Studie Masters Programma's in Tunesië

Master Opleidingen in Tunesië 2018/2019

Studie in Tunesië

Overzicht van Hoger Onderwijs in Tunesië

Volgens depdf "> Global Competitiveness Report uitgebracht in 2008, Tunesië gerangschikt op nummer 41 in termen van de algehele kwaliteit van haar onderwijs. In de" categorie Kwaliteit van Management Schools ", Tunesië gerangschikt op nummer 31. Universiteiten liggen verspreid over het land en een groot nummer zijn gelegen in of rond Tunis. Ez-Zitouna University, Tunis claimt de oudste onderwijsinstelling in de Arabische wereld. De academische kalender varieert afhankelijk van de instelling en opleiding. School is meestal in zitting van september tot juli.

 

Collegegeld en graden

Niet verrassend, collegegeld kosten variëren per school en diploma. Determinanten in de kosten van het hoger onderwijs onder het programma, huisvesting, boeken en administratieve kosten. Navraag bij specifieke universiteiten is de optimale manier om de kosten van het verkrijgen van geavanceerde graden te schatten. Opleidingen variëren sterk qua duur en onderwerp.Ez-Zitouna University, Tunis biedt geavanceerde graden in de Islamitische wetenschappen, terwijl de Universiteit van Gabès biedt graden in de techniek en toegepaste wetenschappen. Masters programma's kunnen een looptijd van zes jaar, die varieert in vergelijking met programma's in Noord-Amerikaanse scholen.

 

Redenen voor Studeren in Tunesië

Taalbad is een primaire voordeel van studeren in Tunesië. Hoewel Arabisch is de primaire taal, bewoners spreken ook Frans en een tal van andere lokale dialecten. Leren om Arabisch te spreken opent deuren voor internationale studenten op zoek naar werk bij de overheid of het bedrijfsleven. Tunesië heeft een van de beste onderwijssystemen in Noord-Afrika en is centraal gelegen waardoor voor verkenning van de omliggende landen. De kosten van levensonderhoud is ook een voordeel van het bereiken van onderwijs Tunesië hoger. Het is een kosteneffectieve keuze ten opzichte van scholen in de Noord-Amerika of Europa.

 

Career Advancement

Er zijn tal van carrièremogelijkheden voor studenten afstuderen aan Tunesische scholen. Ingenieursstudenten hebben mogelijkheden op technisch gebied, variërend van lucht-en ruimtevaart ontwerp tot de civiele techniek. Voor de vrije kunsten studenten, zijn er mogelijkheden in het onderwijs en culturele ontwikkeling. Bekendheid met Noord-Afrika en het Midden-Oosten opent mogelijkheden voor zakelijke studenten die geïnteresseerd zijn in de import, export en productie van olie. Hoger onderwijs uit Tunesische scholen voegt een niveau van verfijning niet gezien op de meeste andere hervat.

 

Zorgverzekeringen en Student Visa

Volgens het AmerikaanseMinisterie van Buitenlandse Zaken, de gezondheidszorg in Tunesië is beschikbaar via prive "poliklinieken" die zorgen voor een breed scala van eenvoudige procedures. Voor die patiënten die een geavanceerde zorg, kan de behandeling niet beschikbaar. Traumacentra zijn ofwel onbestaande of niet in staat zijn met complexe medische vraagstukken. Voor internationale studenten is het van belang om te bepalen of medische verzekeraars zullen dekken ontvangen gezondheidszorg in Tunesië. De Tunesische ambassade geeft gedetailleerde informatie over de documentatie die nodig is om een ​​studentenvisum te verwerven. Vertegenwoordigers van de overheid zijn er om studenten te begeleiden door het proces, en middelen zijn beschikbaar op de officiële websites van de overheid.

Voor mensen op zoek naar het hoger onderwijs, Tunesië biedt de mogelijkheid voor academische vooruitgang en culturele verlichting. De oude structuren uit de Romeinse en Carthaagse tijd getuigen van de rijke geschiedenis.Er zijn meerdere redenen om te kiezen Tunesische scholen waaronder loopbaanontwikkeling. Ga naar Tunesië voor de beste Noord-Afrika te bieden heeft, en ontvang een onderwijs van wereldklasse heeft.

Over Tunesië

Tunesië is een klein Noord-Afrikaanse land, dat ten zuiden van Malta ligt en wordt begrensd door Libië in het oosten en Algerije naar het westen. De hoofdstad van Tunis is ideaal gelegen in het noorden van het land en biedt snelle toegang tot de stranden en grootstedelijke attracties. Rijke geschiedenis en cultuur van Tunesië omspant duizenden jaren en trekt reizigers uit de hele wereld. Het bereiken van een hoger onderwijs in Tunesië geeft studenten de kans om waardevolle vaardigheden te leren en ervaring een unieke cultuur.

 

Politiek en overheid

In 2011 werd president Zine El Abidine Ben Ali omvergeworpen door de oppositie. Tunesië heeft sinds wendde zich tot de democratie als politiek systeem. Autocratische leiders heersen over Tunesië sinds het land verkregen onafhankelijkheid van Frankrijk in 1956. Het land blijft naar voren te duwen met hervormingen en beleidsmaatregelen die grotere vrijheid voor zijn volk.In het bijzonder, is de regering bezig met de burger tot werkloosheid, corruptie en voedsel de inflatie te verminderen. Burgers zijn bezig om de vrijheid van meningsuiting en de leefomstandigheden te verbeteren.

 

Attracties

Tunesië is misschien het best bekend om zijn mooie stranden en luxe resorts. De licht blauwe water van de Middellandse Zee zijn ideaal voor watersporten en ontspannen dagen doorgebracht door de oceaan. In het centrum van het land, droge gebieden en woestijnen bieden mogelijkheden voor trekking en outdoor avonturen. Het land is ook vol met archeologische attracties die het land van de rijke geschiedenis weerspiegelen. De beroemde Slag van Carthago vond plaats in wat moderne dag Tunesië.

Er zijn tal van structuren zich nog uit de oudheid, waaronder:

  • Ruïnes van Carthago
  • El Jem Amphitheatre
  • Dougga (Romeinse stad)
  • Monastir (oude stad)
  • Sufetula (Romeinse nederzetting)

 

Klimaat, terrein en Steden

Het terrein en het klimaat varieert sterk in de verschillende delen van het land. Het zuidelijke gedeelte van Tunesië bestaat veelal woestijnlandschappen. Deze gebieden zien zeer weinig regenval en ervaring zinderende zomerhitte. Er zijn bergachtige gebieden in het noorden dat niveau af in centrale vlakten. Kustlijn van het land is gematigd en biedt bewoners het hele jaar door zonneschijn. De sfeer is ideaal voor diegenen die een droog klimaat.

Enkele van de belangrijkste steden in Tunesië zijn:

  • Tunis
  • Djerba
  • Kairouan
  • Gabes
  • El Kef < / Li>

 

Demografie

Het volk van Tunesië zijn voornamelijk van Arabische, Berberse en Turkse fatsoenlijk. Echter, vele beschavingen invloed op de ontwikkeling van het land en zijn bevolking. De Romeinen, Carthagers, Ottomaanse Turken en Fransen al regeerde over het gebied op verschillende momenten in de geschiedenis. De overheersende religie is de islam, die wordt beoefend door ongeveer 98 procent van de mensen. Christendom wordt beoefend met een procent, met andere religies die deel uitmaken van het resterende een procent. Arabisch is de officiële taal van het land, en het dialect gesproken staat bekend als Derja.

Feiten over Tunesië

Tunesië, officieel de Republiek Tunesië, is het kleinste land in Noord-Afrika. Het is een Maghreb land begrensd door Algerije in het westen, Libië naar het zuidoosten en de Middellandse Zee naar het noorden en oosten. In 2011, een revolutie leidde tot de omverwerping van autocratische president Zine El Abidine Ben Ali en de eerste vrije verkiezingen in het land werden gehouden. Sindsdien heeft Tunesië is het consolideren van zijn jonge democratie. Tunesië heeft een diverse economie, variërend van landbouw, mijnbouw, de industrie, en aardolieproducten, het toerisme.

 

Hoofdstad: Tunis
Officiële Talen: Literair Arabisch
Overheid: gecentraliseerde semi-presidentiële republiek
Bevolking: 10777500
Bruto Binnenlands Product: $ 105.347 miljard
Valuta: Tunesische dinar (TND)
Tijdzone: (UTC 1)

HT