Postgraduate Certificate in Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ons Postgraduate Certificate is ideaal voor studenten die op zoek zijn naar een route naar het management. Ontworpen om uw inzetbaarheid te vergroten, zal dit korte programma uw kennis van belangrijke bedrijfspraktijken ontwikkelen, waaronder financiële besluitvorming, strategische operaties en leiderschap.

Postgraduate Certificate in Management wordt uitgereikt door BPP University

Belangrijke informatie

 • Het is ontworpen om de werkplek naar de klas te brengen
 • Het biedt een stevige basis voor het ontwikkelen van de vaardigheden en competenties die essentieel zijn voor de effectiviteit van het management
 • Studeer op onze school in de City of London met toegang tot workshops, gastsprekers en netwerkmogelijkheden
 • Dit is een eigentijdse cursus, geïnformeerd door de industrie en praktijkmensen
 • Docenten zijn ervaren zakelijke professionals die voorbeelden uit de praktijk en casestudy's meebrengen naar lezingen, seminars en discussies

Studeermodus

Ons programma is gericht op de realiteit van werken als een moderne manager en onze persoonlijke levering bestaat uit een zeer effectieve combinatie van lezingen, kleine groepssessies en blended learning-mogelijkheden. De kleine groepssessies hebben een sterke nadruk op contextueel leren van studenten, met praktische vaardigheidssessies om je voor te bereiden op hoe het is om te werken in managementomgevingen terwijl je voor managementuitdagingen staat.

In een doorsnee week kunt u 3 uur colleges en kleine groepsseminaries / workshops verwachten voor elke 15-puntenmodule, naast eventuele ondersteuningscategorieën waarvoor u mogelijk bent ingeschreven.

Je zult ook verdere ondersteuning binnen handbereik vinden via de Virtual Learning Environment (VLE) van de Business School. Je werkt samen met mensen van verschillende achtergronden, inclusief ervaren professionals uit de industrie, allemaal binnen een bedrijfsgerichte omgeving.

Progressie

Na succesvolle afronding van dit programma ontvangt u 60 studiepunten. Deze kunnen worden gebruikt om door te gaan naar het volledige MSc Management-programma van BPP University , zodat u vanaf de tweede termijn uw studie kunt voortzetten.

Ontwikkel uw professionele vaardigheden

We richten ons op het ontwikkelen van uw professionele vaardigheden, zodat u managementconcepten kunt overbrengen naar het echte leven. Een breed scala aan activiteiten wordt gebruikt om uw leren te ondersteunen, waaronder:

 • Interactieve lezingen
 • Video en schriftelijke case studies
 • Individuele en groepsoefeningen
 • Zakelijke simulaties
 • Betrokkenheid met een reeks professionele en academische materialen
 • Managementvaardigheden sessies, inclusief presentaties, boardroom discussies en simulaties

Assessments

Je wordt beoordeeld aan de hand van een combinatie van cursussen, groepsopdrachten, evaluaties met tijdsafhankelijke vrijgave en begeleide projecten. Uw programmamateriaal bevat formatieve beoordelingen en revisiepakketten om u volledig voor te bereiden. Je krijgt ook feedback gedurende het hele programma om je te helpen je volledige potentieel te realiseren.

Educatieve achtergrond

Studenten die het Postgraduate Certificate in Management willen volgen, hebben het volgende nodig:

 • Een minimum van een 2: 2 Honours diploma van een Britse of erkende internationale universiteit of een andere gelijkwaardige internationale kwalificatie; of
 • Een aanvaardbaar kwalificatie-equivalent zoals de CMI, ILM, CIM, CIMA op niveau 6 of hoger;

Na een beoordeling van de aanvragen kunnen kandidaten worden gevraagd om:

 • Woon een interview bij (via Skype, WebEx of face-to-face)
 • Neem deel aan een telefonisch interview
 • Dien een GMAT-score (Graduate Management Admissions Test) van 580 of hoger in
 • Dien een Graduate Records Examination (GRE) van 500 in voor verbaal en 500 voor kwantitatief. De gemiddelde GRE-score voor elke sectie varieert van 550 tot 625 per sectie, met een mediane totaal van ongeveer 1200

Als je denkt dat je niet voldoet aan de toelatingseisen maar andere kwalificaties of werkervaring hebt, neem dan contact met ons op en we kunnen je opties bekijken.

De Engelse taal

Als uw eerste taal geen Engels is, hebt u een IELTS-niveau 6.5 (algemeen) of een equivalent daarvan nodig, plus een minimum van 6.0 in alle componenten naast de bovengenoemde inreisvereisten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspi ... Lees meer

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspire and challenge tomorrow's business and professional people in a supportive learning environment. Lees Minder
Manchester , Londen , Abingdon , Birmingham , Bristol , Cambridge , Leeds , Liverpool + 7 Meer Minder