Studie Master Opleidingen in Taiwan

Master's Opleidingen in Taiwan 2018/2019

Study in Taiwan

Hoger Onderwijs in Taiwan

Taiwan opereert onder een "dual-track-systeem " van het onderwijs, net als Japan, wat betekent dat studenten in een van de twee sporen worden gezet, terwijl op de middelbare school en junior high: de universiteit track of het technisch circuit. De universitaire studies zijn meer wetenschappelijke en omgaan met gebieden zoals technologie, geneeskunde, en de wet, terwijl de technische baan kan ook omgaan met technologie, maar meer over de productie dan het ontwerp, evenals een loopbaan zoals mechanica, financiën, of handmatige arbeid.Studenten uit andere landen kunnen nog steeds naar het hoger onderwijs in Taiwan, maar zij kunnen worden verplicht te bewijzen dat ze kunnen slagen op de universiteit spoor te produceren.

 

Populaire Universiteiten

De meest begeerde universiteit wordt beschouwd als National Taiwan University, vanwege de high-tech curriculum, accent op prestigieuze gebieden zoals geneeskunde en de kunsten, en het feit dat zij ernaar streven om hun universitaire normen te verbeteren op jaarbasis. Ze zijn gerangschikt # 1 onder Aziatische landen en staan ​​bekend om hun innovatieve onderzoek gebaseerde criteria in verschillende disciplines.

 

Collegegeld

Taiwan biedt een zekere vermindering van hun reguliere collegegeld voor studenten die wensen om het Mandarijn taal te leren en zich richten op specifieke vaardigheden voor hun carrière. Het ministerie van Onderwijs selecteert de beste studenten van de Taiwanese bevolking jaarlijks voor overzeese studies ook.Er kan een uitwisseling van studenten uitgewerkt tussen een aantal van de Taiwanese studenten die willen studeren in de VS of het Verenigd Koninkrijk en studenten uit die landen die willen studeren in Taiwan soms.

 

In aanmerking te komen voor de Student Visa

Het verkrijgen van een studentenvisum is een complex proces, zodat de stappen exact moeten worden gevolgd. Naar Taiwan zelfs voeren als bezoeker of toerist, zal iemand een paspoort dat geldig is voor ten minste 6 maanden, een correct ingevuld visum formulier en 2 pasfoto's genomen in de afgelopen 6 maanden, genomen op een witte achtergrond nodig. Daarnaast moeten studenten zich inschrijven voor iets dat bekend staat als "een bezoeker visum met het doel van die Chinees studeren. " Dit zal werken voor maximaal 60 dagen en kan voor een totaal van 3 keer worden verlengd. Zodra deze is uitgeput, als je langer wilt studeren in Taiwan, moet u een aanvraag voor iets dat bekend staat als een "residence visum met het doel van die Chinees studeren. "Voor een verblijfsvergunning, zul je bewijs van inschrijving in een academische instelling met een goede reputatie, een bewijs van een goede verleden academische resultaten, en een schone factuur van de gezondheid nodig. Daarnaast zal je geld nodig om de conversie vergoeding van de te behandelen visa.

 

Waarom studeren in Taiwan?

Taiwan is een aantrekkelijke plek om te studeren vanwege de mondiaal belang als stuwende kracht van de technologie en de menselijke hulpbronnen, de zeer gerespecteerde onderwijssysteem, en de strengheid waarmee zij werken hun onderwijssysteem. Ze zijn momenteel gerangschikt 6 globaal door de International Institute for Management Development en worden beschouwd als een toonaangevende speler van onderzoek en ontwikkeling, alsmede de productie. Meer dan 90% van alle laptops in de wereld worden verondersteld afkomstig te zijn uit Taiwan, en ze zijn een leider in de de fabrikant en de ontwikkeling van computerchips, smartphones en andere apparaten.Na voltooiing van de eisen van de universiteit 's, zijn er veel stimulansen voor een verblijf in Taiwan bij te dragen aan de reeds succesvolle technologische industrie, of in te gaan op een ander veld nodig, zoals de geesteswetenschappen en de kunsten, of medicijnen. Met zijn sterke lagers in onderzoek en ontwikkeling, er zijn vele mogelijkheden een afgestudeerde van Taiwan universiteiten kunnen bereiken als ze bereid zijn om hard te werken om het te bereiken. Naast de sterke educatieve mogelijkheden en de carrièremogelijkheden die volgen, Taiwan is ook een rijke artistieke centrum, met de nadruk op dans, muziek en kunst. Wie geïnteresseerd is in deze gebieden zou kunnen deelnemen aan de scholen van dans en theater die heersen in Taiwan, of wonen deze als toeschouwer voor culturele verrijking en genot. Zoals China, Taiwan is rijk aan cultureel erfgoed en de geschiedenis en hun artistieke verkooppunten zien dit op vele manieren.Taiwan is een geweldige plek om te studeren voor iedereen die zich onder te dompelen in een rijke artistieke en technische omgeving die zich richt op precisie in het onderwijs en de voorbereiding op de zeer competitieve carrière die zich veroorloven om zijn bewoners. Studeren in Taiwan zou een onvergetelijke en verrijkende ervaring zijn.

