en nanomaterialen.
 • Ken de belangrijkste technologische toepassingen van de moleculaire nanomaterialen en in staat zijn om ze te plaatsen in de algemene context van het Materials Science.
 • Ken de belangrijkste toepassingen van nanodeeltjes en nanogestructureerde materialen - verkregen of gefunctionaliseerd door een moleculair aanpak in magnetisme, moleculaire elektronica en medische biologie.

Begeleiding en tutoring

Organen en ondersteunende diensten en begeleiding van de student.

Alle deelnemende universiteiten hebben equivalente ondersteunende diensten en begeleiding. Voor de eenvoud, alleen lijsten van de Universiteit van Valencia.

a) Sedi: Information Service Energizing Studenten UV voor advies en revitalisering van de studenten door het opzetten en programma's ter bevordering van de persoonlijke ondersteuning van de student (leermiddelen, mobiliteit, psychologische, pedagogische en seksuologische begeleidingsprogramma coëxistentie, samenwerking subsidies management, enz.) en maatregelen om de arbeidsparticipatie, verenigingen en vrijwillige het adviseren van de oprichting en het beheer van partnerschappen aan te moedigen.

b) OPAL: Dienst UV waarvan het voornaamste doel is om de inzetbaarheid van afgestudeerden en promovendi verbeteren van de Universiteit van Valencia, het ontwikkelen van de noodzakelijke taken om efficiënt te kunnen relateren vraag en aanbod, is, in essentie, een brug tussen opleiding en beroep.

c) ADEIT: Dienst van de Universiteit-Enterprise Stichting, waarvan het voornaamste doel is om de prestaties van externe stages ontwikkelen van de noodzakelijke taken om de opleiding en werkgelegenheid benaderen verbeteren.

d) UPD: Unitat per een Persones amb Integració van Discapacitat, is een service en advies aan de hele universitaire gemeenschap over handicaps. Onder andere acties die worden uitgevoerd bijrollen in het onderwijs en ondersteuning van diverse acties personalizada.Centro Graduate University of Valencia worden gecoördineerd. Voordat het desbetreffende verzoek een beoordeling van de specifieke behoeften van aangezicht tot de technische en personele middelen zullen worden gemaakt en, indien nodig, de mogelijke curriculaire aanpassingen te bepalen.

e) Graduate Center van de Universiteit van Valencia.

Organen en ondersteunende diensten en specifieke begeleiding van de meester.

De directeur van de Meester, zullen de leden van de Commissie van Academic coördinatie en PAS belast met de zaken van de Master ook mensen zijn die rechtstreeks bij te wonen studenten om hen te helpen bij eventuele vragen of problemen met betrekking tot het beheer of de administratie die zich kunnen voordoen tijdens het initiatie en ontwikkeling van de cursus. In het geval van incidenten of grote conflicten, zal de CEC bijeen te bestuderen en te beslissen over de meest geschikte manier om ze op te lossen.

In het geval van noodzakelijke acties ter ondersteuning van studenten met speciale behoeften wordt uitgevoerd in samenwerking met de diensten van de universiteiten gewijd aan dit doel worden uitgevoerd.

Studiebegeleiding studenten

Volgens de regels van de deelnemende universiteiten, stelt de CEC een Master Tutor van de Meester Prof. geven elke student aan het begin van de cursus te begeleiden en te adviseren goed wie zou Master Thesis werk voorstellen worden gedaan.

Elke student aan het begin van de cursus, kies dan een Tutor Prof. Master, na aanvaarding door die leraar. De CEC zal uiteindelijk goedkeuren van de toewijzing van docenten aan studenten.

Master Tutor Prof. elke student zal treden als:

- Prof. Tutor van integratie en monitoring kwalificaties om integratie te vergemakkelijken in studies en begeleiden tijdens hun ontwikkeling - Prof. Tutor Master Thesis

externe praktijken

Deze master is niet nadenken over de prestaties van de externe praktijken.

Master's Thesis

De masterscriptie is een ideale gelegenheid om de mate van rijpheid van de student te beoordelen. Aan de ene kant, de richting van het werk van leraren maken directe supervisie van het werk en een kans om de verworven vaardigheden te beoordelen. Bovendien is de openbare tentoonstelling van de masterproef en zijn verdediging tegen de rechter is een gelegenheid voor de beoordeling van de student leerresultaten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

La Universidad de La Laguna ha ejercido una importante función de liderazgo educativo, científico y cultural en Canarias durante sus dos siglos de historia, impulsando el progreso de nuestra comunidad ... Lees meer

La Universidad de La Laguna ha ejercido una importante función de liderazgo educativo, científico y cultural en Canarias durante sus dos siglos de historia, impulsando el progreso de nuestra comunidad y contribuyendo decisivamente a su modernización. Lees Minder
Santa Cruz de Tenerife