Post-professionele MS in het ontwikkelingsprogramma voor onroerend goed

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MS.RED is een post-professionele opleiding gericht op vastgoedontwikkeling die leidt tot een Master of Science (MS) in Architectuur. Het programma richt zich op de moeren en bouten van veerkrachtige ontwikkeling, van constructiesystemen en bedrijfsmodellen tot gemeenschaps- en milieubeheer.

Gevestigd in het Syracuse University Fisher Center in Midtown Manhattan, put dit programma uit NYC uit de stadscultuur van architecturale en stedelijke innovatie. Hier ontmoet theoretisch onderzoek real-world toepassing. Het programma begint met één vereiste studio en een gecoördineerd vastgoedseminar, dat een op design gebaseerde onderdompeling biedt in de grondbeginselen van ontwikkeling. Vereiste lessen in vastgoedfinanciering, duurzame bouwprocessen, veerkrachtig landgebruik en ruimtelijke ordening, en vastgoedrecht en -bedrijf bouwen een fundamenteel begrip en vaardigheden op.

Bovendien zullen studenten tijdens hun studie contact maken met toonaangevende professionals door deel te nemen aan een speciale cursus voor geconcentreerde onderdompeling op de hoofdcampus van de Syracuse University.

Het programma is ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op competitieve carrières in de praktijk, onderwijs en onderzoek en is zeer geschikt voor individuen met een professionele graad in architectuur of een aanverwante discipline, die de onderling verbonden aard van economische ontwikkeling, sociale gelijkheid en ecologisch ontwerp.

Onze MS is een STEM Designated Degree van het US Student and Exchange Visitor Program.

Let op: als een op onderzoek gerichte wetenschapsmaster, kwalificeert dit programma op zichzelf niet als een professionele graad die leidt tot het in aanmerking komen voor het examen voor architectuurregistratie of licentieverlening in de VS.

126690_pexels-photo-313691.jpegenergepic.com / Pexels

Voorwaarde voor toelating

Aanvragers moeten hun huidige onderzoeksvaardigheden en eerdere ervaring in het veld toelichten in een kort essay, evenals een persoonlijke verklaring waarin hun doelen voor afgestudeerde studie worden beschreven. Studenten die zijn toegelaten tot het programma zullen hun project nauwkeuriger definiëren in overleg met een faculteitsadviseur in de maanden voorafgaand aan de inschrijving. Instructie vindt plaats in verschillende formele omgevingen, waaronder zelfgeleide studio's, onafhankelijke studie en cursussen op universitair niveau aangeboden in de School of Architecture of andere eenheden van Syracuse University, waar interdisciplinaire interactie en uitwisseling sterk worden ondersteund en aangemoedigd. Het programma wordt afgesloten met een symposium in Syracuse, waar studenten de resultaten van hun ontwerpwerk en onderzoek presenteren.

Het programma staat open voor gekwalificeerde studenten met een professionele graad in architectuur (BArch of MArch, of gelijkwaardig) of met aantoonbare onderzoeksvaardigheden en werken in architectuur of aanverwante gebieden. Het ingevulde aanvraagformulier moet vergezeld gaan van een officieel exemplaar van eerdere academische transcripties, drie aanbevelingsbrieven, een portfolio van academisch en professioneel werk en een kort onderzoeksvoorstel waarin duidelijke intellectuele interesses en educatieve doelstellingen worden uiteengezet en waarmee wordt aangetoond dat ze voorbereid zijn op de eisen van het programma . GRE-scores worden aanbevolen, maar zijn niet vereist. TOEFL-scores zijn vereist voor alle aanvragers wier moedertaal geen Engels is.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Founded in 1873, the Syracuse University School of Architecture consistently ranks among the best schools of architecture in the nation.

Founded in 1873, the Syracuse University School of Architecture consistently ranks among the best schools of architecture in the nation. Lees Minder