Studie Master Opleidingen in Slowakije

Masters in Slowakije 2018

Studie in Slowakije

Onderwijs in Slowakije

Slowakije voorziet in tien jaar verplicht onderwijs. Studenten voeren primair onderwijs in hun 6e jaar, zal tweede basisonderwijs hen 10-15 jaar oud en "high" scholen zijn voor die 16 jaar en ouder tot zij universitair leeftijd bereiken.

De meeste universiteiten in Slowakije zijn de overheid in eigendom en beheer al sinds 1990 zijn er meer prive en religieuze opties. Deze "Private Spice" vormen van het hoger onderwijs blijven zeldzaam in het land. Dit zijn privaat gefinancierde scholen van het hoger onderwijs die in particuliere handen zijn, maar goedgekeurd door het Ministerie van Onderwijs.

Studeren in Slowakije biedt culturele mogelijkheden die niet kan worden gezien in andere landen.Nog steeds in opkomst na decennia van communistische heerschappij, het hoger onderwijs in Slowakije is een studie in een samenleving, de economie, en een onderwijssysteem dat blijft komen.

Het onderwijs seizoen is van augustus tot en met mei van elk jaar, met de mogelijkheid voor de zomer klassen. School dagen zijn maandag tot en met vrijdag.

Fase 1 "Bachelor" Programma's laatste 3 tot 4 jaar. Een 2-programma Stage "Masters" zal duren een extra 1 tot 3 jaar. Doctorland programma's kunnen een extra 3 naar 4 jaar.

Slowakije voorziet in het hoger onderwijs voor haar studenten kosteloos. Kosten voor het hoger onderwijs in Slowakije voor buitenlandse studenten kan variëren van 2.000 tot 8.000 USD per schooljaar. Dit is alleen voor collegegeld. Kosten van levensonderhoud zou worden op de top van de raming.

Als studenten zich inschrijven op een school voor hoger onderwijs, en er toevallig meer aanvragers dan speaces beschikbaar op die bepaalde school, zullen de studenten moeten nemen en doorgeven, een toelatingsexamen.Deze onderzoeken kunnen allerlei vormen aannemen om elke afzonderlijke school, afhankelijk van de vraag naar ingang.

Het niveau van het onderwijs in Slowakije wordt beschouwd als vrij hoog in vergelijking met andere landen in de wereld. Veel materialen zijn echter een beetje verouderd en er is niet de vrije onafhankelijk denken, dat wordt gezien op andere universitaire campussen over de hele wereld.

Want het is nog steeds in opkomst als economische macht, Slowakije biedt mogelijkheden die elders niet verkrijgbaar. Het is een vooruitstrevende, progressieve land dat een zeer mooie toekomst heeft.

Studenten moeten in gedachten houden dat de ziektekostenverzekering is verplicht in Slowakije.

Als u bent geïnteresseerd in het bevorderen van je opleiding in een land dat is voortgekomen uit onder communistisch bewind en groeit als een democratische republiek, moet u uw opties te overwegen in Slowakije.

Over Slowakije

Slowakije is een ingesloten, Midden-Europees land dat grenst in het noorden aan Polen, in het oosten aan de Oekraïne, in het zuiden van Hongarije, en in het westen van Oostenrijk en Tsjechië. De hoofdstad is Bratislava, dat is ook de grootste stad. De officiële taal van het land is Slowaakse. Slowakije is een lid van de Europese natie, de NAVO, de Verenigde Naties en andere internationale organisaties. Het is een van slechts drie voormalige communistische staten die nu een deel van de Europese Unie. Slowakije heeft een van de snelste groeiers in de Europese Unie, en wordt beschouwd als een hoog inkomen, geavanceerde economie. Sinds het jaar 2007, heeft Slowakije de grootste auto producerende land per hoofd van de bevolking geworden, in de wereld.

Voor zover het klimaat betreft, zal Slowakije temperaturen tamelijk drastisch veranderen. Dit is vaak het gevolg van een verandering in hoogte.Bratislava en zuid Slowakije temperaturen in de zomer kan oplopen tot 30 ° C in de zomer °, en op warme, zonnige dagen tot 35-37 ° C. Het noorden van Slowakije zal mildere zomers temperaturen van 25 ° C te ervaren en natuurlijk bergen koeler zal zijn.

