Psychologie

SRH University Heidelberg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Psychologie

SRH University Heidelberg

De Master's Degree in Psychologie is ontworpen "met toepassing profiel Master of Science" volgens de richtlijnen van de Duitse Vereniging voor Psychologie (DGPS) zo. Het is modulair en volgt het ECTS-systeem.

De studie voor de Master of Science (M.Sc.) omvat fundamentele en methodologische onderwerpen. Bovendien moet worden geselecteerd om de master een van de volgende prioriteiten starten:

  1. Persoonlijke psychologische interventies
  2. Klinisch psychologische interventies

Studenten van de zwaartekracht "Persoonlijke psychologische interventies" zijn voor de verwerving van een leidinggevende rol in de psychologische personeel het werk (bv. B. personeelsselectie, Personnel Development en ondersteuning) gekwalificeerd. Door middel van hun studie, krijgen ze een grondige kennis in:

  •           Eignungsdiagnostik
  •           Onderwijs Requirements Planning
    •           Ontwerp, uitvoering en evaluatie van het personeel ontwikkeling maatregelen

Studenten van de zwaartekracht "Klinische psychologische interventies" zal de weg geëffend voor toekomstige activiteiten in de ambulante of klinische psychotherapie. U zult kennis op de volgende gebieden te verwerven:

  •           Clinical Diagnostics
  •           Epidemiologie en etiologie van psychische stoornissen
  •           klinisch psychologische behandelingen

De inhoud en de aard van de gebeurtenissen zijn natuurlijk naast diepgaande theoretische en methodologische kennis te produceren de overdracht naar de praktijk en in aanmerking komen de studenten, die geschikt is voor praktische vragen en resultaten op wetenschap gebaseerde oplossingen te vinden.
De praktische uitvoering zal worden verdiept met de studenten onder begeleiding op basis van praktische voorbeelden en competentiegericht testen. Een drie maanden durende stage biedt studenten de kans om hun kennis toe te passen in hun professionele leven.

Deze school biedt programma's in:
  • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
24 maanden
Voltijd
Price
Prijs
690 EUR
per maand
Locations
Duitsland - Heidelberg, Baden-W├╝rttemberg
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan