Studie Masters Programma's in Thailand

Master's Opleidingen in Thailand 2018

Studie in Thailand

Waarom studeren in Thailand?

Thailand heeft een zeer divers en open dat debat stimuleert en discussie en het land bevordert duurzame en integrale oplossingen voor problemen. Ongeveer 400 masteropleidingen in het land zijn gericht op internationale studenten en worden gegeven in het Engels. Veel instellingen voor hoger onderwijs in Thailand zijn hoog aangeschreven, vooral op het gebied van milieu-studies, landbouw, energie, wet en boeddhistische studies. Daarnaast zijn veel graduate programma's bestaan ​​in business en management en de meeste daarvan worden in het Engels.

 

Universiteiten in Thailand

Thailand heeft 80 openbare universiteiten en 71 particuliere instellingen voor hoger onderwijs. Van de 80 openbare universiteiten, 63 worden geclassificeerd als universiteiten beperkte toelating, 2 als open toelating universiteiten en 15 als autonome universiteiten, waarvan 2 boeddhistische universiteiten omvatten.Instellingen voor de meeste hoger onderwijs verwelkomen internationale studenten, en ongeveer 20.000 buitenlandse studenten studeren in Thailand elk jaar. De meest populaire studie gebieden voor internationale studenten zijn Thaise en Engels taal, bedrijfskunde en internationale business en marketing.

 

Collegegeld en Programma Duur

Collegegeld en de kosten variëren tussen universiteiten en programma's. Collegegeld voor master's degree programma's op openbare universiteiten is meestal ongeveer $ 1.000 (US) tot 2.000 dollar (US) per jaar. Collegegeld bij particuliere universiteiten is ongeveer $ 75 (US) tot $ 125 (US) per credit uur.

Masteropleidingen vereisen doorgaans twee jaar en 36 credit-uren in beslag. Studenten normaal gesproken verdien 9-15 credit-uren per semester.

 

Academisch Jaar

Het academisch jaar op de meeste scholen is samengesteld uit twee 16-weekse semesters en een zomer sessie.Het eerste semester loopt van juni tot oktober, het tweede semester loopt van november tot maart en de zomer semester loopt van april tot en met mei. Sommige universiteiten gebruiken de westerse semester kalender van september tot december en januari tot en met mei, en sommige universiteiten gebruiken trimesters. Tegen 2014 wordt verwacht dat alle universiteiten in Thailand de westerse semester systeem zal gebruiken om beter af te stemmen met de internationale gemeenschap.

 

Post-Graduate Kansen

Er zijn veel mogelijkheden om te werken in Thailand na het afstuderen, met name voor multinationale ondernemingen. Thailand heeft een zeer gevarieerde economie; belangrijkste industrieën zijn toerisme, textiel en kleding, de verwerking van landbouwproducten, dranken, tabak, cement, lichte industrie zoals sieraden, computers, geïntegreerde schakelingen, meubels, kunststoffen en auto's.Studenten die willen blijven in Thailand om te werken moeten gelden voor een niet-immigrant visum bij de Thaise ambassade of consulaat in hun thuisland.

Studenten die willen promoveren in Thailand na te streven zal ook veel mogelijkheden te vinden voor verdere studie en zou moeten werken met de specifieke instelling ze geïnteresseerd zijn in het bijwonen.

 

Visa Requirements

Internationale studenten hebben een visum nodig om te studeren in Thailand, maar in veel gevallen de school dat de student van plan is om te wonen kan helpen met het papierwerk. Voor aankomst in Thailand, moet de student een Onderwijs Visa (non-immigrant ED visum) van de Thaise ambassade of consulaat in het land van herkomst te verkrijgen. De Onderwijs Visa is alleen goed voor 90 dagen, dus na aankomst in Thailand student moet een aanvraag voor een eenjarige studentenvisum, die kan worden verlengd voor telkens een periode van een jaar als dat nodig is. De leges THB 1900 (ongeveer 60 USD).Na ontvangst van het visum, moeten de studenten de Dienst Vreemdelingenzaken in kennis om de 90 dagen van hun huidige adres, het missen deze melding resulteert in een boete van THB 2000.

