Professional master's degree in het management van de creatieve economie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

PRESENTATIE

De Professional Master is direct gerelateerd aan innovatie en toegepast onderzoek. Door middel van een academisch hoog niveau, in lijn met solide onderzoeksbasis en thematische applicaties voor de arbeidsmarkt, is het mogelijk met situaties uit het dagelijks leven in een bredere reikwijdte te analyseren en te anticiperen.

Een van de belangrijkste ingangen om dit soort mapping uit te voeren zijn: informatie, technieken en gereedschappen uit de gebieden van ontwerp, communicatie en administratie.

Profiel van afgestudeerden

Managers en ondernemers van de strategische activiteiten in de creatieve economie.

De afgestudeerden van de Professional Master zal in wezen strategische managers en ondernemers in de artistieke, culturele en creatieve sectoren. Zij zullen worden getraind om in te werken: het ontwerp van apparatuur en culturele producten, creatief samenwerkende netwerken, innovatie processen, technologie om creatieve industrie, organisatorische communicatie, planning creatieve sectoren, communicatie producten en marketing, meeslepende entertainmentervaring en cultureel erfgoed.

concentratiegebied

De Professional Master's gebied van concentratie in de creatieve economie beheer omvat studies over de verschillende aspecten en de verschillende facetten en interfaces Design met technologie, Kunst, communicatie, kortom de geestes- en sociale wetenschappen, aandacht voor de inkomende invloeden en de professionele ontwerp de praktijk van de gevolgen voor de cultuur, communicatie (broadcast en productie van inhoud) voor en door de samenleving, en niet te vergeten het milieu, maar altijd met het onderzoek van de betrekkingen met de gebruikers en het proces draad productief. Dus de sectoranalyse voren als een tonicum om de problemen onderzocht door de cursus.

De Professional Master's cursus omvat ook de relaties met design thinking, ervaring en Emotional Design, Marketing, Informatietechnologie en Communicatie, met de nadruk op de interactie van creatieve processen, innovatie, productie, distributie en controle van toestellen (al tastbaar of niet) om dialogen tot stand brengen met culturele identiteit, symbolisch, sentimentele en historische geografische ruimte.

onderzoek Velden

Design ervaring en innovatiestrategieën

Ontwikkelt projecten, methodieken, innovatie en reflecties voor de Design ervaring in de artistieke / culturele producten in interactieve media componenten van de Experience Economy. Het wordt gepresenteerd als een uitbreiding van de creatieve economie en, uitgaande van de doelstellingen, de wensen van de gebruikers en organisaties, inweken drukt de ervaring in "unimídia". Zo bespreken we de verschillende vormen van presentatie, het gebruik van grafische informatie geïntegreerd in de cultuur van convergentie, met het oog op interfaces ontwerpen en interacties die verder gaan dan de puur functionele doelstellingen te bouwen. Zo is het de bedoeling de esthetische bewijs voor het visualiseren van informatie met het oog op het inzicht, dat is het proces van innovatie die creatieve ervaring bevordert te krijgen. Toch is er de Experience Design als een probleem dat vereist het leren van nieuwe methoden en technieken. Benadrukt menselijke communicatie met complexe technologische systemen door het beeld van de actieve deelname van de begunstigde van die multisensorische en meeslepende ervaring van de ruimte. Het houdt rekening met de analyse van de interacties van de gebruiker met artistieke, culturele en sociale producten op een virtueel of regelmatige basis - in wezen bij het overwegen van de menselijke aspecten van de culturele apparatuur in al zijn volheid bij de interactie met de gebruikers.

Strategisch management van creatieve industrie

Het produceert analyses, evaluaties, reflecties en creatieve industrie projecten. Visa de beste ontwikkeling van communicatie en marketing strategieën, rekening houdend met de nieuwe culturele en sociale manifestaties van de creatieve sectoren. Het scenario waarin de onderzoeken worden ontwikkeld, is zodanig dat het scannen en immateriële vaste activa in waarde door middel van product, prijs beleid, periode in vraag gesteld de differentiatie capaciteit of de prijsstelling. De nadruk op de relatie tussen consument en merk is de sterkste element en differentiator voor het ontwerp van geavanceerde management strategieën, waarin culturele en sociale aannames betrokkenheid genereren of adoptie. Daarom is het nemen van sociale verandering economische ontwikkeling vector.

Het waardeert de ontwikkeling van projecten waarop consumenten worden beschouwd als de belangrijkste actoren-deze oprichting en inzet. Voor haar is het rekening houdt met de immateriële waarde, een ingrijpende wijziging van de strategieën en de heersende logica, die verleiding en monologische eendimensionale strategisch management te verplaatsen naar de relatie die voortvloeien uit de culturele / sociale ervaring. Zo geeft cross-media iteratieve strategie, waarbij de analyse van de markt fluïdum. Hiermee lijkt de nieuwe rol van de gebruiker, in tegenstelling tot één-dimensionale, omdat, zoals hij koopt en gebruikt, het is ook in staat om te maken, co-creëren, produceren, coproduceren, te ontwikkelen en te definiëren, het beïnvloeden van hun eigen entertainment-netwerk (design productie en distributie). Derhalve wordt voorgesteld dwarsdoorsnedeonderzoek en geïntegreerde monitoring publieke, privé en unieke (individueel) in de constante transformatie van de culturele inrichting.

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Over de school

A ESPM nasceu em 1951, por meio de um projeto de Rodolfo Lima Martensen, atendendo a um convite de Pietro Maria Bardi, então diretor do Museu de Arte de São Paulo (Masp) – e apoiado por Assis Chateaub ... Lees meer

A ESPM nasceu em 1951, por meio de um projeto de Rodolfo Lima Martensen, atendendo a um convite de Pietro Maria Bardi, então diretor do Museu de Arte de São Paulo (Masp) – e apoiado por Assis Chateaubriand, presidente dos Diários Associados, na época o maior grupo de mídia do Brasil. Lees Minder
São Paulo , São Paulo , São Paulo , Rio de Janeiro , Porto Alegre , São Paulo , Rio de Janeiro + 6 Meer Minder