Theorie en praktijk van de Engelse taal

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het studieprogramma omvat alle grondbeginselen van de Engelse taaltheorie, methodologie van linguïstisch onderzoek, moderne ELT-technologieën, Engels voor academische doeleinden. Breed scala aan speciale cursussen onderwezen door onderzoekspersoneel omvat innovaties in het onderwijs, toonaangevende vertaaltheorieën, interculturele communicatie, discoursanalyse en filologie, taalkundige analyse, enz.

Onderzoekswerk. Vanaf de eerste dagen van de studie zijn studenten actief betrokken bij de uitdagende onderzoeksomgeving. Ze zijn actieve leden van de onderzoeksteams die effectieve professionele groei stimuleren. Deelname aan wetenschappelijke conferenties stelt hen in staat om hun professionele vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen om effectief academisch onderzoek uit te voeren.

Voordelen:

 Moderne onderwijstechnologieën

 Interculturele omgeving

 Culturele prestaties

 Sportfaciliteiten

 Moderne bibliotheekzalen

 Gezondheidscentrum

Het programma is voor: kandidaten met een bachelordiploma, vloeiend in het Engels en het plannen van een toekomstige internationale carrière in de taalkunde.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

South Ural State University is the center for educational, scientific, cultural and athletic activities in the city Chelyabinsk and the region.

South Ural State University is the center for educational, scientific, cultural and athletic activities in the city Chelyabinsk and the region. Lees Minder