Strategic Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Strategic Management

&nbsp

Het doel van het programma is om een ​​geïntegreerde aanpak te ontwikkelen om de taken van bedrijfsvoering, wetenschappelijke en praktische visie op het gebied van strategisch management meester, het ontvangen van diepgaande kennis ontploffing keuze van geschikte methoden voor de vorming van strategische beslissingen.

&nbsp

Onderwijs programma geeft studenten de knie te krijgen van de theoretische en methodologische grondslagen van strategisch management, management en organisatie-patronen van productie-installaties, praktische vaardigheden ontwikkeling van strategische plannen voor de biologische atsii en processen voor de uitvoering, het beheer, de strategische reorganisatie van de onderneming.

&nbsp

Voltooide een masteropleiding zijn professionals, in staat om onafhankelijk onderzoek en analytisch werken in grote organisaties, departementen van strategische planning en ontwikkeling, onderzoek en Analytische Center x werkende oplossing van strategische taken, adviesbureaus, afdelingen van het hoger onderwijsinstellingen, overheden en administratie. Ze kunnen met succes te implementeren van de functies van managers in het organiseren, plannen en beheren van ondernemingen van verschillende vormen eigendom op het gebied van innovatieve ontwikkeling, creatieve probleemoplossing.

&nbsp

De afgifte dienst: Vakgroep Management Engineering en Economisch Bureau

Laatst bijgewerkt op sep 2011

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Over de Universiteit Krasnoyarsk vandaag is bekend over de hele wereld als een van de grootste Rocket and Space Centers in Rusland met fundamentele wetenschap, opleiding van hooggekwalificeerde arbei ... Lees meer

Over de Universiteit Krasnoyarsk vandaag is bekend over de hele wereld als een van de grootste Rocket and Space Centers in Rusland met fundamentele wetenschap, opleiding van hooggekwalificeerde arbeid energie en industrie. Meer dan 70% van de Russische ruimtevaart voertuigen zijn ontwikkeld en geproduceerd in Krasnoyarsk. Siberische State University Aerospace (SibSAU), opgericht in 1960 als een unieke instelling voor hoger onderwijs waar de theoretische opleiding wordt gecombineerd met de praktijk in hi-tech bedrijven, is momenteel een hedendaags multi-disciplinaire hogere school waar specialisten in een dergelijke high-tech en innovatief sferen als raket en ruimte productie en computerwetenschappen, international business, financiën, management en de geesteswetenschappen zijn opgeleid. SibSAU heeft opgeleid meer dan 20 000 specialisten voor deze jaren. Meer dan 60% van de ingenieurs, wetenschappers en leidinggevend personeel van de basis van ondernemingen - PJSC "ISS vernoemd naar academicus MF Reshetnev" en PJSC "Krasmash State Enterptise" - zijn de afgestudeerden van de Siberische State University Luchtvaart-en Ruimtevaarttechniek. Tegenwoordig SibSAU vernoemd naar academicus MF Reshetnev is het internationaal gerenommeerde wetenschappelijk en educatief centrum, waardoor een hogere school van de branche, marktleider in het werk van krachttraining voor wetenschappelijke organisaties en ondernemingen van de verdediging instantie op het gebied van de "Space Systems". De universiteit zet de tradities van de hogere technische school te combineren theoretische onderwijs en werken in de wetenschap aangestuurd fundamenteel ondernemingen van de ruimte tak, het wordt beschouwd als een van de innovatieve centra van Rusland. De wetenschappelijke prioriteiten van de universiteit zijn "Space Information Systems", "Secluded Manned Space Systems", "Rocket and Space Vehicles Production". In deze gebieden SibSAU neemt de leidende positie in de Russische Federatie, bovendien, in het werk van kracht opleiding en wetenschappelijk onderzoek. Lees Minder