Sport Venue en Event Management, MS

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Beschrijving

De Master of Science in Sport Venue en Event Management is een 36 credit hour graduate programma ontworpen om studenten te voorzien van de educatieve kennis, vaardigheden ontwikkeling en ervaringsgerichte sportindustrie achtergrond om uit te blinken in het gespecialiseerde gebied van het beheer van multifunctionele sport-locaties en bijbehorende event planning kansen. De instructie concentreert zich rond kerninhoud van de curricula, waaronder: sportfinanciering, boekhouding en budgettering; sportevenementen en hospitality management; organisatie theorie; sportwetgeving en beheer van juridische operaties; technologie en informatieverstrekkingssystemen; faciliteiten en locatiebeheer; communicatie; en evenementenplanning en -beheer. Het doel is om afgestudeerden voor te bereiden om conceptueel en analytisch te denken en in staat te zijn principes toe te passen op een real-world scenario.

Het programma, ondergebracht in het Falk College, omvat faculteiten van de afdeling Sport Management, School of Information Studies, SI Newhouse School of Public Communications en de Martin J. Whitman School of Management aan de Universiteit van Syracuse. Het programma is een interdisciplinair samenwerkingsinitiatief dat uniek is in sportmanagementprogramma's op graduate niveau.

De mate bereidt studenten voor op loopbanen in managementaspecten van professionele en recreatieve sporten, waaronder stadion- en arena-faciliteitenbeheer; productie en programmering van evenementen; marketing en public relations; technologisch operations management; en middle-level management, marketing en planning in de sportindustrie.

Toelating

De toelatingsvereisten voor dit programma omvatten:

  • undergraduate degree met een minimale cumulatieve 3.0 GPA
  • TOEFL-scores (voor internationale aanvragen)
  • undergraduate transcripten
  • drie aanbevelingsbrieven
  • een CV en een persoonlijke verklaring
  • GRE-scores zijn vereist
  • video-interview

Deeltijdstudie

Het programma kan op parttime basis worden gevolgd met goedkeuring van de afdeling.

Financiële steun

Beperkte financiële hulp van afdelingen is beschikbaar in de vorm van graduate-assistentschappen en beurzen voor studenten die zijn ingeschreven voor master- en doctoraatsprogramma's. Financiële hulp wordt bepaald op basis van verdienste.

Aanvullende informatie over afgestudeerde financiële hulp is te vinden op https://graduateadmissions.syr.edu/funding/

Credit overschrijven

Overdrachtskredieten kunnen worden aanvaard door middel van een verzoekschrift. Een maximum van 30 procent van de studiepunten geteld in de richting van een masterdiploma aan de Syracuse University kan van een andere instelling worden overgedragen op voorwaarde dat de studiepunten een integraal onderdeel van de opleiding vormen.

Mate

MS, 36 credits

Leerresultaten van studenten

Na voltooiing van het programma kunnen studenten:

1. Uitleggen, bespreken en analyseren van kerngebieden van facility management

2. Uitleggen, bespreken en analyseren van kerngebieden van eventmanagement

3. Demonstreer kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden die nodig zijn voor een loopbaan in de sportindustrie

4. Pas het leren van kennis en vaardigheden in de kerninhoud toe op professionele omgevingen

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Falk College brings together Syracuse University’s professional programs in Human Development and Family Science, Food Studies, Marriage & Family Therapy, Public Health, Nutrition Science & Di ... Lees meer

Falk College brings together Syracuse University’s professional programs in Human Development and Family Science, Food Studies, Marriage & Family Therapy, Public Health, Nutrition Science & Dietetics, Social Work, and Sport Management in an environment of cross-disciplinary teaching, research, practice, and service. Lees Minder