Lees de Officiële Beschrijving

Peking University HSBC Business School (PHBS) , een van de meest veelbelovende business schools in China, is trots op zijn prestaties op het gebied van graduate education. Met zijn hoofdcampus in de bloeiende en ondernemende stad Shenzhen , China, heeft PHBS een moedige stap gezet door een nieuwe campus te openen in Boar's Hill, Engeland , drie mijl ten zuiden van Oxford City.

PHBS is geaccrediteerd door EFMD voor EPAS en door AACSB en is snel gegroeid in reputatie en als een centrum van internationale uitmuntendheid in Business Education.

PHBS UK-China Master of Management is een tweejarig, voltijds en grensoverschrijdend programma waarin studenten het eerste jaar doorbrengen op onze Britse campus en het tweede jaar op onze Shenzhen Campus in China.

Dit programma is een geweldige kans voor studenten om niet alleen een gespecialiseerde opleiding en multidisciplinaire cursussen te volgen, maar ook een ervaring in meerdere landen en een diepgaande interculturele blootstelling.

Het is een tweejarig programma, met als hoogtepunt een afstudeerscriptie. Het academisch jaar bestaat uit twee semesters, elk met twee modules. Elke module duurt negen weken. De leden van de faculteit hebben hun doctoraat behaald aan vooraanstaande universiteiten over de hele wereld, en alle cursussen worden uitsluitend in het Engels gegeven.

leerplan

Dit programma biedt een gespecialiseerde managementopleiding en omvat multidisciplinaire cursussen, zoals managementtheorieën, economie en gedrag van organisaties, en hoe deze toe te passen op zakelijke problemen in de praktijk. Het bevat wiskundig en logisch denken met creatief en lateraal denken voor het analyseren en oplossen van problemen.

Cursussen omvatten strategisch management, operationeel management, organisatiegedrag, empirische bedrijfsanalyse, marketingbeheer, algemeen en zakelijk Chinees, evenals keuzevakken.

Programmadoelen

Het heeft als doel om zowel solide theoretische kennis in management te ontwikkelen als het vermogen om onderzoek in verwante concentraties uit te voeren. Het is ook bedoeld om studenten voor te bereiden met de allernieuwste expertise op het gebied van bedrijfsbeheer en het vermogen om oplossingen te bieden voor praktische zakelijke problemen door managementtheorieën toe te passen. Het biedt harde en zachte vaardigheden die nodig zijn om studenten in innovatieve mondiale managementleiders te veranderen in een breed scala van sectoren en loopbanen.

Diploma eisen, aanvraagprocedure en toelatingseisen hier

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Opleiding te volgen in:
Engels
English (Canada)
English (UK)

Zie 4 andere vakken van Peking University HSBC Business School (PHBS) »

Laatst bijgewerkt op November 4, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
12,000 GBP
collegegeld per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum