Prikladnaya informatica ontwerp

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Toegepaste Informatica in het ontwerp

&nbsp

Het doel is om een ​​uitgebreide opleiding in het gebied van computer aided design informatie-omgeving in de industrie, economie en media.

&nbsp

Onderwijs is gericht op het ontwikkelen mogelijkheden van computer graphics en animatie, onderwijs en smaak aan artistieke en esthetische vaardigheden, die aanzienlijk van het concurrentievermogen van afgestudeerden toename van de huidige arbeidsmarkt inboezemen.

&nbsp

Afgestudeerden hebben de vaardigheden om informatie-omgeving ontwerpen, het ontwerpen van software-interfaces en web-design, computer technologie in audio-en video-reclame, computer graphics en animatie, computer game-industrie.

&nbsp

Afgestudeerden van de vraag uitgeverij, drukkerij, gespecialiseerde organisaties van computer-aided design, reclame-afdelingen van bedrijven en organisaties, marketingafdelingen, ontwerpstudio's, architectuur en design Masters Kimi, ontwerp en design kantoren, Web-studio's, computer-centra.

&nbsp

Graduate Diploma: Master in de Toegepaste Informatica

&nbsp

De afgifte dienst: Ministerie van reclame en Culturele Studies Faculteit der Geesteswetenschappen

Laatst bijgewerkt op sep 2011

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Over de Universiteit Krasnoyarsk vandaag is bekend over de hele wereld als een van de grootste Rocket and Space Centers in Rusland met fundamentele wetenschap, opleiding van hooggekwalificeerde arbei ... Lees meer

Over de Universiteit Krasnoyarsk vandaag is bekend over de hele wereld als een van de grootste Rocket and Space Centers in Rusland met fundamentele wetenschap, opleiding van hooggekwalificeerde arbeid energie en industrie. Meer dan 70% van de Russische ruimtevaart voertuigen zijn ontwikkeld en geproduceerd in Krasnoyarsk. Siberische State University Aerospace (SibSAU), opgericht in 1960 als een unieke instelling voor hoger onderwijs waar de theoretische opleiding wordt gecombineerd met de praktijk in hi-tech bedrijven, is momenteel een hedendaags multi-disciplinaire hogere school waar specialisten in een dergelijke high-tech en innovatief sferen als raket en ruimte productie en computerwetenschappen, international business, financiën, management en de geesteswetenschappen zijn opgeleid. SibSAU heeft opgeleid meer dan 20 000 specialisten voor deze jaren. Meer dan 60% van de ingenieurs, wetenschappers en leidinggevend personeel van de basis van ondernemingen - PJSC "ISS vernoemd naar academicus MF Reshetnev" en PJSC "Krasmash State Enterptise" - zijn de afgestudeerden van de Siberische State University Luchtvaart-en Ruimtevaarttechniek. Tegenwoordig SibSAU vernoemd naar academicus MF Reshetnev is het internationaal gerenommeerde wetenschappelijk en educatief centrum, waardoor een hogere school van de branche, marktleider in het werk van krachttraining voor wetenschappelijke organisaties en ondernemingen van de verdediging instantie op het gebied van de "Space Systems". De universiteit zet de tradities van de hogere technische school te combineren theoretische onderwijs en werken in de wetenschap aangestuurd fundamenteel ondernemingen van de ruimte tak, het wordt beschouwd als een van de innovatieve centra van Rusland. De wetenschappelijke prioriteiten van de universiteit zijn "Space Information Systems", "Secluded Manned Space Systems", "Rocket and Space Vehicles Production". In deze gebieden SibSAU neemt de leidende positie in de Russische Federatie, bovendien, in het werk van kracht opleiding en wetenschappelijk onderzoek. Lees Minder