Uitgebreide MSc International Business met gegevensanalyse met geavanceerde praktijk

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Extended MSc International Business met Data Analytics met Advanced Practice integreert het Graduate Certificate-programma om studenten met een equivalent van een standaarddiploma (derde klas, geslaagd of gewoon) toegang te geven tot de MSc International Business met Data Analytics die een verplichte werkstage of een toegepast adviesproject.

De Graduate Certificate-fase bestaat uit drie modules: onderzoeksmethoden voor postdoctorale studies, bedrijfsontwikkeling en academische essentials. Het is een voorbereidende cursus die u een solide basis biedt in de vaardigheden die nodig zijn om door te stromen naar de MSc International Business met Data Analytics-fase. Studenten die met succes de Graduate Certificate-fase afronden met een minimum algemeen gemiddeld cijfer van 50%, zullen in staat zijn om rechtstreeks door te stromen naar de MSc International Business with Data Analytics-fase.

De MSc International Business with Data Analytics bestaat uit acht onderwezen modules, Global Business in Context, International Finance, International Marketing, The Digital Landscape, Data Analytics for International Business, Global Strategy, Applied Research Methods, and International Entrepreneurship, en een proefschrift of een toegepast onderzoeksproject. Succesvolle afronding van de acht aangeleerde modules stelt u in staat om zowel de macro- als de microcontext van internationaal zakendoen onder de knie te krijgen met een grotere focus op e-business en data-analyse.

Meer specifiek zou u uw vermogen om internationale bedrijfstheorie te verwerven, ontwikkelen en integreren, terwijl u de vaardigheden ontwikkelt om dergelijke theorieën toe te passen in termen van internationale zakelijke praktijken en een grotere waardering voor hoe digitale aspecten en gegevensfactoren het zakelijk gedrag kunnen beïnvloeden.

Je laatste stukje werk, het proefschrift of het onderzoeksproject, biedt je de mogelijkheid om een gebied van data-analyse te onderzoeken dat relevant is voor internationale zaken. De masterproefoptie biedt de mogelijkheid om een substantieel onderzoeksproject binnen het brede vakgebied van internationaal zakendoen te bedenken, ontwerpen en naar tevredenheid uit te voeren, terwijl de optie Applied Research Project studenten in staat stelt de theoretische concepten toe te passen die ze tegenkomen in het MSc International Business with Data Analytics-programma en de praktische ervaring die is opgedaan tijdens de Advanced Practice-fase tot een hedendaagse managementkwestie.


Liam Anderson / Pexles

Geavanceerde oefening

Het verplichte Advanced Practice-element van dit programma vindt plaats nadat je de aangeleerde modules in de masterfase hebt bestudeerd en stelt je in staat om een stage van 15 weken of een toegepast adviesproject te volgen, waarbij je met een echte organisatie werkt aan een live zakelijk probleem. Dit geeft je de mogelijkheid om ervaring op te doen met de werkomgeving en / of praktische ervaring met de "echte wereld" problemen waarmee degenen die momenteel bezig zijn met marketing te maken hebben.

De stage module Advance Practice biedt een uitstekende manier om uw leerproces in de praktijk te brengen en daarmee uw inzetbaarheid te vergroten. Het geeft je ook een verbeterde kennis van de werkplek die de voltooiing van je proefschrift zal vergemakkelijken. Let op: als je stage loopt, kan dit betaald of onbetaald zijn.

Leer methodes

U krijgt les met behulp van een breed scala aan lesmethoden in de modules, waaronder lezingen en seminars. Doorgaans heeft u 12 - 14 uur contacttijd per week. Naast je tijd in de klas, wordt van je verwacht dat je ongeveer 38 uur aan zelfstudie per week besteedt.

Je hebt toegang tot Blackboard, onze online leeromgeving, waar je toegang hebt tot modulehulpbronnen en leeslijsten die je helpen bij de voorbereiding op lessen en zelfstudie.

Beoordeling

Elke module wordt alleen beoordeeld door cursussen (mogelijk klassetests).

