Scheepsbouw faculteit

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Afdelingen

  • Scheepsbouw De Scheepsbouw afdeling biedt gespecialiseerde opleiding voor het verwerven van de academische graden:

Bachelor of Science

  • voor de studenten van de burgemeester van Shipbuilding and Marine Engineering;
  • voor de studenten van andere majors aan de TU-Varna, in verband met de bouw en exploitatie van schepen en maritieme constructies;

Master of Science

  • voor specialisten met een Bachelor of Science graad op Shipbuilding and Marine Engineering
  • voor specialisten met een Bachelor of Science diploma op Werktuigbouwkunde en bediening van de Vloot.Schip machines en mechanismen De belangrijkste van de Marine Engineering werd geïntroduceerd in 1963, het eerste jaar van inschrijving van studenten aan de Mechanical and Electrical Engineering Institute-Varna, nu Technische Universiteit - Varna.

De duur van de studie is 5 jaar voor full-time en part-time studenten, waaronder 6 maanden van de opleiding zeilen praktijk of de productie van plaatsing. Studenten afstuderen met de academische graad "Master of Science" en het verwerven van de kwalificatie mate van gekwalificeerde technicus, ook steeds de mogelijkheid om een ​​internationaal erkend getuigschrift van vakbekwaamheid "wachtdienst Engineer" ontvangen.

Navigatie, transport management en het behoud van de waterwegen De afdeling levert de opleiding van de full-time en part-time studenten in specialiteiten "Navigatie" en "Exploitatie van Fleet en Ports" aan de TU, Varna. De twee majors werden gesticht in het 1992/1993 academisch jaar.

De afdeling, die gespecialiseerde opleiding biedt heet "Navigation and Transport Management" onder leiding van Assoc. Prof. dr. Eng Chavdar Branimirov Ormanov. Technisch assistent is mevrouw Krasimira Stoykova.

"Navigatie en Transport Management en Behoud van waterwegen" afdeling is onderdeel van de Faculteit der Marine Science en ecologie. Tutorials en labs zijn ondergebracht in het nieuwste gebouw van de campus. Academisch personeel van de afdeling bestaat uit 14 full-time docenten, 5 gastdocenten en een technisch assistent.

De afdeling heeft een 'Maritime Training Centre "opgericht volgens het protocol No: 9 / 30.05.2005 door de Academische Raad van de Technische Universiteit, Varna. Hoofd van het centrum is Assoc.- Prof. Dr.Eng. Mihail Shterev. De werking ervan is bevestigd en gecontroleerd door het Uitvoerend Agentschap van de "Maritieme Administratie" bij het Ministerie van Verkeer van de Republiek Bulgarije.

De majors zijn in het Rijksregister van de specialiteiten. Bij decreet nr: 170 / hebben 1998/03/08 uniform staat vereisten voor het verkrijgen graden in beide disciplines is aangenomen.

Ecologie en Environmental Protection Ecologie en Environmental Protection Department verzorgt trainingen op de volgende majors:

  • Techniek en Technologie ter voorkoming van verontreiniging van de zeeën en de bescherming van het milieu - Bachelor Degree
  • Techniek en Technologie ter voorkoming van verontreiniging van de zeeën en de bescherming van het milieu - Master's Degree
  • Landbouw - Bachelor Degree
Academisch personeel van de afdeling bestaat uit 13 docenten: 1 Professor, 5 Associate- professoren, 4 Artsen, 2 assistenten.

Studenten die afgestudeerd in het departement hebben carrièremogelijkheden gevonden als milieuactivisten in gemeenten, RIEW (Regionale Inspectie voor milieu en Waters), Nationaal Agentschap voor Milieu, Basin directie, Maritieme Administratie alsook in fabrieken.

Ecologie en Environmental Protection Department heeft postdoctorale programma's voor wetenschappelijke graad "Doctor" op de wetenschappelijke specialiteit systemen en installaties voor de bescherming van het milieu.

Majors in de afdeling die training zijn geaccrediteerd door de National Evaluation and Accreditation Agency (NEAA).

plant- groeien Thermotechniek (Warmtetechniek) De thermotechniek afdeling biedt fundamentele opleiding in de majors van de professionele gebied van Werktuigbouwkunde over de onderwerpen "thermodynamica", "Heat and Mass Transfer", "Fluid Mechanics", "hydraulische en pneumatische machines en aandrijvingen" en "Automatische besturing en bediening" .

De gespecialiseerde opleiding in de grote van thermotechniek (voor Bachelor of Science en Master of Science) wordt uitgevoerd in de onderwerpen van de velden "Heat Exchange, Mass Exchange en brandstof apparatuur en systemen", "Heat and Gas Supply", "Heating, Ventilation and Air Conditioning "," Koeling en droogapparatuur "," hernieuwbare energiebronnen en benutting van restwarmte "," Computer Systems engineering Design "onderzoek en internationale samenwerking zijn gerelateerd aan de onderzoeksgebieden van Theoretische thermotechniek (Warmtetechniek), Applied thermotechniek (Heat Transfer), Fluid Mechanics, geautomatiseerde systemen voor Information and management.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The new university should provide engineers for shipbuilding, transport, machinery, electricity and communications technology needed for industrial complexes in chemistry, shipbuilding and ship repair ... Lees meer

The new university should provide engineers for shipbuilding, transport, machinery, electricity and communications technology needed for industrial complexes in chemistry, shipbuilding and ship repair, engine building, transport, electrical engineering, electronics and communications developing in northeastern Bulgaria. Lees Minder