Post-afstuderen in creatieve gastronomie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

130774_pexels-photo-2977514.jpeg Rene Asmussen / Pexels

In de afgelopen jaren is het gastronomische toerisme aanzienlijk gegroeid en is het een van de meest dynamische en creatieve segmenten van het toerisme geworden. Zowel bestemmingen als toeristenbedrijven zijn zich bewust van het belang van gastronomie om het toerisme te diversifiëren en lokale, regionale en nationale economische ontwikkeling te stimuleren. Bovendien omvat Gastronomisch Toerisme in wezen ethische en duurzame waarden op basis van territorium, landschap, zee, lokale cultuur, lokale producten en authenticiteit, wat iets gemeen heeft met de huidige trends in culturele consumptie.

Het is in dit verband dat de Universidade Europeia de 3de editie van de Post-Graduation in Creative Gastronomy promoot, in samenwerking met AHRESP - Association of Hospitality, Catering and Similars of Portugal.

Het Graduate Program in Creative Gastronomy is een uitstekende kans voor diegenen die een carrière willen ontwikkelen, kennis willen verwerven of verdiepen in dit bedrijfsgebied, gekenmerkt door diepgaande veranderingen en constante innovatie. Het opleiden en bijwerken van de kennis van human resources in het toerisme is een kernfactor om het concurrentievermogen van bedrijven te waarborgen.

Dit programma bestaat uit 22 curriculaire eenheden en 5 masterclasses waarmee deelnemers zeer gespecialiseerde academisch-professionele vaardigheden kunnen ontwikkelen om de uitdagingen van een wereldwijde toerismemarkt aan te gaan, waardoor stagiairs vaardigheden krijgen op het gebied van management, innovatie, marketing en operationele planning op het gebied van gastronomie.

voordelen

  • Sterke verbinding met de bedrijfswereld;
  • Sterk praktijkgericht programma;
  • Integratie van het programma in een universiteit die sterk gericht is op internationalisering;
  • Hoge sector inzetbaarheid;
  • De breedte van de curriculaire eenheden maakt het mogelijk om stagiairs essentiële vaardigheden te bieden voor de gastronomieprofessional in een hedendaagse wereld.

doelstellingen

Bied stagiaires de essentiële vaardigheden voor een succesvolle carrière in de horeca. gastvrijheid en toerisme, zowel op het gebied van strategisch, marketing of innovatie, als in het kader van de bedrijfsvoering. Naast de technische kennis van academische aard, heeft het programma een zeer opvallende praktische component, gericht op het oplossen van problemen met echte toepasbaarheid in het leven van bedrijven, met in de realisatie van optionele leerplannen een manier om aan te sluiten bij de motivaties van de deelnemer.

ontvangers

Professionals op het gebied van Horeca, Horeca en Toerisme die vaardigheden willen verwerven of actualiseren op het gebied van management en innovatie in de sector;

Jong afgestudeerden die functies willen gaan vervullen op het gebied van Horeca, Horeca en Toerisme.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Universidade Europeia is located in Portugal and offers access to student-centered quality education.

The Universidade Europeia is located in Portugal and offers access to student-centered quality education. Lees Minder
Lissabon , Lissabon , Porto , Lissabon + 3 Meer Minder