Research Master in Philosophy

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Interuniversitaire Research Master in Philosophy is een Official Master programma als gevolg van een transformatie van de Masters in Philosophy aangeboden door verschillende universiteiten deelnemen. Aan de ene kant, is een transformatie van de masteropleiding in de hedendaagse filosofie en de historische budgetten, die momenteel les aan de Faculteit der Wijsbegeerte van de Universiteit van Murcia (gecontroleerd door ANECA) en Research Master in Philosophy, doceerde aan de Faculteit der Wijsbegeerte Universiteit van La Laguna (en ook gecontroleerd door ANECA). De master is ingesteld en uniek voor de 3 universiteiten. De toevoer van het materiaal, dat voor 3 universiteiten.

rechtvaardiging titel

De Interuniversitaire Research Master in Philosophy is een Official Master programma als gevolg van een transformatie van de Masters in Philosophy aangeboden door verschillende universiteiten deelnemen. Aan de ene kant, is een transformatie van de masteropleiding in de hedendaagse filosofie en de historische budgetten, die momenteel les aan de Faculteit der Wijsbegeerte van de Universiteit van Murcia (gecontroleerd door ANECA) en Research Master in Philosophy, doceerde aan de Faculteit der Wijsbegeerte Universiteit van La Laguna (en ook gecontroleerd door ANECA). De master is ingesteld en uniek voor de 3 universiteiten. De toevoer van het materiaal, dat voor 3 universiteiten.

We wilden een programma dat Interuniversitair mogelijk maakt door het aantal deelnemende docenten en onderzoekers te ontwerpen, te versterken onderzoek oriëntatie en de nationale en internationale concurrentiepositie. We willen vakbondsleiding in verschillende gebieden van filosofische kennis met docenten en maestrandos genoeg kritische massa te garanderen. In feite, door het toevoegen van de middelen van vier universiteiten we hebben bereikt:

 • Een leraar die heeft ervaring in lesgeven en bewezen, in staat om specialisaties (zoals especialidadades) vallen onder het programma onderzoeker te ontwikkelen.
 • Sommige onderzoeksteams erkende publieke of private financiering van het onderzoek en de wetenschappelijke kwaliteit van de productie.
 • Een interuniversitaire programma een belangrijke kritische massa in de vier gebieden (esthetica, ethiek, filosofie en logica) in filosofie als instelling Spanje.

Profiel in- en uitstappen

toelating Profiel

De Master in Philosophy Investigaciçón is gericht op:

 1. Afgestudeerden en afgestudeerden in de filosofie.
 2. Afgestudeerden en afgestudeerden op het gebied van de sociale wetenschappen, filologie en geesteswetenschappen.
 3. Andere afgestudeerden of afgestudeerden uit verschillende bronnen met gelijkwaardige of hogere graad titratie.

Voor profielen 2 en 3 van het inkomen, zal de Academische Commissie de consistentie van de opleiding uitgevoerde studies (niet-filosofische), die afhankelijk van de gekozen specialisatie van de Meester, kan opleidingstrajecten gekozen heroriënteren overwegen. Deze heroriëntatie heeft niet normatief, maar voor begeleiding, aangezien niet van de training een aanvulling op de toegang tot de master.

Exit profile

Afgestudeerden van deze master hebben academische uitgangen aan de ene kant, de realisatie van het proefschrift, en professionele mogelijkheden als onderwijs en onderzoek op multidisciplinaire gebieden, afdelingen van de informatica, logica en wetenschapsfilosofie

DOELSTELLINGEN

Gezien de internationale, nationale en institutionele context van de drie universiteiten hebben vond het nodig om een ​​strategische alliantie met een interuniversitaire masteropleiding, die in staat is om docenten en onderzoekers toe te voegen rond onderzoeksteams en projecten meer te ontwerpen uit te voeren impact en uitmuntendheid. In die zin is onze Joint Master is roman, omdat er een aantal interuniversitaire graden gespecialiseerd in een gebied in de Spaanse universiteit, maar er is niemand om specialisten te verzamelen in alle vier gebieden en door hun aantal, in staat zijn om verschillende especialidadades ontwikkelen overwogen.

