Verenigde Staten

Studie in de VS

Hoger onderwijs in de VS

Hoger onderwijs is de VS is beschikbaar voor alle die ervoor kiezen het. Er zijn veel financiële plannen hulp, waaronder leningen, subsidies en beurzen die beschikbaar zijn in Amerikaanse scholen zijn. Mensen reizen vaak naar de Verenigde Staten, op zoek naar verschillende opties hoger onderwijs.

Studeren in de USA biedt een rijke culturele en sociale ervaring, evenals een volledige, goed afgeronde benadering van onderwijs die je niet kunt vinden zo gemakkelijk elders. De USA biedt een volledig menu hoger onderwijs dat studenten voor het leven voorbereidt na de universiteit, zodat ze kunnen kiezen om ofwel een verblijf in de Verenigde Staten of terugkeren naar hun vaderland na het voltooien.

Enkele van de meest prestigieuze universiteiten in de Verenigde Staten onder meer Harvard, Yale, en Purdue. Maar er zijn vele andere universiteiten binnen elke staat die een breed curricululm en bepaalde cursus studie in een gekozen gebied te bieden.UCLA in Los Angeles staat bekend om hun uitstekende filmprogramma, bijvoorbeeld, maar Stephen Spielberg en George Lucas woonde California State University, een goed voorbeeld van hoe je niet hoeft te een ivy league school te gaan om een ​​goede opleiding te krijgen.

 

De opbouw van een academisch jaar

Het academisch jaar in de VS begint normaal in de herfst, meestal in eind augustus, maar sommige termen kan eerder beginnen. Sommige academische yearsw zijn verdeeld in twee semesters, wat in vier kwartalen, en sommige in drie kwartalen. Het is belangrijk voor studenten die naar de VS om alles op zijn plaats voor de start data, dus ze moeten controleren met het college ze van plan om te wonen voor hun geplande data en aanvangstijden.

 

Collegegeld en de lengte van de studie

Collegegeld variëren van verschillende universiteiten, dus contact op met de school u van plan bij te wonen voor de exacte kosten.De duur van de opleiding varieert ook, afhankelijk van welke mate je van plan bent om na te streven. Bijvoorbeeld, de CNA licentie alleen duurt ongeveer een jaar en een half, terwijl Pre-Law duurt ongeveer drie tot vier jaar in de meeste gevallen.

 

Studie mogelijkheden voor internationale studenten

Internationale studenten kunnen kiezen uit een breed scala van opleidingen en loopbaantrajecten om hun leren te verbeteren en mogelijkheden bieden om hun carrière bij terugkeer naar hun geboorteland. Er zijn ook veel internationale groepen studenten beschikbaar op de campus op Amerikaanse scholen.

Onderwijs uit de VS stelt studenten in staat om hun opleiding voort te zetten na hun studie en hen in staat stelt om een ​​geavanceerde carrière, werk in onderzoek en ontwikkeling, of andere capaciteiten dan hun jaren op school te zoeken.

 

Student visa

Student visa nodig zijn en deze moeten up-to-date te zijn op het moment van aankomst.Zoek uit of u verplicht bent om een ​​F-1 of een M-1 visum hebben - dit is afhankelijk van de studierichting. De Amerikaanse ambassade is het beste aanspreekpunt om deze informatie te weten te komen. Er is meestal ook informatie over de school website van het uitleggen van de gegevens over visa voor die school. Zorg ervoor dat u deze begrijpt voordat het bijwonen van de school.

Over USA

De Verenigde Staten van Amerika bevindt zich in het noordelijk halfrond in Noord-Amerika, net ten zuiden van Canada en het noorden van de Mexicaanse grens. Het is samengesteld uit 50 staten: 48 continguous staten en ook Alaska en de Hawaiiaanse eilanden.

De VS staat bekend om zijn vele vrijheden, waaronder de vrijheid van meningsuiting en godsdienst, het recht op een levensstijl die onafhankelijk is van de overheid of de beperkingen van de wet, zolang men respecteert tevens de rechten van anderen na te streven. Het is gebaseerd op de grondwet van Amerika en ondersteund door de Onafhankelijkheidsverklaring ondertekend in 1776, waarin de VS een onafhankelijk land uit Groot-Brittannië uitgeroepen. De VS staat bekend om een ​​breed scala van hoger onderwijs, rijke cultuur en kunst, en wetten die de gewone man te respecteren. Mensen die naar de VS te komen wordt verwacht dat de wetten respecteren, maar zal een open onthaal aan mensen van alle nationaliteiten en volkeren te zoeken naar kansen in haar grenzen vinden.

 

Klimaat

Het klimaat is de VS is warm in de zomers in het algemeen, al zijn er koelere dagen in Colorado en in de noordelijke staten. Gemiddelde temperatuur schommelt Florida 's rond 65 F in de winter, tenzij een koufront blaast inch De mid-zuid staat bekend voor de lente en de zomer stormen, waarvan sommige kunnen ernstig zijn, maar deze zijn vooral te vinden in de Panhandle van Texas en Oklahoma , en de vlakten staten. In Arkansas en Tennessee, seizoenen zijn meer traditionele, ervaren koud in de winter en warm in de zomer maanden.

 

Samenleving en de kosten van levensonderhoud

De samenleving van de VS is net zo divers als het land zelf. Er is geen kastesysteem hoewel sommigen beweren dat punt, gezien de huidige economie. Er zijn veel ondernemers en rijke individuen die hun eigen fortuin hebben gemaakt, en er zijn fabrieksarbeiders maken minimumloon.

De kosten van levensonderhoud is toegenomen in de Verenigde Staten de afgelopen jaren, maar dit varieert, afhankelijk van de staat waarin u zich bevindt De kosten van levensonderhoud in Californië is veel hoger dan die van Arkansas, bijvoorbeeld. Veel van dit is ook afhankelijk van het specifieke gebied van een staat je woont inch Net als het land zelf, zijn er welvarende gebieden en gebieden die meer verarmde, en velen in tussen.

De VS zijn een groot land met veel vrijheden voor degenen die ervoor kiezen om het hun plek om te studeren of te wonen. Studie in de VS biedt veel spannende mogelijkheden. Huidige problemen in het land onder meer de economie, educatieve uitdagingen, en veiligheid - maar de VS streeft naar een betere manier van leven voor allen die willen er wonen te bieden.


Zorgverzekering

Studenten kunnen in aanmerking komen voor een collectieve ziektekostenverzekering van plan lid te worden of hun eigen plan te vinden vanaf buiten de werkgever 's netwerk.Terwijl de ziektekostenverzekering de kosten zijn hoog, er is een breed scala van gezondheid plannen om uit te kiezen met verzekeringsmaatschappijen. Veel van deze informatie kan gemakkelijk worden gevonden online en gratis schattingen zijn altijd beschikbaar. Soms specifieke scholen bieden plannen kunt u op terwijl in de school. Neem contact op met uw school om te zien of dit wordt aangeboden met uw universiteit voor het bijwonen.