Technion-Cornell Dual Master's Degree in Connective Media

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Technion-Cornell Dual Master's Degree in Connective Media

DEGREE: MS INFORMATION SYSTEMS (CORNELL)

Digitale apparaten en platforms hebben de manier waarop we omgaan met de wereld getransformeerd en worden een belangrijk en steeds noodzakelijker onderdeel van hoe we werken, leren, winkelen, communiceren en zelfs autorijden. Maar het nut van verbindingsmedia moet nog volledig worden gerealiseerd en de manieren waarop we ermee omgaan, worden voortdurend vernieuwd.

De Technion-Cornell Dual Master's Degrees in Connective Media, aangeboden via het Jacobs Technion-Cornell Institute op Cornell Tech , zullen je voorbereiden om te gedijen in dit dynamische kruispunt van het menselijke en het technische.Leer waar het digitale en het menselijke interactief zijn

De eerste graad in zijn soort ter wereld, de Technion-Cornell Dual Master's Degrees in Connective Media leidt een nieuwe generatie van mensgerichte software-engineers, nieuwe productontwikkelaars en technische gebruikerservaringsspecialisten op door te tekenen op de disciplines van computerwetenschappen, techniek , sociologie, psychologie, business en design.

Het programma is ontworpen met input van technologiebedrijven zoals Twitter, Facebook en The New York Times. Het praktijkgerichte, tweejarige curriculum concentreert zich op informatica en engineering, de menselijke en sociale effecten van technologie en ondernemerschap. Door te werken in multifunctionele teams met klasgenoten uit de diverse studentenlichamen van Cornell Tech , lost u problemen op voor echte klanten tijdens Product Studio en ontwikkelt u uw eigen bedrijf in de Startup Studio. Daartussenin voltooi je een specialisatieproject, een uitgebreide verkenning van een onderwerp naar keuze. Naast uitstekende technische vaardigheden en een diepgaand begrip van de menselijke aspecten van technologie, studeer je af met de ervaring, het zelfvertrouwen en het professionele netwerk dat je nodig hebt om je carrière te versnellen in dit spannende en steeds veranderende vakgebied.

Wie zou moeten solliciteren?

De Technion-Cornell Dual Masterdiploma's in Connective Media staan ​​open voor ambitieuze studenten met een sterke academische achtergrond in wetenschap of techniek, een fascinatie voor mensgerichte technologieën en een sterke ondernemersgeest. Als je geen sterke academische achtergrond hebt in de wetenschap of techniek, houden we rekening met belangrijke persoonlijke of professionele ervaring in programmeren of wiskunde.

Behandelde onderwerpen

 • Machine Learning
 • Computer beveiliging
 • NLP
 • Systemen (computer)
 • Data Science
 • Computer visie
 • HCI
 • Psychologie en sociologie Aspecten van technologie
 • Ethiek, waarden, recht en beleid van technologie
 • Gebruikersgericht ontwerp

AANBEVOLEN CURSUS

Psychologische en sociale aspecten van Connective Media

Credits 3.00

Deze cursus onderzoekt de gedragsbasis van communicatietechnologie en de informatiewetenschappen, en de manieren waarop theorieën en methoden uit de gedragswetenschappen een rol spelen bij het begrijpen van het gebruik, de toegang tot en de interacties van mensen met informatie- en communicatietechnologieën. Meerdere niveaus van analyse - individuele, kleine groep en grotere collectieven - zullen worden opgenomen, samen met meerdere disciplinaire perspectieven. Cursus onderwerpen omvatten: inleiding tot gedragsonderzoek methoden; principes van menselijke perceptie en cognitie; cognitieve perspectieven op ontwerp, aandacht en geheugen; emotie / effect; psychologische theorieën over taalgebruik en zelfpresentatie in computer-gemedieerde communicatie; sociaal psychologische perspectieven op coördinatie en groepswerk (digitale interactie), organisatiewetenschapstheorieën van sociale banden en relaties; gebruikersmotivatie, overtuigingskracht. Methodologische onderwerpen omvatten het ontwerp van laboratorium- en veldexperimenten, enquêtestudies en veldwaarnemingen, algemene statistische technieken die worden gebruikt in de gedragswetenschappen en hoe deze te interpreteren, en strategieën voor het rapporteren van resultaten van gedragswetenschappelijke studies.

Carrières in het veld

 • Software ontwikkelaar
 • Product Manager
 • Data scientist
 • Technische specialist voor gebruikerservaringen
 • Startup Founder of CTO

leerplan

De Technion-Cornell Dual Masterdiploma's in het Connective Media-curriculum combineert cursussen en projectwerk om u een sterke technische achtergrond te bieden die zich richt op innovatie, productontwikkeling, menselijke betrokkenheid en sociale aspecten die aanwezig zijn in de hele technische wereld.

In een educatieve innovatie die uniek is voor Cornell Tech , neem je ook deel aan een meeslepende studio-ervaring, waarin je je teambuilding- en leiderschapsvaardigheden ontwikkelt terwijl je een nieuw productidee ontwikkelt in antwoord op de strategische behoeften van een echte organisatie en maak je eigen startup.

Hoe uw schema eruit zou kunnen zien

In je eerste herfstsemester zul je 's ochtends verplichte en keuzelessen volgen. Je zult de middag doorbrengen met werken aan teamgebaseerde projecten in Product Studio en Startup Ideas en uit de eerste hand leren van marktleiders in Conversations in the Studio.

In je eerste voorjaarssemester zul je doorgaan met het volgen van verplichte en keuzelessen in de klas en beginnen aan je tweewaardig, diep technisch specialisatieproject.