Competenties

algemene bevoegdheden

 • Argumentatief uitgeven en aanspraak maken op de geldigheid van de filosofische uitspraken over problemen van theoretisch of praktisch in verband met justitie in de interacties van mensen met elkaar en met de natuur hen.
 • Vermogen om te analyseren en te herkennen verschillende politieke contexten disciplinaire onderliggende filosofische en axiologische stichtingen.
 • Veronderstel en kritisch evalueren filosofisch onderzoek de waarde van wetenschappelijke kennis en technologische innovatie als een middel om sociale transformatie.
 • Bepaal de doelstellingen, doelen of prioriteiten filosofisch uit te voeren werkzaamheden, deadlines en het organiseren van de nodige middelen en de controle van processen gevestigde onderzoek.

specifieke vaardigheden

 • In staat zijn om te zoeken en te beheren onafhankelijk gespecialiseerd in vraagstukken en het huidige onderzoek op het gebied van de filosofische kennis die betrokken zijn bij de masteropleiding Information
 • Het kennen van gespecialiseerde en geavanceerde bepaalde gebieden van hedendaagse filosofische onderzoek en mensenrechten, zoals mind, taal, technologie, wetenschap, maatschappij, cultuur, ethiek, politiek, kunst en esthetische praxis mode ; evenals de historische, sociale en culturele context waarin ze zich ontwikkelen.
 • Ontwikkel persoonlijk en onafhankelijk onderzoek, gebruik makend van dezelfde argumenten om hun thesis te rechtvaardigen; evenals evaluaties van hedendaagse filosofische voorstellen kritisch aanpakken van hun historische en theoretische aannames.
 • Vermogen om te identificeren en de problemen en het huidige onderzoek in filosofische betrokken bij de master's degree kennisgebieden definiëren.
 • Breng de verworven filosofische kennis te analyseren en kritisch enkele oplossingen tot de theoretische problemen en / of praktische eigen complexe samenlevingen en globalisering van vandaag te evalueren.
 • Ontwerpen, ontwikkelen en in het openbaar te verdedigen een filosofisch onderzoek
 • Het kennen van het belang van openbare plannen R & D + i, de maatschappelijke erkenning van kennis, maar ook de impact factors van media-onderzoek voor de toekomstige ontwikkeling en financiering (publieke en / of privé) van onderzoek carrière.

Begeleiding en tutoring

In het begin moet worden opgemerkt dat, als een gemeenschappelijk element van informatiesystemen die verschillende universiteiten beheren en informatie verschaffen aan ma die gebruikers niet uitsluiten met enige vorm van handicap of beperkingen van de technologie type. Aldus wordt de aanpassing van alle inhoudsrichtlijnen toegankelijkheid WAI 1,0 niveau AA en uitgevoerd door de W3C standaardformaten worden gebruikt.

Via het web is beschikbaar universiteit met graduate onderwijs (http://www.um.es/web/vic-estudios/contenido/masteres) .. Het bestaat uit profielen inkomen, administratieve kwesties in verband met de inschrijving, de doelstellingen en competenties aan elkaar gekoppeld titel, evenals beurzen en subsidies die toegankelijk zijn voor leerlingen die de realisatie van hun postdoctorale studie zijn.

Met betrekking tot de kanalen die zich tot potentiële studenten, met uitzondering van de reeds genoemde en gerelateerd aan collegegeld, wordt geadverteerd op haar website en in de media (radio, televisie, kranten), het openen van de inschrijving hun studie, is er allerlei informatie op het web.

Een van de taken van het Academisch Comité is het ontwerp en de uitvoering van acties gericht op de begeleiding en ondersteuning van studenten. Te dien einde, de eerste stap die moet worden zullen afnemen, workshops welkom in de 3 universiteiten met studenten die deelnemen aan het programma. Deze maatregel ook de wetenschappelijke leiding van de algemene kenmerken van de Meester, doelstellingen en bevoegdheden, profielen, het plannen van lessen, lesmethoden, evaluatiesysteem vaardigheden, academische programma's, faculteit, infrastructuur, het systeem voor kwaliteitsborging en de basiswerking van de universiteit en het universitaire leven. Het zal kwesties in verband met buitenschoolse activiteiten georganiseerd toe te passen en hoe het onderwijs gidsen krijgen, het opsporen van leraren, de roep om interne studenten, mobiliteitsprogramma's en idiomatische verbetering, etc.

externe praktijken

Het bevat geen externe pracices.

Master's Thesis

Het zal bestaan ​​uit de realisatie van de student, onder begeleiding van een gekwalificeerde leraar en / of professioneel, project, rapport of studie over een onderwerp van opgedragen werkzaamheden en die zich zal ontwikkelen en kennis, vaardigheden en competenties toe te passen in de mate.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

La Universidad de La Laguna ha ejercido una importante función de liderazgo educativo, científico y cultural en Canarias durante sus dos siglos de historia, impulsando el progreso de nuestra comunidad ... Lees meer

La Universidad de La Laguna ha ejercido una importante función de liderazgo educativo, científico y cultural en Canarias durante sus dos siglos de historia, impulsando el progreso de nuestra comunidad y contribuyendo decisivamente a su modernización. Lees Minder
Santa Cruz de Tenerife