Rusland

Studie in Rusland

Onderwijssysteem in Rusland

Hoewel Rusland biedt gratis onderwijs voor alle burgers zoals gewaarborgd door hun grondwet, toelating tot een post-secundaire instellingen voor hoger onderwijs is zeer concurrerend. Omdat de Russische gouvernementele sector verantwoordelijk is voor het reguleren van het onderwijssysteem legt sterk de nadruk op het verdienen van graden in de technologische en wetenschappelijke vakgebieden, en studenten die aan belangrijk in deze gebieden moet een uitzonderlijk talent voor dit soort studiegebied evenals uitstekende kwaliteiten bezitten Om in een Russische universiteit worden aanvaard.

Naast de toewijzing van financiering voor studenten collegegeld, Rusland betaalt ook de buitenlandse studenten een kleine toelage en biedt gratis huisvesting voor hen ook. Het land heeft ook geëlimineerd veel administratieve rompslomp die gebruikt om te voorkomen of vertragen buitenlandse studenten van het bijwonen van een Russische universiteit.Nu dat de aanvraag systeem is meer gestroomlijnd, zullen studenten die Amerikaans, Duits, Deens, Chinees, Italiaanse en Japanse universiteiten hebben deelgenomen ervaren minimale tot geen problemen met betrekking tot de overdracht aan een Russische universiteit.

Rusland is momenteel in het proces van omschakeling zijn traditionele hoger onderwijs diploma model tegen een, dat is veel meer compatibel met westers academische graden. In 2003, Rusland ondertekende de verklaring van Bologna, die de weg voor de regering om een ​​wet die de oude, vijf-jarige opleiding model verwijderd om een ​​die lijkt op het Amerikaanse diploma systeem vaardigen effende - de vierjarige bacheloropleiding gevolgd door een master 's degree. Echter, de postdoctorale graad nog steeds de traditionele, Sovjet-Unie patroon dat werd bijna 90 jaar geleden opgericht. In principe zijn PhD in Rusland gedefinieerd en verdiende volgens de diepte van een student 's persoonlijke prestaties in wetenschappelijk onderzoek (doktor nauk, of doctor in de wetenschappen) of wetenschappelijk onderzoek.

 

Populaire Russische Universiteiten

De grootste en oudste universiteiten in Rusland zijn de Sint-Petersburg State University en de Moscow State University. Tijdens de jaren 2000, de regering gestart met een programma dat gevestigde "federale " universiteiten door het samenvoegen van instellingen voor hoger onderwijs die al bestonden en het toewijzen van speciale financiering subsidies aan hen. Sommige van deze nieuwere universiteiten omvatten Kazan Wolga Federal University, Siberian Federal University en Noord-Oost Federal University.

 

Het bijwonen van een universiteit in Rusland

Aangezien de meerderheid van de Russische universiteiten onderwijzen klassen in het Russisch, moeten de leerlingen op zijn minst een rudimentaire kennis van de taal voorafgaand aan het aanbrengen van een universiteit. Het is verplicht voor alle buitenlandse studenten om een ​​cursus Russisch taal als onderdeel van hun curriculum te nemen, tenzij ze kunnen bewijzen dat ze het niet nodig hebben.

Internationale studenten kunnen in deeltijd werken, terwijl ingeschreven in een opleiding. Wees ervan bewust dat de werkgevers van de internationale studenten een speciaal certificaat dat aantoont dat ze mogen huren van buitenlandse studenten voor studenten legaal kan werken voor hen moeten hebben.

 

Het toepassen van een Russische universiteit vereist indiening van de volgende documenten:

  • Aanvraagformulier aangeeft gewenste vakgebied
  • Gewaarmerkte kopie van een diploma of andere educatieve certificaat met vermelding van de student in aanmerking komt om in te schrijven in een opleiding in het hoger onderwijs
  • Een geautoriseerde gezondheidscertificaat en een kopie van een HIV bloedonderzoek resultaat afgegeven door een zorgverzekeraar die is geaccrediteerd door het Russische consulaat
  • Gewaarmerkt afschrift van een geboorteakte
  • 4 x 6 formaat pasfoto's (ten minste zes van deze foto's)

 

Waarom studeren in Rusland?

