Professional master's degree in het consumentengedrag

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

doel

De Professional Master's Program in Consumentengedrag (MPCC) is bedoeld om professionals in staat om de rol van de consumptie te begrijpen en consumenten in de hedendaagse samenleving te trainen, met nadruk op hun sociale en culturele stichtingen om bij te dragen aan een betere concurrentiepositie van organisaties en verbetering van het collectieve welzijn.

Er zijn twee specifieke doelstellingen:

  • Het ontwikkelen van vaardigheden in de interpretatie, analyse en evaluatie van de beslissingen van de consument.
  • Bevorder verticale integratie van kennis over marketing betrekkingen / verbruik om professionals voor te bereiden om te werken in marketing en consumptie van de toepassing van kennis in de markt situaties als in het onderzoek.

Concentratie gebied: consumentengedrag

Consumentengedrag is een het knippen van de administratie gebied dat zich bezighoudt met kwesties die voortvloeien uit de marketing, in het bijzonder met betrekking tot de consument. Dit houdt toegepast conceptuele en methodologische kwesties in verband met studie van de consument, culturele, sociale, economische, politieke en demografische invloed zijn op de praktijken van de consument.

onderzoek Velden

Consumentengedrag

Deze actielijn onderzoekt individuen, groepen en organisaties en hun verbruik demonstraties om te begrijpen hoe te kiezen, kopen, gebruiken en weggooien goederen, diensten, ideeën en ervaringen. Het omvat studies over de verschillende rollen die de acteurs hebben evenals hun sociale aspecten, economische en politieke.

Market intelligence

Het gaat om studies en onderzoek naar manieren om het verkrijgen van informatie, het gebruik en de toepassing in het begrip van hoe individuen worden gevormd als consument en de markt als een achtergrond consumptie, voor de opheffing inzichten in de aankoop en consumptie situaties te begrijpen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

A ESPM nasceu em 1951, por meio de um projeto de Rodolfo Lima Martensen, atendendo a um convite de Pietro Maria Bardi, então diretor do Museu de Arte de São Paulo (Masp) – e apoiado por Assis Chateaub ... Lees meer

A ESPM nasceu em 1951, por meio de um projeto de Rodolfo Lima Martensen, atendendo a um convite de Pietro Maria Bardi, então diretor do Museu de Arte de São Paulo (Masp) – e apoiado por Assis Chateaubriand, presidente dos Diários Associados, na época o maior grupo de mídia do Brasil. Lees Minder
São Paulo , São Paulo , São Paulo , Rio de Janeiro , Porto Alegre , São Paulo , Rio de Janeiro + 6 Meer Minder