Uitgebreide MSc Marketing

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Extended MSc Marketing-cursus is een academisch uitdagend en strategisch relevant programma in geavanceerde marketingstudie, met een bijzondere nadruk op ondernemerschap. De cursus integreert het Graduate Certificate-programma om studenten met een equivalent van een standaarddiploma (derde klas, geslaagd of gewoon) toegang te geven.

Dit programma is ook beschikbaar als Extended MSc Marketing met Advanced Practice, die een stage of project omvat.

Dit programma is ontworpen als een overbruggingsmechanisme voor Britse, EU- en internationale studenten om door te stromen van een undergraduate naar een postdoctorale studie in Ulster. Het geïntegreerde Graduate Certificate is een voorbereidende cursus die u een solide basis biedt in de vaardigheden die nodig zijn om door te stromen naar het MSc Marketing-programma. Studenten die de drie modules van de Graduate Certificate-fase met succes hebben afgerond en een minimum algemeen gemiddelde van 50% behalen, kunnen direct doorstromen naar de 12 maanden durende MSc Marketing.

Het programma onderscheidt zich door het verkennen van baanbrekend denken uit wetenschappelijke bronnen, naast een syllabus die rijk is aan de praktische toepassing van marketing. Het is ontworpen in samenwerking met senior marketingmanagers uit de branche om het strategische belang aan te pakken dat bedrijven meer marketinggericht en professioneler en ondernemend moeten worden in marketingpraktijken.

De cursus biedt een academisch inzicht dat de professionele competentie marketing- en bedrijfskundestudenten opleidt, ontwikkelt en verbetert en je voorbereidt op aanstellingen in het middenkader en senior in marketing binnen de publieke, private en sociale economie.

Studenten krijgen de kans om kennis, vaardigheden en inzicht te ontwikkelen op de volgende gebieden:

 • Zorg voor een geavanceerde studie van bedrijf en management met een specifieke focus op marketing
 • Studenten voorbereiden en / of ontwikkelen voor een carrière in marketing en business door het faciliteren van de ontwikkeling van verbeterde overdraagbare vaardigheden die nodig zijn voor marketingmanagement op verschillende niveaus
 • Het vermogen van studenten ontwikkelen om kennis en kritisch inzicht in marketing en zaken toe te passen op complexe problemen, zowel systematisch als creatief, om ondernemende marketing en zakelijke praktijken te verbeteren
 • Verbeter de vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling van studenten op het gebied van levenslang leren om te werken met zelfsturing en originaliteit en een bijdrage te leveren aan het bedrijfsleven en de maatschappij in het algemeen
 • Evalueer kritisch de toepassing en impact van marketingtheorieën en concepten op praktische marketingproblemen
 • Ontwikkel sterke overdraagbare vaardigheden van logisch redeneren, creatief denken, effectieve communicatie en het vermogen om hedendaagse kwesties kritisch te evalueren
 • Verwerven van de vaardigheden die nodig zijn voor het bedenken, ontwerpen en implementeren van een substantieel onderzoeksproject
 • Ontwikkel hoog ontwikkelde vaardigheden voor permanente educatie en een waardering voor voortdurende persoonlijke en professionele ontwikkeling, door zelfgestuurd en reflectief leren

Brooke Cagle / Unsplash

Leer methodes

De gebruikte lesmethoden zijn ontworpen om zowel professionele als praktische vaardigheden te ontwikkelen en leggen de nadruk op groepswerk en ervaringsleren. Lezingen, seminars, workshops, gastsprekers, met branchespecifieke kennis, gericht lezen, elektronische bronnen en casestudy's worden gecombineerd om een unieke en lonende leeromgeving te bieden van in totaal ongeveer 12 uur per week.

Door het gebruik van reguliere studiegroepen zullen studenten worden aangemoedigd om samen te werken en te leren van de ervaring van andermans werksituaties.

Naast je tijd in de klas, wordt van je verwacht dat je ongeveer 30 uur per week aan zelfstudie doet.

Je krijgt les van ervaren docenten die de praktische bedrijfsgerelateerde ervaring in de klas zullen brengen om studenten in staat te stellen te begrijpen hoe zaken in de echte wereld werken.

Je hebt toegang tot Blackboard, onze online leeromgeving, waar je toegang hebt tot modulehulpbronnen en leeslijsten die je helpen bij de voorbereiding op lessen en zelfstudie.

Avond- en weekendstudie

Een van onze beschikbare studiemogelijkheden voor Britse en EU-onderdanen is inclusief avonden en weekenden. Deze studiemogelijkheid biedt exact dezelfde niveaus van studentondersteuning en het vermogen om je fulltime studies in balans te brengen met je persoonlijke leven.

Beoordeling

Alle modules worden 100% beoordeeld door cursussen.

Doorgaan naar MSc Marketing

Het minimumcijfer voor de Graduate Certificate-modules is 40% in elke module. Na het succesvol afronden van het Graduate Certificate met een algemeen minimumgemiddelde van 50% voor alle bestudeerde en behaalde modules, bent u verzekerd van progressie naar de MSc Marketing.

Carrières en postdoctorale kansen

Studenten moeten in aanmerking komen om te solliciteren naar marketingfuncties bij organisaties in de publieke en private sector. Bovendien hebben de vaardigheden die door het voltooien van het programma zijn verworven, sommigen geïnspireerd om hun eigen bedrijf op te zetten.

Het gemiddelde startsalaris voor afgestudeerde stagiaires in marketing is £ 21.461, het gemiddelde salaris voor een marketingmanager is £ 37.305, een senior merk- of productmanager verdient een gemiddeld salaris van £ 48.296 en het gemiddelde salaris voor een marketingdirecteur is £ 77.799.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten ten minste beschikken over:

 • Een derde of een voldoende in een bachelordiploma in eender welke discipline; of
 • Een pass in een non-honours degree met een classificatie in een discipline; of
 • 3-jarig diploma (DAZhuan) of gelijkwaardig (alleen China).

Als u niet aan de bovenstaande toelatingseisen voldoet, maar substantieel en aanzienlijk ervaringsgericht hebt geleerd, kunt u zich mogelijk aanmelden als een niet-standaard aanvrager.

Engelse taalvereisten

Kandidaten moeten voldoen aan onze algemene toelatingseisen en aan specifieke eisen.

U moet aantonen dat u bekwaam bent in geschreven en gesproken Engels (GCSE-graad 4 - voorheen graad C - of gelijkwaardig).

De algemene toelatingseisen zijn een van de volgende:

 • IELTS 6.0 zonder bandscore lager dan 5,5 of gelijkwaardig
 • HKDSE Engelse taal - Graad 4 in het algemeen met niet minder dan 3 in een van de 4 subvaardigheden
 • Indian Standard XII English - Minimum van 70% (alleen in Central Board of Secondary Education (CBSE) of Indian Certificate in Secondary Education (ICSE))
 • WAEC - C6

Als u niet over de vereiste IELTS beschikt, komt u mogelijk in aanmerking om te studeren aan onze Pre-Sessional-programma's.

Als je IELTS 5.5 hebt, met een maximum van één score van 5.0, kom je mogelijk in aanmerking om te studeren aan ons Pre-Sessional Standard-programma.

Als je IELTS 5.0 hebt, met een maximale score van 4,5, kom je mogelijk in aanmerking om te studeren aan ons Pre-Sessional Plus-programma.

Collegegeld voor 2020/21

VK / EU: £ 6.500

Deze cursus komt in aanmerking voor postdoctorale overheidsfinanciering.

Internationale studenten:

 • Londen: £ 16.500
 • Birmingham: £ 14.750

Houd er rekening mee dat de vermelde kosten alleen voor uw collegegeld zijn en exclusief de kosten van cursusboeken die u kunt kopen, briefpapier, accommodatie enz. Als student van de Ulster University London en Birmingham branch campus heb je ook toegang tot onze bibliotheken op de campus en een reeks e-learningbronnen.

Voor de modules die u gaat bestuderen, moet u mogelijk extra cursusboeken aanschaffen en moet u bereid zijn om wat extra teksten te kopen. We raden u aan £ 180 extra te rekenen voor de duur van uw cursus.

Waar betaalt mijn collegegeld voor?

 • Uw lesgeven in de klas - dit omvat seminars, lezingen en tutorials
 • Toegang tot faciliteiten zoals computers, wifi, printers, kluisjes, multireligieuze kamers, stille studieruimte en sociale ruimtes.
 • Onze bibliotheekservice - zowel op de campus als een uitgebreide online catalogus met bronnen
 • Carrière- en inzetbaarheidsservice die hulp biedt bij cv's, sollicitaties en interviewvoorbereiding door middel van workshops, drop-ins en 1-2-1 afspraken
 • Het ACE-team (Academic Community of Excellence) dat hier is om je te ondersteunen bij je studies en opdrachten
 • Students Activities Association (SAA) - die evenementen op de campus organiseert, sightseeingtrips met korting en studenten helpt bij het opzetten en runnen van verenigingen
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Ulster is a university with a national and international reputation for excellence, innovation and regional engagement. We make a major contribution to the economic, social and cultural development of ... Lees meer

Ulster is a university with a national and international reputation for excellence, innovation and regional engagement. We make a major contribution to the economic, social and cultural development of Northern Ireland and play a key role in attracting inward investment. Our core business activities are teaching and learning, widening access to education, research and innovation and technology and knowledge transfer. Lees Minder
Londen , Birmingham + 1 Meer Minder