Lees de Officiële Beschrijving

Programma-overzicht


'Uitdagend leiders om de toekomst te creëren'

De Senior Executive Programme uitrust senior leiders met de intellectuele lenigheid, instrumenten en inzichten die nodig zijn voor de gehele organisatie het beheer van vandaag en morgen. Het is een resultaatgerichte, verkenning van drie belangrijke thema's uitdagende managers over de hele wereld: strategie, leiderschap en transformatie.

Dit programma helpt u kritisch uw huidige mind-set en vooroordelen te onderzoeken, het transformeren van je kijk op jezelf als een leider. U vindt meer informatie over de onderdelen van uw stijl van leidinggeven, de implicaties ervan op uw vermogen om uw organisatie te leiden door turbulente tijden en geeft je het besef je nodig hebt ontdekken wanneer u het meest nodig hebben.

Deelnemers aan deze ontwikkeling programma executive brengen meestal meer dan vijftien jaar relevante management expertise en verantwoordelijk zijn voor het bepalen van de toekomstige richting van hun organisatie, het beheer van de complexiteit, het transformeren van hun organisaties en inspireren van de mensen met wie ze werken.

Invulling van de doelstellingen van vandaag en het vormgeven van de richting van morgen is het hart van deze ontwikkeling programma executive. Deze executive development programma zal je uitdagen om de toekomst te creëren voor uzelf en uw organisatie.

Inhoud


Inspirerende leiders om de toekomst te creëren voor zichzelf en hun organisaties.

vraagt ​​om het succes van vandaag doeltreffende actie op meerdere dimensies. Op dezelfde manier, moeten leiders tegelijkertijd gebruik maken van alle vaardigheden. Verweven in de hele Senior Executive programma zijn drie thema's van cruciaal belang voor managers van vandaag en hun organisaties - strategie, leiderschap en transformatie.

Doelgroep


De Senior Executive Programme is ontworpen voor high-caliber managers die willen een intensieve, algemeen management ervaring om hun vermogen om te leiden, te inspireren en te transformeren hun organisaties leven in te blazen. Deelnemers uit de publieke, private, forprofit en not-for-profit sectoren toetreden tot de leiders van vandaag uit de hele wereld, het creëren van een wereld-klasse, multiculturele executive forum. Inspirerende u bedrijfsprestaties te verbeteren.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van London Business School »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 weken
Deeltijd
Prijs
19,500 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019