Staatsbedrijf administratie programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Owned Enterprise State Administration Program

Cambridge Graduate University is ontworpen om wereldleiders van de tools, netwerk, de mondiale afspraken, en existentiële logica te verstrekken aan de 21e eeuw wereldwijde impact hebben. Als onderdeel van die missie, Cambridge Graduate University biedt zowel 's werelds enige wereldwijde campus van de universiteit, en' s werelds enige Masters en doctoraat graden in Owned State Enterprise (SOE) Administration (Soea) van 's werelds top faculteit.

Staatsbedrijven, onder sub-nationale ondernemingen en, zoals regionale staten, steden en lokale overheden, en heersen in nutsbedrijven en infrastructuur industrieën, zoals energie, vervoer en telecommunicatie, waarvan de prestaties is van groot belang voor brede lagen van de bevolking en naar andere delen van het bedrijfsleven. Bijgevolg zal het beheer van SOE s van cruciaal belang voor hun positieve bijdrage aan de algehele economische efficiëntie en het concurrentievermogen van een land te waarborgen. Het is in de regeringen en het publiek belang dat al deze categorieën van SOE s professioneel worden beheerd en toe te passen state of the art praktijken. SOE s kunnen in de competitieve of niet-competitieve sectoren van de economie. Het management programma betreft het onderscheid tussen beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde SOE s, of tussen volledig eigendom, de meerderheid en minderheid eigendom SOE s, omdat het management vraagstukken zijn iets anders in elk geval.

Staatsbedrijven geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Een daarvan is dat SOE s net zo veel kunnen last hebben van overmatige hands-on en politiek gemotiveerde eigendom interferentie vanaf totaal passief of verre eigendom van de staat. Er kan ook een verdunning van verantwoording. SOE s worden vaak beschermd tegen twee grote bedreigingen die essentieel zijn voor het beheer van de politie in de particuliere sector bedrijven, dat wil zeggen, overname en het faillissement zijn. Meer fundamenteel moeilijkheden voortvloeien uit het feit dat de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van SOE s impliceert een complexe keten van de agenten (management, bestuur, eigendom entiteiten, ministeries, de overheid), zonder duidelijk en gemakkelijk te identificeren, of op afstand, opdrachtgevers. Om dit complexe web van verantwoordelijkheden te structureren om efficiënte beslissingen te verzekeren en goed beheer is een uitdaging.

De behoefte aan staatseigendom van commerciële ondernemingen varieerde tussen landen en sectoren en is typisch uit een mix van sociale, economische en strategische belangen. Voorbeelden zijn industrieel beleid, regionale ontwikkeling, de levering van publieke goederen en het bestaan ​​van de zogenaamde "natuurlijke" monopolies. In de afgelopen decennia echter, mondialisering van de markten, technologische veranderingen en deregulering van voorheen monopolistische markten hebben opgeroepen tot aanpassingen en herstructurering van de sector staatsbedrijven.

Om zijn eigendom verantwoordelijkheden uit te voeren, kan de overheid profiteren van het gebruik van de meest geavanceerde tools van toepassing zijn op het beheer van SOE s en ondernemingen wereldwijd. Voor de SOE Administration Program, zal niet alleen de studenten dekken cutting edge Masters of SOE Administratie en doctoraat van SOE Administration business management inhoud, zal de inhoud betrekking hebben op de complexe en unieke dynamiek van SOE s, zoals corporate governance, complexe politieke en bestuurlijke stakeholders, kosten, de hoofdstad structuren, vervoer, openbare missie, wettelijke en regelgevende structuren, demografie, energie, infrastructuur, telecommunicatie, grondstoffen, mondiale markten, en nog veel meer.

Ontworpen om de mondiale leiders en managers van SOE s te bereiden, dit programma integreert ondergedompeld regionale kennis van de wereld met organisatorische leiding, steun van belanghebbenden, financiën, investeringen, politieke en economische raffinement, mondiale markten en business management vaardigheden, naar het oordeel te verfijnen, vaardigheden en instincten in het navigeren in de complexe relaties tussen de overheid, het bedrijfsleven en de particuliere sector, terwijl het maken van een goed beheer beslissingen voor de $ miljarden geïnvesteerd in SOE s van de wereld.

Studierichting

Door onze beoefenaars en deskundigen op gebieden zoals business management, de wereldwijde markten, politieke onderhandelingen, onze studenten te ontvangen:

• Herziening van de wettelijke en regelgevende kader voor de SOE s;
• De staat waarnemend als een eigenaar;
• billijke behandeling van aandeelhouders;
• Relaties met de belanghebbenden;
• Meeting en Managing Stakeholder Verwachtingen van SOE s;
• Living Bedrijf Management Experience;
• Het verhogen van efficiëntie en prestaties van SOE s;
• Capital Markets en SOE s;
• Sociale en Openbare Missie van SOE s;
• Transparantie en openbaarmaking; en
• Verantwoordelijkheden van de raden van SOE s.

Deze doelstellingen worden gehaald door middel van een geïntegreerde mix van wereldwijde cohort onderdompeling intensives, lezingen, Cambridge Leadership Immersion Method for Business (KLIM) wonen beleggingsportefeuilles, case studies, groepsdiscussies, en simulaties.

Laatst bijgewerkt op aug 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select coho ... Lees meer

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select cohort of global leaders to have 21st Century global impact and beyond. Prestigious scholars and practitioners from elite universities, such as Harvard, MIT, Yale, Oxford, London School of Economics and more, personally travel with, mentor and transform each select cohort of global leaders through global immersion intensives, building a rare and powerful global network of global leaders for global impact. It is your time! Let’s transform and empower you! Lees Minder