Systeemanalyse van zakelijke

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Systeemanalyse van zakelijke

&nbsp

Het doel van het programma is om een ​​logische en systematische meester vaardigheden formulier om weloverwogen beslissingen te maken in het beheer en de optimalisatie van de kleine bedrijven , Mogelijkheid om te ontwikkelen en innovatieve projecten uit te voeren in verschillende sectoren en domeinen van activiteit.

&nbsp

Onderwijs programma maakt studenten tot een grondige kennis van methoden en instrumenten van de systemen analyse in de sociale en economische systemen te verwerven, vaardigheden te verwerven in de analyse van bedrijfsprocessen in termen van systemische en uitgebreide evaluatie van de verschillende indicatoren. Stagiairs krijgen uitgebreide training in een vreemde taal, deelnemen aan internationale stages, wedstrijden te verlenen.

&nbsp

Afgestudeerden van de vraag door bedrijven, organisaties en instellingen in verschillende vormen van eigendom, in het bijzonder: de ontwikkeling van intelligente computersystemen van de economische analyse voor bedrijven in uitvoering en evaluatie van verschillende types van ondernemerschap ondernemerschap in het uitvoeren van consulting werk voor instellingen en bedrijven van verschillende eigendomsstructuren vormen.

&nbsp

De afgifte afdeling: Afdeling van Systems Analysis, Instituut voor Informatica en Telecommunicatie

Laatst bijgewerkt op sep 2011

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Over de Universiteit Krasnoyarsk vandaag is bekend over de hele wereld als een van de grootste Rocket and Space Centers in Rusland met fundamentele wetenschap, opleiding van hooggekwalificeerde arbei ... Lees meer

Over de Universiteit Krasnoyarsk vandaag is bekend over de hele wereld als een van de grootste Rocket and Space Centers in Rusland met fundamentele wetenschap, opleiding van hooggekwalificeerde arbeid energie en industrie. Meer dan 70% van de Russische ruimtevaart voertuigen zijn ontwikkeld en geproduceerd in Krasnoyarsk. Siberische State University Aerospace (SibSAU), opgericht in 1960 als een unieke instelling voor hoger onderwijs waar de theoretische opleiding wordt gecombineerd met de praktijk in hi-tech bedrijven, is momenteel een hedendaags multi-disciplinaire hogere school waar specialisten in een dergelijke high-tech en innovatief sferen als raket en ruimte productie en computerwetenschappen, international business, financiën, management en de geesteswetenschappen zijn opgeleid. SibSAU heeft opgeleid meer dan 20 000 specialisten voor deze jaren. Meer dan 60% van de ingenieurs, wetenschappers en leidinggevend personeel van de basis van ondernemingen - PJSC "ISS vernoemd naar academicus MF Reshetnev" en PJSC "Krasmash State Enterptise" - zijn de afgestudeerden van de Siberische State University Luchtvaart-en Ruimtevaarttechniek. Tegenwoordig SibSAU vernoemd naar academicus MF Reshetnev is het internationaal gerenommeerde wetenschappelijk en educatief centrum, waardoor een hogere school van de branche, marktleider in het werk van krachttraining voor wetenschappelijke organisaties en ondernemingen van de verdediging instantie op het gebied van de "Space Systems". De universiteit zet de tradities van de hogere technische school te combineren theoretische onderwijs en werken in de wetenschap aangestuurd fundamenteel ondernemingen van de ruimte tak, het wordt beschouwd als een van de innovatieve centra van Rusland. De wetenschappelijke prioriteiten van de universiteit zijn "Space Information Systems", "Secluded Manned Space Systems", "Rocket and Space Vehicles Production". In deze gebieden SibSAU neemt de leidende positie in de Russische Federatie, bovendien, in het werk van kracht opleiding en wetenschappelijk onderzoek. Lees Minder