Studie Graduate Studies in Roemenië

Master's Programma's in Roemenië 2018

Studie in Roemenië

Hoger onderwijs in Roemenië

Het onderwijssysteem, met inbegrip van het hoger onderwijs in Roemenië is in een voortdurende staat van de hervormingen sinds de Roemeense Revolutie van 1989. Het onderwijssysteem wordt geregeld door het ministerie van Onderwijs en Onderzoek. Het hoger onderwijs wordt afgestemd op Europa 's normen hoger onderwijs. Studenten worden aangemoedigd om hun onderwijs te bevorderen door middel van een universiteit van hun keuze. Sommige populaire studie gebieden zijn Architectuur, Onderwijs, Muziek en Kunst, en Diergeneeskunde. Studenten kunnen deze studie voor een of meerdere jaren, afhankelijk van het zij willen kopen. Na voltooiing, kunnen zij hun educatieve geloofsbrieven gebruiken om de werkgelegenheid veilig te stellen met in Roemenië of werken in het buitenland.

 

Populaire Universiteiten in Roemenië

De Universiteit van Boekarest, in het land 's hoofdstad, is de meest prestigieuze en populaire universiteit in Roemenië en het is alom begeerd door studenten die toelating er te zoeken. Andere scholen sommige wonen zijn: Alexandru lening Cuza Universiteit van Iasi, Babes Bolyai Universiteit van Cluj-Napoca en West University of Timisoara. Deze werden allemaal opgenomen in de top 700 hogescholen en universiteiten van de wereld in een recente Gallup poll.

 

Collegegeld en tarieven

Collegegeld kosten variëren, gelet op de soort programma, de faculteit, de oorsprong van de internationale student, en andere factoren betrokken zijn. Iemand kan een bachelordiploma in de diergeneeskunde voor 4500EU per jaar, een Masters in dit gebied voor 5000EU per jaar, of een doctoraat voor 6000EU per jaar na te streven.Een Architecture graad kan worden gezocht op de Hbo-niveau voor 3150-3500EU per jaar, en een graduaat voor 3330-3700EU per jaar. Een muziek-of Arts graad kosten 3780-4200EU per jaar op het bachelorniveau tot 3960-4400 op het graduate niveau. Er is een aantal financiële steun en beurzen zijn beschikbaar voor diegenen die hun onderwijs te bevorderen die zich niet kunnen veroorloven de kosten.

 

In aanmerking te komen voor de Student Visa

Studenten die een visum nodig hebben moeten het collegegeld te betalen in een keer op het moment van aanvraag of vóór. Dus dit moet worden uitgewerkt en documentatie bewaard om te produceren voor ambtenaren ten tijde van de visumaanvraag. Studenten die geen visum nodig hebben kunnen een keuze uit te betalen van hun collegegeld in termijnen van een keer per jaar, twee keer, of drie keer per jaar plaats hebben.Subsidiabiliteit van de student visa wordt bepaald door de documentatie van inschrijving in een aanvaardbare scholen voor hoger onderwijs in Roemenië, en het bewijs van vermogen om te betalen of de betaling van het collegegeld aan dezelfde universiteit of instelling voor hoger onderwijs.

 

Waarom studeren in Roemenie?

Voor iedereen die willen studeren in een prachtige sfeer waar hands-on ervaring wordt gekoppeld aan strenge cursussen, Roemenië is de plek om te studeren. Ondergedompeld in de geschiedenis, maar vol met vooruitgang, Roemenië werkt hard om gelijke kansen voor leren te zijn beschikbaar voor iedereen die wil om dit voort te zetten. Beroepsvaardigheden worden aangemoedigd, evenals hoger niveau academisch onderwijs op het gebied van Werktuigbouwkunde, Onderwijs, Schone Kunsten, diergeneeskunde, en vele andere gebieden. Na het afstuderen uit Roemenië, kan men verwachten dat een warm welkom voor een permanent visum en vervullend werk na te streven.Roemenië is rijk aan kunst en cultuur en hun regering is sterk en onafhankelijk van de regel dat ze onder waren lang geleden in vervlogen tijden. Iedereen die een universiteit in Roemenië woont is zeker om weg te gaan met een groot gevoel van voldoening en vervulling, en voel me klaar om het leven te ontmoeten 's uitdagingen zowel op de baan en uit.

Over Roemenië

Roemenië is een land gelegen op het kruispunt van Midden-en Zuid-Europa met grenst aan de Zwarte Zee. Zij deelt haar grenzen met Hongarije en Servië aan het westen, de Oekraïne en Moldavië in het noordoosten en het oosten en Bulgarije aan het zuiden. Het klimaat is aangenaam grootste deel van de tijd en het wordt begrensd door prachtige unieke landschap aan alle kanten. De geschiedenis van Roemenië is een lange. Sinds 1944 (na de Tweede Wereldoorlog), werd Roemenië bezet door de Sovjet-Unie. In 1989, werd de regerende dictator omvergeworpen en het werkt nu als een democratie met een kapitalistische markteconomie. Roemenië toegetreden tot de NAVO-alliantie in maart 2004 en de Europese Unie in januari 2007. Sinds die tijd is het grotendeels gezien als een onafhankelijke staat, maar een die goed gaat met de rest van de wereld als het gaat om zaken van handel en veiligheid, die haar imago heeft geholpen.Het zorgstelsel is benijdenswaardig in Roemenië, waardoor alle burgers en genaturaliseerde burgers gratis medische behandeling, diagnose en zorg. Studenten reizen uit andere landen naar Roemenië te studeren moeten particuliere ziektekostenverzekering.

 

Essentiële Feiten over Roemenië

  • De hoofdstad van Roemenië is Boekarest, dat is de 10de grootste stad in Europa.
  • Het is de 8ste grootste land van de Europese Unie.
  • Bevolking is 18.631.386.
  • Roemenië is 238.400 vierkante kilometer lang.

 

Klimaat

Het klimaat in Roemenië is gematigd en continentaal. De zomers zijn erg warm tot heet, terwijl de winters zijn regenachtig en koud. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur is 11 ° C in t hij zuiden en 8 ° C in het noorden. Lentemaanden zijn over het algemeen aangenaam met koele ochtenden en nachten en warme dagen.

 

Valuta

De officiële munt van Roemenië is de "leu " dat is een zilveren munt. Elf "leu " is gelijk aan 100 "bani. " Burgers van Roemenië munt mogen ruilen voor een bedrag van geld op elk gewenst moment.

 

Religie

Roemenië is een seculiere staat zonder vermelding staatsgodsdienst, zodat burgers mogen aanbidden wat ze willen en de vrijheid van godsdienst wordt gewaarborgd door hun constitutionele wetten. Momenteel in Roemenië, 86,7% van de burgers praktijk orthodox-christelijke overtuigingen (Roemeens-Orthodoxe Kerk) voorkeuren. Rond 5.2% waren protestanten, 4/7% rooms-katholieken, en 9% Roemeense Grieks-katholieke. Moslims vormen een kleine minderheid van de burgers in Roemenië.

Universiteiten in Roemenië

Universiteiten in Roemenië

Feiten over Roemenië

Roemenië is een land gelegen op het kruispunt van Centraal-en Zuidoost-Europa, grenzend aan de Zwarte Zee.   Roemenië deelt een grens met Hongarije en Servië aan het westen, Oekraïne en Moldavië naar het noordoosten en het oosten, en Bulgarije aan het zuiden. Er zijn bijna 10.000 km 2 (3.900 sq mi) (ongeveer 5% van de totale oppervlakte) van beschermde gebieden in Roemenië over 13 nationale parken en drie biosfeerreservaten. Vanaf 2010 is Roemenië een boven-modaal inkomen land met een hoge menselijke ontwikkeling index.

 

Hoofdstad: Boekarest
Officiële Talen: Romanian
Overheid: gecentraliseerde semi-presidentiële republiek
Bevolking: 18631386
Bruto Binnenlands Product: $ 273.411000000000
Valuta: Roemeense leu (RON)
Tijdzone: (UTC 2)