Lees de Officiële Beschrijving

lasalle

In de uitvoering van een werk gecoördineerde interventie van de verschillende middelen, zoals promotor, openbare of particuliere opdrachtgever, de ontwerper, de bouw manager, bouwer, de industrie en de nodige Openbaar bestuur. In die zin is de bouwsector geëist vakmensen die een formatie die de gebieden verstaan ​​al middelen samenbrengt lang is.

De educatieve stichting die door de universitaire studies technische op dit gebied (engineering en technische architecturen en hoger) niet op te nemen in hun programma's het geïntegreerde beheer van het bouwproces. In deze context, de Master in Integrated Construction Management biedt een strakke training behoeften van de arbeidsmarkt van de bouwsector, met nadruk op een leerproces gestroomlijnd en versneld uitgebreide beheer van het hele bouwproces.

INTERNATIONALE ERKENNING VAN rankings voor Master in Management integrale constructie

4 Best in Spanje in Real sector State Management en behoort tot de top 100 in de World Ranking Eduniversal. 5 Beste Master in Spanje. World Ranking.

 • De master speelt in op de vraag in de markt voor professionele profielen in staat zijn om het bouwproces te beheren in zijn geheel.
 • Het richt zich op het gehele bestuur van het bouwproces vanaf de conceptie van het idee dat uitmonden in het bouwproject.
 • University en officieel programma.
 • 5 specialiteiten om uit te kiezen: duurzaamheid en energie-efficiëntie, interieur, rehabilitatie en herstel, stedelijk beheer en constructief ontwerp en berekening.
 • De faculteit bestaat uit een multidisciplinair team van professionals.
 • Op het programma staan ​​bezoeken aan emblematische constructie.
 • Programma zich in verschillende nationale en internationale rankings.
 • Campus van internationale excellentie.

Wat heb je voor te bereiden?

 • Trein technici met een knowledge base management, maar met specifieke vaardigheden die hen in staat om professioneel te oefenen als specialist. Het programma biedt de mogelijkheid om te beheren professionele relaties van alle bij het proces van de bouw van een gebouw acteurs, toegepast intensief aan de gekozen specialiteit.
 • Het beheer van de ontwikkeling van de bouw van een gebouw.
 • Coördineren van technische en redactionele documenten die deel uitmaken van een multidisciplinaire projecten ontwikkeld in verschillende gebieden van architectuur en bouw.
 • Identificeren en te implementeren juridische gronden in verband met architectuur en bouw.
 • Het kennen van de geavanceerde technische en technologische hulpmiddelen toegepast op de gekozen specialisme nodig voor de oplossing van de partijen die het technisch project en het beheer ervan betreft.
 • Beheren en direct de receptie en de kwaliteitscontrole van materialen, inbedrijfstelling werk, de uitvoering controle-eenheden werk en het testen en de laatste tests in verband met de gekozen specialiteit.
 • Beheer van het volbrachte werk, onderhoud en exploitatie van gebouwen.

Aan wie het aangaat?

Senior architecten en technici, ingenieurs, senior Industrial en technici die willen de opgedane kennis in de opleiding gebied van hun carrière, in het kader van het algemene beheer van het bouwproces en vanuit een bij uitstek praktisch en zakelijk perspectief overbrenging van het vermogen uit te breiden opgebouwde ervaring, door middel van een gespecialiseerde leerkracht.

Studenten die voltooiing van de Master in Integral Construction Management (In ieder specialiteit) beschikken over de nodige voorbereiding op de wereld van het werk te voeren, in een van de betrokken zijn bij het bouwproces agenten, afhankelijk van uw voorkeuren en / of eigenaardigheden. Zij zullen bereid zijn om hun werk te ontwikkelen in professionele bureaus, in adviesbureaus, bij het bevorderen van bedrijven, bouwbedrijven, industriële bedrijven in de sector en overheden. Zij kan haar activiteiten uit te voeren zowel vrije beroepen als loondienst professionals.

Opleiding te volgen in:
Spaans

Zie 32 andere vakken van laSalle Barcelona Postgraduate »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum