schoonheid consulting

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Schoonheid Consulting

&nbsp

Lessen worden gegeven zowel Italiaans en Engels

&nbsp

De cursus geeft een breed overzicht van de omgeving met betrekking tot mode, cosmetica en het gehele veld van welzijn (thermale baden, beauty farm, fitnesscentrum, etc.).


De synergieën op zijn plaats tussen de wereld van schoonheid en van de mode zijn inmiddels een feit.


De schoonheid en het welzijn van de markt ervaringen continue groei en altijd op zoek naar meer en meer gespecialiseerde cijfers.

&nbsp

&nbsp

Cursus Programma

o Fashion Make-Up Specialist
- Mode Fundamentele Make-up
- Advance Fashion Make-up
- Fashion Make-up Trend Portfolio


o Global Image & Life Coaching
- Fashion Image Consulting
- Fashion Personal Shopper
- Bussines Beeld & Etiquette

&nbsp

Beauty Consulting biedt een zes maanden cursus met Fashion Make-Up Specialist en Global Image & Life coaching.
Lessen worden er elke dag van maandag tot vrijdag, van 9.30 tot 12.30 en 14,00 tot 17,00 voor een totaal bedrag van 648 uur.

&nbsp

&nbsp

Beschikbare data:

&nbsp

  • 26/09/2011
  • 09/01/2012
  • 03/04/2012

&nbsp

Het gehele bedrag voor de cursus bestaat uit:


- Toegangsprijs: Euro 1000,00
- Collegegeld: Euro 11900,00
- Totaal bedrag: Euro 12900,00


Wij kunnen u alle nodige documenten van studenten visum te krijgen.


Wij bieden onze hulp het vinden van huisvesting


Fundamentele voorwaarde voor de cursus is om al ten volle 18 jaar oudLaatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

UpToDate Fashion Academy - behalve dat de eerste internationale Academy aan gekwalificeerde, innoveren en vormende wegen van onbetwiste waarde aan te bieden, het is een plek waar Mode & Beauty vin ... Lees meer

UpToDate Fashion Academy - behalve dat de eerste internationale Academy aan gekwalificeerde, innoveren en vormende wegen van onbetwiste waarde aan te bieden, het is een plek waar Mode & Beauty vinden hun perfecte fusie, garandeert kwalificatie en bijwerken van trends en het oog op de volledige tevredenheid van de klant. UpToDate is een ware geval van de Italiaanse uitmuntendheid. &nbsp&nbsp UpToDate Fashion Academy is de leider in de wereld van mode en beauty studies. Gebaseerd op een newconcept waarin creativiteit, professionaliteit, en trendonderzoek. UpToDate Fashion Academy is het hart van Milaan, de modehoofdstad van de wereld, opgericht in 2001 met een missie van het verstrekken van het hoogste niveau van de trend kennis en opleiding om de opkomende professionals gids in de wereld van mode en beauty.&nbsp&nbsp Methode en Vision &nbsp De trend-setter - het gebied van mode, beauty, design en stijl - wordt geconfronteerd met de "heersende " stromingen, maar zet zijn eigen doel, die aantrekkelijk wordt voor de trend die reeds na deze stromingen.&nbsp&nbsp Certificaten &nbsp ISO 9001/2000 kwaliteitscertificaat Lees Minder