Professioneel schrijven (MS)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ontwikkel uw communicatieve vaardigheden en bereid u voor om deel te nemen aan of vooruit te komen in beroepen die een uitgebreide schriftelijke analyse en rapportage vereisen. Het programma bereidt je voor op het verbeteren van schriftelijke communicatie en het beheer ervan in de bedrijfs- en publieke sector en in professionele organisaties. Het programma biedt ook workshops in fictie, creatieve non-fictie en poëzie, gegeven door gepubliceerde en bekroonde auteurs.

Studenten beginnen meestal aan het programma met een achtergrond in de vrije kunsten, maar professionals uit het bedrijfsleven en de gezondheidszorg volgen vaak professionele training om hun schrijfvaardigheid te verbeteren. Faculteitsleden hebben jarenlange ervaring met het schrijven en ontwerpen van informatie voor verschillende media en doelgroepen. Sommige faculteitsleden fungeren als communicatieadviseurs in de hele regio, terwijl anderen actief zijn in onderzoek en in landelijke organisaties voor professionals in zakelijke, technische en biomedische communicatie.

Laatst bijgewerkt op jan 2021

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

We transform students into professionals, connect them to opportunities and help them launch their careers in accounting, business and economics through innovative, experiential programs.

We transform students into professionals, connect them to opportunities and help them launch their careers in accounting, business and economics through innovative, experiential programs. Lees Minder