Post-professionele MS in ontwikkelingsprogramma voor duurzame onroerend goed

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MS.SRED is een post-professionele opleiding gericht op duurzame vastgoedontwikkeling die leidt tot een Master of Science (Architecture) in Architecture. Het programma richt zich op de kernpunten van duurzame ontwikkeling, van bouwsystemen en bedrijfsmodellen tot gemeenschaps- en milieubeheer.

Dit NYC-ingezeten programma is gebaseerd op het Syracuse University Fisher Center in Midtown Manhattan en is gebaseerd op de cultuur van architecturale en stedelijke innovatie van de stad. Hier ontmoet theoretisch onderzoek reële toepassingen. Het programma begint met een vereiste studio en een gecoördineerd onroerend goed seminar, dat een op design gebaseerde onderdompeling in de fundamenten van ontwikkeling biedt. Vereiste klassen in vastgoedfinanciering, duurzame bouwprocessen, veerkrachtig landgebruik en ruimtelijke ordening, en onroerend goedrecht en bedrijven bouwen een fundamenteel begrip en vaardigheden op.

Bovendien verbindt een stagecursus studenten met toonaangevende professionals, net als een 'residentie' van een week op de hoofdcampus van Syracuse University. Het programma wordt afgesloten met een sluitstukproject waarin studenten hun eigen ontwerp- en ontwikkelingsproject nastreven.

Het programma is zeer geschikt voor personen met een professionele graad in architectuur of een verwante discipline, die het verweven karakter van economische ontwikkeling, sociale gelijkheid en milieuontwerp willen begrijpen en benutten.

Onze MS is een STEM Designated Degree van het US Student and Exchange Visitor Program.

Let op: als een op onderzoek gerichte wetenschapsmaster, kwalificeert dit programma op zichzelf niet als een professionele graad die leidt tot het in aanmerking komen voor het examen voor architectuurregistratie of licentieverlening in de VS.126690_pexels-photo-313691.jpeg energepic.com / Pexels

Voorwaarde voor toelating

Aanvragers moeten hun huidige onderzoeksvaardigheden en eerdere ervaring in het veld toelichten in een kort essay, evenals een persoonlijke verklaring waarin hun doelen voor afgestudeerde studie worden beschreven. Studenten die zijn toegelaten tot het programma zullen hun project nauwkeuriger definiëren in overleg met een faculteitsadviseur in de maanden voorafgaand aan de inschrijving. Instructie vindt plaats in verschillende formele omgevingen, waaronder zelfgeleide studio's, onafhankelijke studie en cursussen op universitair niveau aangeboden in de School of Architecture of andere eenheden van Syracuse University, waar interdisciplinaire interactie en uitwisseling sterk worden ondersteund en aangemoedigd. Het programma wordt afgesloten met een symposium in Syracuse, waar studenten de resultaten van hun ontwerpwerk en onderzoek presenteren.

Het programma staat open voor gekwalificeerde studenten met een professionele graad in architectuur (BArch of MArch, of gelijkwaardig) of met aantoonbare onderzoeksvaardigheden en werkt in architectuur of aanverwante gebieden. Het ingevulde aanvraagformulier moet vergezeld gaan van een officieel exemplaar van eerdere academische transcripties, drie aanbevelingsbrieven, een portfolio van academisch en professioneel werk, en een kort onderzoeksvoorstel met duidelijke intellectuele belangen en educatieve doelstellingen en aantonen van paraatheid voor de eisen van het programma . GRE-scores worden sterk aanbevolen, maar zijn niet verplicht. TOEFL-scores zijn vereist voor alle aanvragers wier moedertaal niet Engels is.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded in 1873, the Syracuse University School of Architecture consistently ranks among the best schools of architecture in the nation.

Founded in 1873, the Syracuse University School of Architecture consistently ranks among the best schools of architecture in the nation. Lees Minder