Professional Master in Public Administration

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Om te voldoen aan de groeiende vraag gekenmerkt door sterke professionele prestaties in segmenten van de Braziliaanse publieke sector, lanceerde FGV / EBAPE in 2012 de Master of Public Administration (MAP) in de professionele modaliteit. Dit is een stricto sensu postdoctorale graad, waarmee de student hem / haar kan verzoenen met zijn / haar professionele activiteit en kennis kan overdragen aan publieke organisaties en de samenleving.

doel

Leid leiders op in de Braziliaanse publieke sector. Het programma stelt nieuwe meesters in staat om te adviseren, leidinggevende of managementrollen te vervullen in het openbaar bestuur, en om hun academische carrière te bevorderen.

doelwit

Het is gericht op senior managers, managers en professionals die werken in openbare instanties van direct en indirect bestuur, in de verschillende domeinen van de overheid.

Waarom studeren aan FGV Ebape?

  • Geëvalueerd door het ministerie van Onderwijs (MEC) als een van de beste scholen in het land, het behalen van het hoogste cijfer, volgens de nieuwste release van de General Course Index (IGC).
  • Internationaal gerenommeerde professoren en onderzoekers van 's werelds meest prestigieuze instellingen
  • Strategische en studentenuitwisselingspartnerschappen met meer dan 50 scholen in 26 landen, zoals Università Commerciale Luigi Bocconi, Sciences Paris, Cornell University, Emory University, Copenhagen Business School, Esade, onder anderen.
  • Meer dan 5.000 alumnileden
  • De school heeft het International Quality Improvement System (EQUIS-EFMD) en AACSB (Association for Advance Collegiate Schools of Business) EQUIS internationale zegel en was via MAP de eerste school met een stricto sensu postdoctorale opleiding in openbaar bestuur in de Brazilië en Latijns-Amerika ontvangen accreditatie van ICAPA (International Commission Accreditation of Public Administration Education and Training).121678_120231_6.jpg

Klassenmodus

regelmatig:

Cursus aangeboden 's nachts.

De lessen beginnen in februari van elk jaar.

Driemaandelijkse curriculumstructuur.

intensieve:

Cursussen gegeven in geconcentreerde modules die een week duren, en intervallen van ongeveer 6 weken.

De lessen beginnen in augustus van elk jaar.

Driemaandelijkse curriculumstructuur.

Selectie proces

Minimale vereisten

Professionele ervaring;

Engels (lezen en begrijpen);

Afstudeer diploma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The first public administration school in Latin America, the Brazilian School of Public Administration at the Getulio Vargas Foundation (FGV/EBAP) was established in Rio de Janeiro on April 15, 1952 t ... Lees meer

The first public administration school in Latin America, the Brazilian School of Public Administration at the Getulio Vargas Foundation (FGV/EBAP) was established in Rio de Janeiro on April 15, 1952 through a partnership between the United Nations (UN) and the FGV, in order to respond to demands for qualified professionals in this field. Lees Minder
Rio de Janeiro , Bailrigg , Montreal , Yokohama , Bengaluru + 4 Meer Minder

Accreditaties

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited