Public and Urban Policy (MS)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

The New School is een vooruitstrevende universiteit in New York City, waar wetenschappers, kunstenaars en ontwerpers samenkomen om conventies uit te dagen en positieve veranderingen te creëren. De universiteit werd opgericht in 1919 en bestaat uit Parsons School of Design, het Eugene Lang College of Liberal Arts, het College of Performing Arts, The New School for Social Research en tal van gerenommeerde afstudeerprogramma's. The New School rigoureuze, multidimensionale benadering van het onderwijs van The New School geeft studenten de academische vrijheid om hun unieke, individuele studiepaden vorm te geven voor een complexe en snel veranderende wereld.

Over

De Master of Science in Public and Urban Policy daagt je uit om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor 's werelds meest lastige uitdagingen, die steeds meer stedelijk en wereldwijd worden. The New School Community-gemeenschap van wetenschappers onderzoekt de actuele stedelijke beleidskwesties in realtime en ontwerpt creatieve oplossingen, en werkt tegelijkertijd nauw samen met beleidsmakers bij overheidsinstanties en non-profitorganisaties.

Wij bieden u de mogelijkheid om te werken aan beleidsanalyse in de praktijk, met een focus op sociale rechtvaardigheid. Breng de theorie in praktijk en pas al uw tweede semester in ons onderzoek toe op uw analytische en probleemoplossende vaardigheden

The New School is ook de thuisbasis van de Parsons School of Design en de School of Media Studies, waardoor je in het centrum staat van gesprekken over democratie, verstedelijking, technologische verandering, economische empowerment, sociale rechtvaardigheid, duurzaamheid, migratie en globalisering. Het resultaat is een uitdaging voor de status-quo en een kans voor u om uw passie te vertalen in echte beleidsinitiatieven die het leven van mensen veranderen.

Stel uw eigen tempo in

Wilt u een programma dat snel en gericht is? Of wil je fulltime blijven werken terwijl je studeert? We bieden drie verschillende paden naar jouw graad, zodat je de juiste kunt kiezen voor je academische en professionele doelen. Elk combineert de academische nauwkeurigheid, hands-on leren en een ondersteunende en collaboratieve setting die de kenmerken zijn van de NASPAA-geaccrediteerde Master of Science in Public and Urban Policy.

Verbinding met New York City

New York is een wereldwijde stad en ons lokale laboratorium. We maken gebruik van de diversiteit aan mensen en activiteiten die de stad trekt - van immigrantengemeenschappen tot Wall Street, van openbare scholen en woningbouwprojecten tot bijeenkomsten van wereldleiders - om de uitdagingen te onderzoeken waarmee steden in het hele land en over de hele wereld worden geconfronteerd. Onze faculteit en studenten werken samen met lokale organisaties (zoals de Brooklyn Chamber of Commerce, de Human Services Council en WE ACT voor Environmental Justice) en regeringsleiders (zoals het New York City burgemeesterskantoor en de New York City Housing Authority) om beleidsalternatieven identificeren en begrijpen die het leven van New Yorkers verbeteren en een betere mondiale stedelijke toekomst ontwerpen, bepleiten en tot stand brengen.

Programma hoogtepunten

  • Werk aan beleids- of managementkwesties voor overheidsfunctionarissen en non-profit executives in toegepaste, klantgerichte cursussen.
  • Doe mee aan gesprekken rond dringende kwesties zoals democratie, verstedelijking, technologische verandering, economische empowerment, sociale rechtvaardigheid, duurzaamheid, migratie en globalisering.
  • Gebruik New York City als uw lokale laboratorium om de uitdagingen te onderzoeken waarmee steden in het hele land en over de hele wereld worden geconfronteerd.
  • Werk samen in teams om twee grote projecten met klanten uit de openbare en non-profitsector al in het tweede semester in het Urban Policy Lab aan te pakken.

Carrièrepaden

We bereiden onze studenten voor op succesvolle carrières bij de overheid, internationale instanties, de privésector, denktanks, stichtingen en non-profitorganisaties. Onze studenten en alumni streven carrières over de hele wereld na in de publieke, non-profit- en privésector; in lokale, nationale en internationale organisaties; en in financiële diensten. Ze ondersteunen achtergestelde kiesdistricten door samen te werken met belangenbehartigingsgroepen die werken aan gemeenschapsontwikkeling en huisvesting. Velen beginnen te werken in een sector en gaan naar een andere sector of werken in organisaties die strategische allianties en partnerschappen tussen sectoren opbouwen. New School-graden bereiden afgestudeerden voor om in veel beroepen te slagen, in plaats van hen te beperken tot beperkte expertise. Bij het afstuderen heeft elke student een professionele portfolio en hoogontwikkelde analytische en managementvaardigheden in zijn of haar vakgebied.

Het programma voor het openbaar en stedelijk beleid is geaccrediteerd door NASPAA, de lidmaatschapsvereniging voor graduate programma's in openbaar bestuur, openbaar beleid en openbare aangelegenheden - de wereldwijde standaard in overheidsdienst. Wij zijn de trotse ontvanger van de NASPAA 2015 Social Equity Award.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Discover a new kind of university in New York City, one where scholars, artists, and designers come together to challenge convention and create positive change. Our university takes full advantage of ... Lees meer

Discover a new kind of university in New York City, one where scholars, artists, and designers come together to challenge convention and create positive change. Our university takes full advantage of its location in one of the most vibrant and diverse cities in the world. Our colleges include Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, the College of Performing Arts, The New School for Social Research, the Schools of Public Engagement, and Parsons Paris. Lees Minder
Ga naar de website van de school