 

Geschiedenis

Slowakije heeft een lange interessante geschiedenis. Oude artefacten uit Slowakije zijn koolstof-gedateerd op 270.000 BC Historici geloven dat de regio in Centraal-Europa, dat is nu Slowakije begonnen wordt bewoond door de Slaven in de vierde eeuw na Christus In de negende eeuw Slowakije werd een deel van Groot Morovia met delen van wat nu Polen, Duitsland en Hongarije. Nadat de Magyaren versloegen de Morovian Rijk in de vroege tiende eeuw, Slowakije kwam onder Hongaarse heerschappij.

De middeleeuwen zag mijnbouw uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van Slowakije. Meer Duitsers zich in het gebied in de dertiende eeuw. Het was in 1526 toen de Turken wonnen de slag bij Mohács.Slowakije werd toen een deel van het Oostenrijks-Hongaarse Rijk. Laat in de 18 e eeuw, Slowakije nationalisme begon te ontbranden. In 1848 toen revoluties verspreid over Europa, Hongaren vochten tegen de Oostenrijkers. Een set van eisen noemde de eisen van de Slowaakse natie werden gepresenteerd, maar de Hongaren weigerden al deze eisen. De Oostenrijkers herwonnen de controle en de oude orde kwam terug.

In 1867 werd de Oostenrijks-Hongaarse Rijk een dubbele monarchie. Oostenrijk en Hongarije werden de twee delen en ze deelden een keizer. Het was in de late 19de eeuw de Hongaren probeerden Hongaars de enige taal die kan worden onderwezen op scholen en vele Slowaken reisde naar de Verenigde Staten te maken.

Het was in 1914, toen Tsjechen en Slowaken eisten onafhankelijkheid. In oktober van 1918 als Oostenrijk ingestort, en de vorming van een nieuw Tsjechisch-Slowaakse staat werd opgericht, genaamd Tsjechoslowakije.

In 1938, Duitsers wonen in het Sudetenland gebied van Tsjecho eiste ze afstaan ​​van Tsjecho-Slowakije tot een deel van Duitsland geworden. In 1939 Groot-Brittannië en Frankrijk mag deze fusie zonder toestemming van de Tsjechen. Het was ook het jaar van de Duitse leger bezet wat nu de Tsjechische Republiek. Slowakije werd praktisch onafhankelijk, maar onder besturing van Duitsland.

In 1944 Duitse troepen verpletterde de Slowaakse Nationale Opstand. Het was na deze periode dat het communisme nam een ​​positie in Slowakije, en een 1948 staatsgreep zetten de communisten stevig in handen.

In 1968, Alexander Dubeck, een Slowaakse, werd het hoofd van de regering. Hij leidde een hervormingsbeweging die bekend staat als Praagse Lente werd. Jaren van onrust gevolgd tot in 1989 het communisme verkruimeld in het land. Drie jaar later, in 1993, Slowakije en de Tsjechische Republiek gingen hun eigen weg. In 2004 Slowakije toegetreden tot de Europese Unie en in 2009 ingestemd met de Euro.Slowakije lid van de NAVO in 2009, en is klaar om verder te gaan met haar economische, educatieve en politieke status in de EU te versterken.

Feiten over Slowakije

De Slowaakse Republiek (of, in korte vorm, Slowakije) is een land in Centraal-Europa. Het wordt begrensd door de Tsjechische Republiek en Oostenrijk in het westen, Polen in het noorden, Oekraïne in het oosten en Hongarije in het zuiden. De Slowaakse landschap is genoteerd in de eerste plaats om zijn bergachtige karakter, de Karpaten zich over het grootste deel van de noordelijke helft van het land. Slowakije is een hoog inkomen geavanceerde economie met een van de snelste groeiers in de Europese Unie en de OESO.

 

Hoofdstad: Bratislava
Officiële Talen: Slowaaks
Overheid: Parlementaire republiek
Bevolking: 5410836
Bruto Binnenlands Product: $ 132.384000000000
Valuta: Euro (€) (EUR)
Tijdzone: (UTC 1)