Over Taiwan

Taiwan is een eiland, gelegen op ongeveer 100 mijl uit de Aziatische vasteland in de Stille Oceaan en is samengesteld uit twee eilanden voor de kust, Kinmen en Matsu, en de nabijgelegen eilandjes van de Pescadores Chain. Het is een land rijk aan erfgoed, en draagt ​​een groot deel van de cultuur van China met het, al is het een onafhankelijke natie en herinnert ook een van de kenmerken van Japan. Rijk aan technologie en onderwijs, het is een uitstekende plaats om te bezoeken of te studeren.

 

Essentiële Feiten over Taiwan

  • De hoofdstad van Taiwan is Taipei.
  • De officiële taal is het standaard Mandarijn.
  • De overheid is een unitaire staat, met een presidentieel systeem. Ze zijn een regering in ballingschap die vallen onder een meerpartijendemocratie.

 

Klimaat

Het klimaat in Taiwan is vochtig, vooral in de zomer. De tyfoon seizoen loopt doorgaans van juni tot oktober met mei tot en met juni zijn de meest regenachtige met frequente onweersbuien en stormen. Zwoele, natte omstandigheden meestal prevaleren omdat ze een eiland in de Stille Zuidzee.

 

Valuta

Taiwan 's munteenheid is de New Taiwan dollar.

 

Religie

Er is een diversiteit van overtuigingen en praktijken in Taiwan, deels te wijten aan de diversiteit van culturen, en deels vanwege de godsdienstvrijheid en de multiculturele geschiedenis overwegend in Taiwan. De religieuze sector is als volgt:

35,1% Boeddhisme

33% Taoïsme

3.9% christendom

3,5% Yiguandao

2.2% Tiendery

1.1% Miledadao

0.8% Liism

2.4% Andere of Undeclared

In tegenstelling tot zijn Chinese buren, Taiwan biedt een gevarieerde keuze van religieuze overtuigingen en er is geen sprake van discriminatie of onderdrukking vanwege de overtuigingen iemand ervoor kiest om te genieten inch Studenten die studeren in Taiwan kan vrij om te oefenen, ongeacht hun geloof met zich meebrengen voelen, zolang ze respect anderen 'overtuigingen ook.

 

Feiten over Taiwan

Taiwan, officieel de Republiek China, is een staat in Oost-Azië en de eerste constitutionele republiek in Azië. Oorspronkelijk gebaseerd op het vasteland van China, de Republiek China regelt nu het eiland Taiwan, die goed is voor meer dan 99% van haar grondgebied, alsmede Penghu, Kinmen, Matsu, en andere kleine eilanden. Tijdens de tweede helft van de 20e eeuw, Taiwan een snelle economische groei en industrialisatie en is nu een geavanceerde industriële economie. Taiwan is zeer gerangschikt in termen van persvrijheid, gezondheidszorg, openbaar onderwijs, economische vrijheid en menselijke ontwikkeling.

 

Hoofdstad: Taipei
Officiële Talen: Standaard Chinees
Overheid: gecentraliseerde semi-presidentiële constitutionele republiek
Bevolking: 23340136
Bruto Binnenlands Product: $ 903.469000000000
Valuta: Nieuwe Taiwanese dollar (TWD)
Tijdzone: (UTC 8)