Sportmanagement MS

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De master of science in sportmanagement is een gefocust, maar toch flexibel, 36-credit-uur afstudeerprogramma dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de huidige afgestudeerde student, terwijl het bekwame professionals voor de sportindustrie ontwikkelt.

Het programma is gestructureerd om kleine klassen te bieden, een flexibel formaat voor het leveren van inhoud en interactie met professionals uit de industrie en een voltijdse faculteit. Door een stage- of scriptietraject aan te bieden, kunnen studenten het formaat kiezen dat het beste bij hun capaciteiten past en aansluit bij hun toekomstige interesses in de sport.

Het rigoureuze curriculum en de ervaringsgerichte leervereisten zijn specifiek ontworpen om studenten de vaardigheden te bieden die nodig zijn om succesvol te zijn in een breed scala aan mogelijkheden in de sportindustrie, of om verder te studeren als ze dat willen.

Het sportmanagementprogramma van de Niagara University heeft een lange geschiedenis in het bieden van uitstekende ervaringsmogelijkheden voor zijn studenten. Het programma heeft een gevestigd netwerk van industriële relaties die studenten zullen helpen bij het vinden van de juiste kansen voor hen. Voorbeelden hiervan zijn de NFL Experience en de Super Bowl, MLB Spring Training, verschillende NCAA kampioenschapsevenementen en professionele en hogeschoolsportorganisaties in West-New York en het hele land. Niet alleen zullen studenten zowel binnen als buiten het klaslokaal contact hebben met leiders in de sportindustrie, maar de zes uur durende stage-optie in het programma stelt studenten in staat om het voordeel van dergelijke ervaringen te maximaliseren.

Niagara University is de thuisbasis van een NCAA Division I-atletiekprogramma, dat waardevolle kansen biedt op de campus voor studenten in de atletiekadministratie van de universiteit. Bovendien heeft het programma via het College of Hospitality and Tourism Management partnerschappen tot stand gebracht met een verscheidenheid aan managers van sportfaciliteiten en evenementen in de Verenigde Staten. Ten slotte kunnen studenten met interesse in recreatieve sport kansen vinden bij de lokale overheid en ook bij non-profitorganisaties.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

CONFIDENCE, CLARITY of direction, and a heightened sense of PURPOSE. Since its beginnings in 1856, Niagara University has lived its mission. Today, our University Community looks to St. Vincent de Pau ... Lees meer

CONFIDENCE, CLARITY of direction, and a heightened sense of PURPOSE. Since its beginnings in 1856, Niagara University has lived its mission. Today, our University Community looks to St. Vincent de Paul, Catholic priest and reformer, innovative educator, and organizer of charitable and systemic responses to poverty for its contemporary EDUCATIONAL, CATHOLIC and VINCENTIAN vision. We were one of the first universities to offer service learning, a program now called IMPACT, providing tutoring, non-profit capacity building, and other change-producing projects in the community. Thousands of NU students have participated since the program's inception and more than 70 classes include project based learning activities as an integral part of their syllabi. We have a Career Services process called PATHWAYS that guides students all the way through their undergraduate careers and into the future. We offer a Poverty Minor and a Leadership Minor, in which students—regardless of major--acquire the knowledge, skills and practical experience needed to be effective in combating poverty and leading transformation. We provide grants to faculty who research to find causes and solutions to poverty. We offer scholarships to students who are committed to local service work and systemic change. Our students, faculty and staff stand with the poor in some of the most disadvantaged areas in our community and in our world including Haiti, Peru, Guatemala and Panama. Lees Minder