Carrières en progressie

De behoeften van studenten en werkgevers worden weerspiegeld in de ontwikkeling van dit programma en blijken uit de carrièrebestemmingen en verdere ontwikkeling van onze afgestudeerden. De aard van de bepaling is zodanig dat het individuen toerust voor een baan in een breed scala van internationale rollen binnen de publieke en private sector en een aantal afgestudeerden slaagt erin promotie te maken in het door hen gekozen vakgebied of hun loopbaanpaden te veranderen na succesvolle afronding van de opleiding. MSc International Business met Data Analytics met geavanceerde praktijk.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten ten minste beschikken over:

 • Een derde klas of geslaagd in een bachelordiploma in eender welke discipline, of gelijkwaardig; of
 • Een pass in een non-honours degree met een classificatie in een discipline of gelijkwaardig; of
 • 3-jarig diploma (DAZhuan) of gelijkwaardig (alleen China)

Engelse taalvereisten

Kandidaten moeten voldoen aan onze algemene toelatingseisen en aan specifieke eisen.

U moet aantonen dat u bekwaam bent in geschreven en gesproken Engels (GCSE-graad 4 - voorheen graad C - of gelijkwaardig).

De algemene toelatingseisen zijn een van de volgende:

 • IELTS 6.0 zonder bandscore lager dan 5,5 of gelijkwaardig
 • HKDSE Engelse taal - Graad 4 in het algemeen met niet minder dan 3 in een van de 4 subvaardigheden
 • Indian Standard XII English - Minimum van 70% (alleen in Central Board of Secondary Education (CBSE) of Indian Certificate in Secondary Education (ICSE))
 • WAEC - C6

Als u niet over de vereiste IELTS beschikt, komt u mogelijk in aanmerking om te studeren aan onze Pre-Sessional-programma's.

Als je IELTS 5.5 hebt, met een maximum van één score van 5.0, kom je mogelijk in aanmerking om te studeren aan ons Pre-Sessional Standard-programma.

Als je IELTS 5.0 hebt, met een maximale score van 4,5, kom je mogelijk in aanmerking om te studeren aan ons Pre-Sessional Plus-programma.

Collegegeld voor 2020/21

VK / EU: £ 9.500

Deze cursus komt in aanmerking voor postdoctorale overheidsfinanciering.

Internationale studenten:

 • Londen: £ 22.000
 • Birmingham: £ 20.250

Houd er rekening mee dat de vermelde kosten alleen voor uw collegegeld zijn en exclusief de kosten van cursusboeken die u kunt kopen, briefpapier, accommodatie enz. Als student van de Ulster University London en Birmingham branch campus heb je ook toegang tot onze bibliotheken op de campus en een reeks e-learningbronnen.

Voor de modules die u gaat bestuderen, moet u mogelijk extra cursusboeken aanschaffen en moet u bereid zijn om wat extra teksten te kopen. We raden u aan £ 300 extra te reserveren voor de duur van uw cursus.

Waar betaalt mijn collegegeld voor?

 • Uw lesgeven in de klas - dit omvat seminars, lezingen en tutorials
 • Toegang tot faciliteiten zoals computers, wifi, printers, kluisjes, multireligieuze kamers, stille studieruimte en sociale ruimtes.
 • Onze bibliotheekservice - zowel op de campus als een uitgebreide online catalogus met bronnen
 • Carrière- en inzetbaarheidsservice die hulp biedt bij cv's, sollicitaties en interviewvoorbereiding door middel van workshops, drop-ins en 1-2-1 afspraken
 • Het ACE-team (Academic Community of Excellence) dat hier is om je te ondersteunen bij je studies en opdrachten
 • Students Activities Association (SAA) - die evenementen op de campus organiseert, sightseeingtrips met korting en studenten helpt bij het opzetten en runnen van verenigingen
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Ulster is a university with a national and international reputation for excellence, innovation and regional engagement. We make a major contribution to the economic, social and cultural development of ... Lees meer

Ulster is a university with a national and international reputation for excellence, innovation and regional engagement. We make a major contribution to the economic, social and cultural development of Northern Ireland and play a key role in attracting inward investment. Our core business activities are teaching and learning, widening access to education, research and innovation and technology and knowledge transfer. Lees Minder
Londen , Birmingham + 1 Meer Minder