Singapore

Studie in Singapore

Hoger Onderwijs in Singapore

Gekarakteriseerd als toonaangevende en geselecteerd voor de eervolle vermelding bij Britian 's minister van Onderwijs, Singapore ' is het systeem van hoger onderwijs ontwikkeld tot een leidende kracht die helpt bij het bevorderen van zijn reputatie als een van de wereld 's werelds toonaangevende centra voor financiële groei en technologische vooruitgang. Zes nationale universiteiten in Singapore zijn in de top 50 van de wereld: de Nanyang Technological University, de Singapore University of Technology and Design, de Nationale Universiteit van Singapore, de Singapore Institute of Technology, de Singapore Management University en de SIM University. Deze universiteiten bieden undergraduate en postgraduate opleidingen Accountancy, Information Systems Management, Bedrijfskunde, Economie, de Sociale Wetenschappen, Rechtsgeleerdheid en Informatica.

Singapore heeft ook polytechnische hogescholen die zijn ontworpen om studenten op te leiden voor banen die de economische en technologische ontwikkeling van de natie te steunen. Momenteel, Singapore biedt vijf hogescholen voor studenten die wensen om een ​​niet-academische graad die hen in staat stelt om het personeelsbestand onmiddellijk in na het voltooien van het programma verdienen. Een diploma behaald bij een hogeschool is vergelijkbaar met een associate 's diploma of beroepsopleiding certificaat en duurt minder dan twee jaar in beslag.

Internationale studenten mogen tot 16 uur per week werken terwijl ingeschreven full-time bij een Singapore universiteit. Studenten die voor een studie visum nodig te bewijzen dat ze vloeiend Engels door het verstrekken van de resultaten van een test van het Engels als vreemde taal (TOEFL), een General Certificate of Secondary Education (GCSE), of een Internationaal Engels Language Testing System (IELTS ).Zij moeten ook een acceptatie brief hebben ontvangen van een universiteit of hogeschool evenals pasfoto's en documentatie waaruit hun geschiktheid om een ​​universitaire opleiding (middelbare school diploma, bijvoorbeeld) in te voeren.

Daarnaast zullen internationale studenten nodig hebben om een ​​lokale sponsor die is een Singaporese burger voordat ze kunnen een aanvraag voor een studentenvisum aanvragen. Sommige universiteiten en hogescholen kunnen niet bepalen sponsoring, dus studenten moeten bij hun beoogde school van eigen keuze te bepalen of sponsoring nodig. Visa verwerking kan een tot twee maanden duren, afhankelijk van de geldigheid van een student 's papierwerk en hoeveelheid documentatie. Alle applicaties zijn online te worden ingediend bij de Immigratie-en IJkpunten Authority of Singapore (SOLAR), waarin alle informatie die nodig is om een ​​student 's binnenkomst in Singapore ' s hoger onderwijs te vergemakkelijken biedt.

 

Waarom studeren in Singapore?

Studenten afstuderen van Singapore 's universiteiten zijn consequent gerangschikt uitzonderlijk hoog op evaluaties van wetenschappelijke en wiskundige kennis. In feite werden Singaporees studenten gerangschikt op nummer een op basis van statistisch onderzoek uitgevoerd door de Internationale Vereniging voor de Evaluatie van leerprestaties organisatie. Bovendien is de Nanyang Technological University en de National University of Singapore worden beschouwd als een van de top 50 onderwijsinstellingen in de wereld. Daarnaast zullen de studenten ook genieten van Singapore 's uitstekende gezondheidszorg systeem dat de World Health Organization geldt als de zesde beste in de wereld.

Over Singapore

Een eiland stadstaat gelegen langs de zuidkant van het Maleise schiereiland, is Singapore vaak verward met simpelweg een stad in plaats van een werkelijke land dat bestaat uit 63 eilanden en zes miljoen mensen. In de afgelopen 20 jaar, heeft Singapore zich ontwikkeld tot een sterk verstedelijkt, bloeiende economie gevoed door duizenden immigranten die zich in Singapore om de werkgelegenheid te krijgen. Regenwouden gebruikt om de meeste van Singapore te dekken maar weinig biodiversiteit blijft wegens de snelle en agressieve ontwikkeling in het land. Als een van de wereld 's grootste financiële centra, Singapore heeft een van de top vijf van drukste havens die actief beheert de in-en uitvoer van goederen en producten, alsmede natuurlijke hulpbronnen. Ervan bewust dat Singapore heeft de derde hoogste inkomen per hoofd van de bevolking, duizenden buitenlanders massaal naar dit eiland stadstaat te profiteren van de lage werkloosheid en op de markt gebaseerde economie.

