Studie Masters Opleidingen in Senegal

Masters in Senegal 2018

Studie in Senegal

Hoger Onderwijs in Senegal

In het land van Senegal, de grondwet vereist en garandeert dat elk kind onderwijs te ontvangen. Hoewel dit wordt afgedwongen op de lagere niveaus van het onderwijs, is het niet dominant in het hoger onderwijs. Toch hebben de studenten de mogelijkheid om hoger onderwijs hier krijgen als zij zouden willen doen. Het is gebruikelijk voor de lokale bevolking tot het aangaan van leercontracten in plaats van naar de universiteit of hogeschool voorzieningen.

Er zijn een aantal college-niveau scholen in Senegal. Deze omvatten het volgende:

 • Cheikh Anta Diop University, die formeel werd genoemd Dakar University, is gelegen in de hoofdstad van Dakar. Dit is een openbare universiteit.
 • Alioune Dip University is gevestigd in de stad Thies. Dit is een openbare universiteit.
 • Ziguinchor University is gevestigd in de stad Ziguinchor. Dit is een openbare universiteit.
 • Gaston Berger University, gevestigd in de stad Saint-Louis, is een openbare school.
 • Suffolk University Dakar Campus, gelegen in Dakar is een particuliere universiteit.
 • Universiteit du Sahel, ook in Dakar, is een particuliere school.
 • Dakar Bourguiba University, ook in de hoofdstad, is een particuliere universiteit.

Zonder een formele onderwijscurriculum aanwezig, de scholen zelf instellen van de voorwaarden voor het schooljaar. Studenten hoeven aan te vragen, die vaak wordt gedaan door middel van formele gesprekken en interacties met het personeel. Studenten moeten voldoen aan specifieke academische kwalificaties, die door de school zelf worden ingesteld.

Het onderwijssysteem is net als de westerse landen, met studenten die in hun baccalaureaat diploma te verdienen. Studenten kunnen opleiding voort te zetten in de richting licentiegever door een master en doctoraat, indien zij daartoe besluiten.

Internationale studenten zijn welkom om deel te nemen, maar dit is niet iets wat vaak gedaan. De scholen hier zijn competitief, maar ze komen niet overeen met het kaliber gevonden in het grootste deel van Europa, Azië of Noord-Amerika. Toch degenen die ervoor kiezen om hun onderwijs te krijgen in Senegal zal kansen te vinden.

Die opportnities zijn een van de belangrijkste redenen om een ​​opleiding hier te verkrijgen.Omdat veel studenten in het arbeidsproces om professionele graden na te streven door het midden van hun tienerjaren, is er een educatieve kloof voor degenen die beschikken over een diploma hoger onderwijs aanwezig. Om deze reden zullen de studenten die aankomen uit internationale scholen om hier te studeren volop economische kansen voor hen te vinden. Carrière velden die in de vraag en hier groeit onder tele-diensten, gezondheidszorg, landbouw, visserij en toerisme.

 

Cursussen van Study

De volgende zijn enkele van de meest gewilde opleidingen hier te vinden. Merk op dat bijna alle hoger onderwijs in Senegal wordt onderwezen in het Frans.

 • Rechten en politieke wetenschappen
 • Geneeskunde
 • Arts and Humanities
 • Wetenschap en Technologie
 • Economie en Management

Carrière programma's duren tussen de twee en vier jaar, met geavanceerde carrièrepaden toevoegen van een extra 18-maanden tot twee jaar aan de opleiding. Echter, veel studenten werken aan de voltooiing sneller en sommige scholen bieden snellere tracks voor studenten.

Studenten volgen universiteit van oktober tot juli van elk jaar. De kosten van het onderwijs strekt zich wijd, maar het is beduidend minder dan wat zou worden beschouwd als normaal in Europese of Noord-Amerikaanse scholen van het hoger onderwijs. Studenten betalen collegegeld, kost en inwoning, alsmede voor alle maaltijden en materialen. Veel studenten lopen bedrijven uit hun slaapzalen of werk terwijl het gaan naar school om te betalen voor toelating. Leningen zijn niet vaak voor educatieve doeleinden.

 

Student Visa

Studenten die van plan zijn om te bezoeken en te verblijven voor slechts 90 dagen of minder zijn niet verplicht om een ​​visum te hebben.Om een ​​studentenvisum te krijgen, zullen de studenten moeten een paspoort te verkrijgen van het land van herkomst en moeten het visum aanvraagformulier vinden op Senegal.travisa.com voltooien. Voorschriften verschillen van het ene land naar het andere, al, dus studenten moeten op voorhand te plannen om alle eisen te voldoen. Studenten moeten om een ​​visum te krijgen in een universiteit te worden toegelaten.

 

Nuttige tips

Studenten van plan om hier te studeren moeten zo snel mogelijk contact op met de universiteiten om de toelating te krijgen. Het is niet gebruikelijk voor mensen uit westerse landen naar hier reizen voor educatieve behoeften. Bovendien, de ambassade van uw huidige land is een ideale bron voor het vinden van lokaal vervoer, woonsituatie, en werk voor uw verblijf. De scholen kunnen wat hulp op deze manier ook aan te bieden.

Over Senegal

Gelegen in West-Afrika, tussen de landen van Mauretanië en Guinee-Bissau, langs de Noord-Atlantische Oceaan, Senegal compromissen ongeveer 197.000 vierkante kilometer. Het land staat bekend om zijn warme en vochtige temperaturen, vooral in het regenseizoen, die zich uitstrekt van mei tot november. Tijdens het droge seizoen, de temperaturen blijven warm en droog, waardoor voor een zeer intense niveau van het klimaat-niveau. Toch is dit een prachtig land, met de Senegal rivier stroomt van oost naar noord.

 

Klimaat

Met een warm, tropisch klimaat, Senegal heeft twee belangrijke seizoenen. Het regenseizoen en het droge seizoen, zoals vermeld. Tijdens het regenseizoen, krachtige zuidoosten wind vegen inch

 

Samenleving

De meeste mensen die hier wonen spreken Frans of een dialect van het. De bevolking van meer dan 13,3 miljoen mensen wordt gedomineerd door degenen die jonger zijn dan de leeftijd van 14 (42 procent).Het land is niet rijk. Veel mensen hier hun eigen voedsel verbouwen, werken om voedsel of andere goederen te verkopen om geld te verdienen, en leven meagerly. Zelfs in Dakar, waar u een meer luxe niveau van levend zal vinden, is het gebruikelijk voor mensen om goedkope levensstijl leven.

 

Kosten van levensonderhoud

De kosten van levensonderhoud in Senegal is laag algemeen. U 'll vinden dat het leven als de inboorlingen doen kosten erg weinig. Echter, veel studenten besteden aanzienlijk meer om te leven in een hogere end appartementen of eten veel vaker. Taxi service kan ook verhogen de kosten. Voedsel, in haar verse vorm, is zeer betaalbaar.

 

Zorgverzekering

Ziektekostenverzekering is niet direct beschikbaar in het land aan studenten. Studenten uit het buitenland worden vaak aangemoedigd om voldoende reisgerelateerde ziektekostenverzekering om hun verblijf te dekken kopen. Dit moet ook medische evacuatie verzekering, indien mogelijk.Hoewel de ziekenhuizen in het land zijn het verbeteren van de kwaliteit van de zorg is niet zo hoog als de meeste westerse landen.

 

Feiten over Senegal

Senegal, officieel de Republiek Senegal, is een land in West-Afrika. Het dankt zijn naam aan de Senegal rivier die grenst aan het oosten en noorden. Senegal wordt extern begrensd door de Atlantische Oceaan in het westen, Mauretanië aan het noorden, Mali naar het oosten, en Guinee en Guinee-Bissau in het zuiden. De Senegalese landschap bestaat voornamelijk uit het glooiende zandvlakten van de westelijke Sahel, die oplopen tot uitlopers in het zuidoosten.

 

Hoofdstad: Dakar
Officiële Talen: Frans
Overheid: Semi-presidentiële republiek
Bevolking: 12855153
Bruto Binnenlands Product: $ 26.574000000000
Valuta: CFA franc (XOF)
Tijdzone: (UTC0)