Post-professionele MS in ontwerp | Energie | futures

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ontwerp | Energie | Futures is een geconcentreerd onderzoeksopzetprogramma dat leidt tot een post-professionele Master of Science (MS) in de architectuur. Het programma richt zich op energie en de gebouwde omgeving met onderzoeksontwerpen die zich uitstrekken over vele schalen, van stedenbouwkundig ontwerp tot hoogwaardige gebouwen, van VR en computationele simulatie tot onderzoek naar bouwmaterialen en productontwerp, en over een breed scala aan disciplines en praktijkgebieden, waaronder adaptief hergebruik, ontwikkeling van onroerend goed en stedenbouwkundige ontwerpen.

Voor de duur van het programma, worden de studenten geleid door de faculteit actief bezig met extern gesponsorde onderzoeks- en ontwerpprojecten en hebben tal van mogelijkheden voor onderzoeksstages in de verschillende onderzoeksfaciliteiten van de faculteit.

Coursework bestaat uit een kernstudio die de centrale kaders en perspectieven van de mate uiteenzet, twee onderzoeksseminars die de architecturale onderzoeker positioneren in een hedendaagse en toekomstgerichte context, een reeks keuzevakken die door de student zijn gekozen om hun onderzoeksinteresses te ondersteunen, en een laatste semester capstone-ervaring die studenten blootstelt aan baanbrekende onderzoeksprojecten en paradigma's in het veld. Deze laatste sluitsteen ondersteunt het individuele onderzoekswerk van studenten in de context van een innovatief collaboratief adviserend model.

Studenten in het MS-programma hebben ook de mogelijkheid om zich aan te melden voor het interdisciplinaire Certificate of Advanced Study in de Sustainable Enterprise (CASSE). Dit Certificate-programma wordt aangeboden via het Sustainable Enterprise Partnership van Syracuse University (http://bit.ly/2BShlFA), een samenwerking tussen de Whitman School of Management, het College of Engineering and Computer Science, de State University of New York College of Environmental Wetenschap en bosbouw, en het Syracuse Centre of Excellence in milieu- en energiesystemen. Studenten die het certificaat invullen, zullen vloeiend in de economische, ecologische en sociale dimensies van duurzaamheid en hun onderlinge afhankelijkheid zijn; systeemwetenschap en zijn relatie tot duurzaamheid; en de natuurlijke, financiële, technische, juridische en sociale factoren van de duurzaamheidsstrategie in bedrijven en andere organisaties. Studenten in het MS in Architecture-programma zijn in staat om het certificaat-programma en de MS-graad af te ronden in twee academische jaren van cursussen met een totaal van 36 studiepunten.

Kandidaten met een professioneel diploma in architectuur, landschapsarchitectuur, stedenbouw of stedenbouw worden aangemoedigd om een ​​aanvraag in te dienen, hoewel aanvragers in verwante disciplines zoals management, engineering, aardrijkskunde, milieu, grafisch ontwerp of productontwerp ook kunnen worden toegelaten naar goeddunken van de toelating. commissie, in overleg met programmabeheerders.

Onze MS is een door STEM aangewezen graad van het US Student and Exchange Visitor Program .

Let op: als een op onderzoek gerichte wetenschapsmaster, kwalificeert dit programma op zichzelf niet als een professionele graad die leidt tot het in aanmerking komen voor het examen voor architectuurregistratie of licentieverlening in de VS.

leerplan

De Master of Science (MS) in de architectuur-opleiding vereist de voltooiing van 30 studiepunten, meestal voltooid in de loop van drie semesters.

De mate is gestructureerd rond een zeer gerichte kern van studio's, onderzoeksseminars en een proefschrift die gezamenlijk de architecturale kennis van studenten in het ontwerp uitbreiden | Energie | Futures concentratiegebied. Deze cursussen leren studenten geavanceerde ontwerp- en onderzoeksmethoden in dienst te stellen van kritisch, productief denken voor energie-efficiënt ontwerp voor onze wereldwijde toekomst.

In het tweede semester van een student werken we met elke individuele student aan een reeks keuzevakken, samengesteld uit zowel de school van architectuur als over de universiteit, ter ondersteuning van de specifieke interesses van een student ter voorbereiding op hun afstudeerscriptie / gerichte onderzoekservaring.

Deze sluitsteenervaring omarmt de complexe multidisciplinaire aard van architecturale projecten in de 21ste eeuw door een kader te bieden voor studenten om individuele onderzoeksontwerpbelangen te verkennen rond een reeks onderwerpen die worden ondersteund door facultaire expertise van over de hele universiteit.

Onder leiding van de faculteit School of Architecture krijgen kleine groepen studenten die in deze gedeelde themagebieden werken de gelegenheid hun werk voort te zetten in de vorm van multidisciplinaire contexten en gesprekken die vandaag de dag de innovatieve praktijk stimuleren.

Door deze diplomatenervaring bereiden we studenten voor op het zoeken, initiëren en leiden van deze gesprekken bij het afstuderen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded in 1873, the Syracuse University School of Architecture consistently ranks among the best schools of architecture in the nation.

Founded in 1873, the Syracuse University School of Architecture consistently ranks among the best schools of architecture in the nation. Lees Minder