Politiek, Singapore is een parlementaire republiek sterk beïnvloed door de People 's Actie Partij, die alle verkiezingen in het land sinds 1959 heeft gewonnen. Singapore 's grondwet bevestigt representatieve democratie als haar primaire politieke entiteit ondersteund door een Westminster systeem van de overheid. Daarnaast Singapore is consequent beoordeeld als het hebben van de meest transparante en minst corrupte regeringen in de wereld. De uitvoerende macht is in handen van een kabinet geregeerd door de president en de premier. Hoewel de president wordt gekozen door de meerderheid van het publiek 's stem, is de minister-president gekozen door de leden van het kabinet.

Singapore 's burgers vormen een zeer diverse bevolking. Bijna 75 procent van deze populatie zijn Chinezen, met Indiërs en Maleisiërs bestaande uit de resterende 25 procent.Tamil, Engels, Maleis en Mandarijn Chinees worden erkend als de vier officiële talen, maar vanwege de instroom van naar schatting 11 milllion voorbijgaande mensen per jaar, is het mogelijk om tientallen verschillende talen tegenkomen tijdens zijn studie in Singapore.

 

Essentiële Feiten over Singapore

  • Singapore wordt beschouwd als een van de meest concurrerende, vrije en innovatieve, business-vriendelijke economieën in de wereld hebben. Meer dan 7.000 multinationale organisaties bestaan ​​momenteel in Singapore die afkomstig zijn van Japan, Europa en de VS
  • Bijna de helft van Singapore 's beroepsbevolking zijn niet-Singaporezen.
  • De economie wordt zwaar gepromoot door de toeristische sector, met een geschatte 11 miljoen toeristen een bezoek aan Singapore elk jaar.
  • Sinds 2009, 25 procent van de studenten in een Singaporees instelling voor hoger onderwijs waren internationale studenten vooral uit India, China en diverse Aziatische landen.
  • De Singaporees militaire, bestaande uit de Air Force, kan het Leger en de Marine, de meest geavanceerde technologisch in Zuidoost-Azië. Echter, dit land 's uitzicht van de verdediging is een van afschrikking en diplomatie en ziet zijn militaire als een garantie van Singapore ' s onafhankelijkheid.
  • Want het land is schaars in Singapore, heeft de regering een Housing Development Board opgericht om woningen voor bijna viervijfde van de stadstaat 's bevolking in de vorm van gesubsidieerde volkshuisvesting. Afwisselend, eigenwoningbezit staat op 85 procent en ongeveer een op de tien Singaporezen is eigenaar van een voertuig.

 

Singapore 's Klimaat

Net als bij de meeste van Zuidoost-Azië 's tropisch klimaat, Singapore ' s weer blijft warm en vochtig het hele jaar lang. Leerlingen naar school in Singapore kunnen verwachten temperaturen om consequent te blijven boven de 70 graden (21 Celsius) met vochtigheid schommelt rond de 75 procent of hoger. Bewoners zien zware regen in november en december, waarbij de luchtvochtigheid stijgt. Gelukkig zijn de meeste van Singapore 's gebouwen zijn voorzien van airconditioning en de regering heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen het comfort voor toeristen en bezoekers blijft aanvaardbaar genomen.

 

Singapore 's Valuta

De Singaporese dollar is de stadstaat 's munt, dat is uitwisselbaar met de Brunei dollar. Bestaat uit 100 centen, of "eenheden ", de SGD wordt aangeduid met een "$ " of "S $ ". Zilveren en gouden munten worden uitgegeven in coupures van vijf, tien, 20 en 50 cent, met een een dollar munt ook beschikbaar.Veel plaatsen in Singapore accepteren vreemde valuta, maar studenten kunnen hun geld te wisselen voor SGDs bij banken of wisselkantoor cabines die kan worden gevonden op de meeste winkelcentra.

 

Singapore 's Religions

Vijfendertig procent van Singapore 's bevolking praktijk Boeddhisme, gevolgd door het christendom, taoïsme, hindoeïsme of de islam. Bijna 20 procent zijn niet verbonden met enige religie. Singapore biedt Dharma centra en kloosters die de drie boeddhistische tradities - Vajrayana, Theravada en Mahayana. De meerderheid van de Singaporezen zijn Chinese boeddhisten die de praktijk van de Mahayan traditie.