Rusland 's hoger onderwijs is streng, concurrerende en wereldwijd erkend voor zijn graden die consequent hebben hoge UNESCO en WHO ratings. Om specifiek te trekken internationale studenten, Russische universiteiten bieden 100 procent collegegeld concessies evenals royale beurzen. Bovendien, Rusland is een fascinerend, divers en historisch invloedrijke land dat buitenlandse studenten biedt een schat aan nieuwe en verrijkende ervaringen.

Over Rusland

De Russische Federatie is een semi-presidentieel, federale republiek met 83 verschillende gebieden bekend als "federale onderwerpen ". Rusland deelt zijn grenzen met tal landen dat Noorwegen, China, Polen, Finland en Noord-Korea behoren. Het is het grootste land ter wereld en beslaat een achtste van de aarde 's bewoonbare gebieden, verspreid over negen aparte tijdzones en zich over de gehele regio Noord-Azië.

Momenteel is de Russische Federatie 's economie is een van de meest welvarende van de wereld, de rangschikking als de zesde grootste ontwikkelde landen van de koopkracht. Dit wordt toegeschreven aan de omvangrijke energie en minerale hulpbronnen die het een van de grootste manufacterers van aardgas en olie hebben gemaakt. Afwisselend, wordt Rusland ook bekend dat een enorme voorraad van massavernietigingswapens (massavernietigingswapens) bezitten en is een van de vijf staten erkend voor het hebben van kernwapens.De Russische Federatie is een lid van de G8, de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties, de Raad van Europa en de Wereldhandelsorganisatie.

 

Essentiële Feiten over Rusland

  • Rusland heeft een voorzitter, die wordt beschouwd als de "staatshoofd " en een premier, die wordt aangeduid als de "hoofd van de regering ".
  • De federale overheid bestaat uit drie takken: de wetgevende, de uitvoerende en de rechterlijke macht.
  • Naar schatting 165 verschillende indigneous volkeren en etnische groepen leven in Rusland. Tachtig procent van de Russische 's bevolking zijn etnische Russen.
  • Russisch is de taal die door de meerderheid van de burgers, gevolgd door Tatar en Oekraïense gesproken. Russisch is een officiële taal van de Verenigde Naties, samen met het Arabisch, Chinees, Frans, Engels en Spaans.
  • De voornaamste valuta in Rusland is de roebel.

 

Rusland 's Klimaat

Rusland is een enorm stuk grond met veel afgelegen gebieden, zoals de uitgestrekte toendra's van Siberië. Noord-Rusland, die Siberië omvat, heeft een subarctisch klimaat dat zwaar ijskoude winters en zware sneeuw biedt. Moskou en vele andere delen van Rusland niet in de noordelijke gebieden hebben vochtig continentaal klimaat met warme tot hete zomers en koude, lange winters. Typische juni, juli en augustus temperaturen schommelen rond de 75 graden Fahrenheit (24 graden Celsius), maar kan oplopen tot 90 graden Fahrenheit (32 graden Celsius) tijdens hittegolven gaan. In de winter, verwachten temperaturen tot ver onder het vriespunt blijven (32 graden Fahrenheit / 0 Celsius) en vaak onder nul blijven voor langere perioden.

 

Religies in Rusland

Het orthodoxe christendom, jodendom, boeddhisme en islam zijn de meest beleden godsdiensten in Rusland.Alle worden beschouwd als juridisch een onderdeel van het historisch erfgoed van het land 's zijn. De meest populaire religieuze feestdag gevierd door bijna alle Russische burgers is Pasen, die ze herkennen door kulich (paasbrood) en paskha, een schotel met kaas en de vorm van een piramide.