In je tweede herfstsemester zul je doorgaan met het volgen van verplichte en keuzelessclasses en het afronden van je specialisatieproject.

In je laatste voorjaarssemester breng je je ochtenden door op verplichte en keuzevakken in de klas. 'S Middags werk je aan teamgebaseerde projecten in Startup Studio en Product Management en blijf je Conversaties bijwonen in de Studio.

Master of Science in informatiesystemen

Connective Media en Health Tech.

Toepassing Tijdlijn

Cornell Tech biedt drie toepassingsronden. Aanvragers worden aangemoedigd om hun aanvraag in te dienen wanneer ze gereed zijn. We zullen aanvragers die van toepassing zijn in elke aanvraagronde overwegen. We beoordelen aanvragen terwijl we ze ontvangen.

De deadlines voor de aanvraag van 2018-2019 zijn als volgt:

Ronde 1 - vrijdag 4 januari 2019 om 11:59 uur ET

Ronde 2 - vrijdag 15 februari 2019 om 23:59 ET *

Na de deadline voor de indiening van de Round 2 zal de toelatingscommissie de aanvragen op voortgezette basis beoordelen.

Applicatievereisten

Om in aanmerking te komen moeten alle aanvragers in hun online aanvraag het volgende verstrekken:

Hervat

U moet samen met uw aanvraag een huidig ​​CV indienen. Met het gebruik van LinkedIn, hebt u de mogelijkheid om de informatie over werkgelegenheid en onderwijs die in uw applicatie wordt vermeld, automatisch in te vullen. Let op, alle informatie die automatisch wordt ingevuld vanuit LinkedIn kan worden bewerkt.

Persoonlijke verklaring

Hier bij Cornell Tech maak je deel uit van een omgeving waarin creativiteit, technische diepgang en leiderschap zetels aan tafel delen. We waarderen uitdrukkingen van wie je bent en wat je toevoegt aan deze formule. Stuur een verklaring van één tot twee pagina's in waarin uw interesse in dit programma wordt beschreven. Uw inzending moet persoonlijke ervaringen benadrukken die uw creativiteit, leiderschap en technische vaardigheden aantonen.

In het bijzonder, voel je vrij om te werken aan technische projecten die je hebt voltooid, hun creatieve en technische aspecten; eventuele ondernemers- of leiderschapservaringen; uw professionele carrièredoelen; het voordeel dat u voor ogen hebt als onderdeel van het tech-ecosysteem in New York City; en waarom dit programma voor jou is.

Twee aanbevelingen

Adviseurs moeten faculteitsleden, supervisors of andere personen zijn die u professioneel kennen en die hebben gezien dat u een belangrijke rol speelt in substantiële projecten. Aanbevelingen moeten online worden ingediend.

GRE

De GRE is vereist voor toelating tot de Master of Science in Information Systems-programma's. Alle officiële testscores moeten rechtstreeks aan Cornell University worden gemeld. De GRE-instellingcode voor Cornell is 2098. Wees consistent in de spelling van uw naam in zowel uw aanvraag als uw testscore.

Afschriften

Afschriften van elk eerder bijgewoond college of universiteit zijn verplicht en moeten online worden geüpload met de applicatie. Toegelaten studenten moeten voorafgaand aan de toelatingsexamens een officieel transcript rechtstreeks bij de Cornell Graduate School indienen.

Aanvraagkosten

Bij de online aanvraag moet een niet-restitueerbare aanvraag van $ 95 worden ingediend.

Internationale aanvragers

Afschriften

Naast de bovengenoemde vermelde programmavereisten, moeten internationale aanvragers een gecertificeerde Engelse vertaling van transcripties leveren als de oorspronkelijke taal geen Engels is. Succesvolle internationale kandidaten hebben een baccalaureaatsdiploma behaald aan een hogeschool of universiteit met een erkende reputatie.

TOEFL

Aanvragers moeten ook blijk geven van vaardigheid in de Engelse taal door de toets Engels als vreemde taal af te leggen (TOEFL). Officiële TOEFL-scores moeten naar de Graduate School van de Cornell University worden gestuurd. De instellingscode is 2098. Cornell's officiële minimum sub-scores voor elk element van de TOEFL zijn als volgt:

 • Schrijven: 20
 • 20 lezen
 • Luisteren 15
 • Spreken 22

Van de TOEFL-vereiste kan worden afgeweken als de aanvrager voldoet aan ten minste een van deze criteria:

 • Is een inwoner van de Verenigde Staten, Australië, Canada (behalve Quebec), Ierland, Nieuw-Zeeland of het Verenigd Koninkrijk.
 • Heeft gedurende de laatste vijf jaar in de Verenigde Staten, Australië, Ierland, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk, of met een Engelstalige instructie in Canada of Zuid-Afrika, gedurende de laatste vijf jaar een voltijdstatus genoten gedurende ten minste twee academische jaren. U moet een afschrift indienen waaruit blijkt dat u op een van deze goedgekeurde locaties naar de universiteit bent geweest.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cornell Tech is a revolutionary model for graduate education that fuses technology with business and creative thinking. Cornell Tech brings together like-minded faculty, business leaders, tech entrepr ... Lees meer

Cornell Tech is a revolutionary model for graduate education that fuses technology with business and creative thinking. Cornell Tech brings together like-minded faculty, business leaders, tech entrepreneurs and students in a catalytic environment to produce visionary ideas grounded in significant needs that will reinvent the way we live. Lees Minder