Studenten zijn ook verplicht om aan te tonen dat zij over voldoende financiën voor die woonachtig zijn in Thailand tijdens hun studie. Enkele studenten moet aantonen THB 20,000 (ongeveer 650 USD) en studenten met gezinnen moeten THB 40.000 (ongeveer 1.300 USD).

 

Zorgverzekering

Thailand heeft een zeer moderne gezondheidszorg die de overheid de gezondheidszorg, non-gouvernementele organisaties en particuliere medische diensten omvat. Thaise burgers die een universele dekking Health card algemeen krijgen gratis medische diensten. Echter, moeten alle anderen betalen voor diensten, of ze zijn te verkrijgen op openbare of particuliere voorzieningen.Studenten moeten ziektekostenverzekering te krijgen in hun eigen land voor aankomst in Thailand, zoals veel private ziekenhuizen geen patiënten te behandelen zonder een bewijs van de ziektekostenverzekering.

 

Tips

Reischeques, Visa en MasterCard bieden de beste wisselkoersen. Amerikaanse dollars worden ook eerder geaccepteerd, maar het kan reizigers het land niet binnenkomen met meer dan 20.000 USD in cash.

Fooi geven is niet nodig, echter, servers en taxichauffeurs waardeer het als mensen maken het wetsvoorstel dus geen verandering nodig is.

Over Thailand

Thailand ligt in Zuidoost-Azië en grenst aan Myanmar, Laos, Cambodja en Maleisië en kusten langs zowel de Golf van Thailand en de Straat van Malakka. Nooit gekoloniseerd, het moderne land staat bekend om zijn gastvrijheid, heerlijke keuken, prachtige steden en historische tempels. Het land beschikt over een breed scala aan terrein en landschap, van stranden en bergen aan tropische landschappen. Thailand heeft een geglobaliseerde economie, met internationale vluchten van de meeste grote landen in de wereld. Veel internationale bedrijven hebben kantoren in het land en Thailand is ook de thuisbasis van een regionale hoofdkwartier van de Verenigde Naties. De munteenheid is de Baht en het land is 's werelds tweede grootste producent van wolfraam en de derde grootste producent van tin.

 

Klimaat

Thailand heeft een relatief mild klimaat met temperaturen die ongeveer hetzelfde het hele jaar door blijven.Echter, het land ervaart drie seizoenen - regenachtig, warm en koel. Maart en april zijn de warmste maanden met een hoge temperaturen rond de 38 graden C en lage temperaturen rond 28 graden C in combinatie met een luchtvochtigheid rond de 80 procent. De meest regenachtige maanden zijn juni tot oktober de koelste maanden zijn november tot en met februari.

 

Cultuur

De grootste stad van Thailand, Bangkok, is een populaire buitenlandse toeristische bestemming, met zowel nachtleven en historische bezienswaardigheden, zoals de Grand Palace, Wat Arun en Wat Pho. Centrale ligging van Thailand in Zuidoost-Azië maakt het ook gemakkelijk om te reizen naar Vietnam, Laos, Cambodja, China en andere nabijgelegen Aziatische landen.

 

Kosten van levensonderhoud

De kosten van levensonderhoud in Thailand is zeer laag. Kleine appartementen kunnen gehuurd worden voor ongeveer $ 60 (US) tot $ 215 (US) per maand. Studenten kunnen verwachten te betalen slechts ongeveer 30 dollar (US) per maand voor voedsel.

 

Universiteiten in Thailand

Universiteiten in Thailand

Feiten over Thailand

Thailand bezet de westelijke helft van het schiereiland Indo-Chinese en de noordelijke tweederde van het Maleisisch schiereiland in Zuidoost-Azië. Zijn buren zijn Birma (Myanmar) op het noorden en westen, Laos in het noorden en noordoosten, Cambodja in het oosten en Maleisië op het zuiden. Thailand is ongeveer de grootte van Frankrijk.

 

Hoofdstad: Bangkok
Officiële taal: Thais
Overheid: Unitary parlementaire constitutionele monarchie
Bevolking: 66720753
Bruto Binnenlands Product: $ 701.554000000000
Valuta: Baht (฿) (THB)
Tijdzone: (UTC 7)