Uitvoerend meester in zakelijke innovatie (executive mbi)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Executive Master in Business Innovation (Executive MBI)

Geaccrediteerd door: De Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC)

Onderwijstaal: Spaans / Engels

Presentatie

De Executive MBI , heeft als hoofddoel om hulpmiddelen aan professionals te bieden om de groei van het bedrijf te kunnen beheren op basis van innovatie en ondernemerscapaciteit. Het programma richt zich op het creëren van grotere waarde voor de klant, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een tool zoals Open Innovation.


De onderwijsmethode van het programma combineert de lezingen met de aanpak en de oplossing van zaken collectief, in verscheidene van hen, met de participatie van de echte protagonisten. Daarnaast gebruiken we de meest moderne Simulatie Business Software en de opname van de interventies van studenten voor een verdere evaluatie op persoonlijk niveau met de docent.


De docenten van de Executive MBI zijn voornamelijk samengesteld uit bedrijfsleiders en instellingen die zijn carrière combineren met zijn wens om hun ervaringen in het onderwijs te delen. In het bijzonder de overeenkomst met het Imperial College London , waarbij een groep van 5 professoren hun lessen in de Executive MBI onderwijzen.


De Executive MBI , is op weg naar zijn vierde jaar en is duidelijk gepositioneerd als referentie voor afgestudeerde studies die draaien rond innovatie.

Briefings Executive


Met de inschrijving krijgen de deelnemers een iPad waar u de notities en alle documentatie van de master kunt downloaden.

Programma
  • bedrijfsbeheer
  • Innovatie Management
  • Ondernemingsschap
  • Leiderschap en communicatievaardigheden
  • Eindproject: Business Plan
Vereisten
Het is aan te bevelen om een ​​hogeschool of een hogere opleiding in engineering te hebben, kandidaten moeten een beroepservaring van minimaal 5 jaar hebben en een hoog niveau van Engels hebben. Aanvragers dienen het inschrijvingsverzoek in te vullen en een motivatiebrief en een cv aan te vullen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Innopro is an innovation consultancy. We are a group of experts in strategy, territorial and business innovation and entrepreneurship. Our know-how on innovation and business development is based on t ... Lees meer

Innopro is an innovation consultancy. We are a group of experts in strategy, territorial and business innovation and entrepreneurship. Our know-how on innovation and business development is based on the expertise of our team of professionals specialized in the design and implementation of strategies for organizations. Lees Minder