Post graduate certificaat / diploma / masters in het management en leiderschap voor de gemeenschap en de publieke sector

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze Postgraduate Certificate / Diploma / Master of Arts in Leadership and Management voor de Gemeenschap en de Publieke Sector streeft ernaar een scala aan vaardigheden te ontwikkelen voor studenten om onderscheid te maken en te analyseren leiderschap, management en bestuur in de gemeenschap, op vrijwillige basis, non-profit, wettelijke en de publieke sector. Studenten worden aangemoedigd om hun eigen ervaringen in de sector te brengen toe te passen op de theoretische en academische middelen van het programma. Deze flexibele, part-time programma biedt zowel de voltooiing in twee of drie jaar en is geaccrediteerd door NUI Galway.

Het programma stelt studenten in staat om een ​​kennisbasis en op persoonlijke titel in het leiden en managen van verandering, bestuur en wettelijke compliance, organisatorisch en operationeel beheer en het bevorderen van de organisatie op te bouwen. Door het combineren weekend seminars, online leeractiviteiten en self-directed studie, kunnen studenten ontwikkelen sterk leiderschap, analytische en onderzoeksvaardigheden. Het programma opdrachten combineren reflectief leren praktijken, case study analyse, ontwikkeling management vaardigheden (bv briefing documenten, presentaties), die het mogelijk maken de studenten om te putten uit hun eigen professionele of vrijwilligerswerk ervaring. De laatste opdracht is een Masters proefschrift van 20.000 woorden over een onderwerp onderhandeld met een toegewezen supervisor.

Voor het najaar 2016 intake, het programma blijft flexibel, module per module leren opties op het kalenderjaar te bieden en is het mogelijk om het postgraduaat voltooien door april 2017. Vanaf het najaar 2017 is de Advanced Research Methods module en Proefschrift Masters geleverd voor alle masterstudenten met tutorials die zich specifiek richt op de Leiderschap en Management in de sector streng.

cursusduur

Master of Arts Degree: twee of drie jaar (modulair, part-time) (6 modules, 90 ECTS) Sluit beschikbaar: Postgraduate Certificate (3 modules, 30 ECTS) of Postgraduate Diploma (5 modules, 60 ECTS).

Het volledige programma bestaat uit zes modules, die op een flexibele, module per module basis:

Jaar 1 modules

 • Governance and Compliance Wetgevende (10 ECTS) - MALM Module 1
 • Organisatie en Bedrijfsvoering (10 ECTS) - MALM Module 2
 • Het bevorderen van de Organisatie (10 ECTS) - MALM Module 3
 • Inleiding tot Leadership and Management voor de Gemeenschap, non-profit en publieke sector (15 ECTS) - MALM Module 4

Succesvolle afronding van drie van deze module voldoet aan de eisen voor een Postgraduate Certificate.

 • Deze cursussen zijn ook beschikbaar op een audit basis voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de inhoud zonder de voltooiing van de beoordeling (of accumulerende ECTS). Een certificaat van deelname zal worden uitgegeven.

Jaar 2 modules

 • Advanced Research Methods (15 ECTS) - MALM Module 5 Succesvolle afronding van deze module (na alle vier modules van jaar 1) voldoet aan de eisen voor een Postgraduate Diploma.

 • Master of Arts proefschrift (30 ECTS) - MALM Module 6 Succesvolle afronding van deze module (na alle vijf daaropvolgende modules) voldoet aan de eisen voor een Master of Arts.

Die moet worden toegepast?

Dit programma zal van belang zijn voor degenen die zijn:

 • Werken in leiderschap of management in de gemeenschap, op vrijwillige basis, non-profit en publieke sector
 • Wens om vooruitgang in leidinggevende / managementfuncties binnen de sector / hun organisatie
 • Leden van de vrijwillige directiecomités / borden in de gemeenschap of vrijwilligerssector
 • Werken in het bestuur of leidinggevende posities in de lokale overheid of wettelijke sector
 • Vertegenwoordigen lokale overheid, wettelijke of community / vrijwilligersorganisaties in een governance-rol op een openbare sector of gemeenschap raad van bestuur
 • Afgestudeerden van de undergraduate programma's met een stichting of interesse in de sector

Wat zijn de Toelatingseisen?

 • Een primaire Degree (min 2: 2) of gelijkwaardige studiepunten • Ten minste twee jaar ervaring in het werken of vrijwilligerswerk in de gemeenschap, is de vrijwillige of de publieke sector sterk aanbevolen.

Wat vooruitzichten zijn er voor studenten die afstuderen uit dit programma?

De mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling in leidinggevende of leidinggevende functies in maatschappelijke organisaties, non-profit en social enterprise samen met publieke en statutaire organen bestaan ​​voor afgestudeerden van het programma. Want er is een voortdurende nadruk op corporate governance, fiscale duurzaamheid en leiderschap verantwoording, werkgelegenheid en directiefuncties binnen deze sector zal worden in de vraag. Afgestudeerden met deze kennis en vaardigheden wordt ingesteld op het nemen van deze verantwoordelijkheden en deze kennis toe te passen voor het algemeen belang. Studenten kunnen ook overwegen vordert hun studies om doctoraal niveau.

Studenten in het programma komen in aanmerking voor student lidmaatschap van het Instituut voor Managers in de Gemeenschap en Voluntary Organisation in Ierland (IMCV).

Afgestudeerden van het programma komen in aanmerking voor Senior lidmaatschap van het Instituut voor Managers in Gemeenschap en Voluntary Organisation in Ierland (IMCV), en met het lidmaatschap kan de post-nominale brieven SiMCV gebruiken.

Programma Toepassingen:

 • Ten behoeve van het programma deelnemers te maximaliseren, wordt de opname beperkt tot 20 studenten. De kandidaten worden sterk aangemoedigd om vroeg toe te passen.
 • Sluitingsdatum for Applications: Het hele jaar geopend voor toepassingen op afzonderlijke modules
 • Module data: Weekends: ongeveer een weekend (vrijdagavond / zaterdag) per maand
 • Programma Accreditatie: National University of Ireland, Galway - NUI Galway (Level 9)

programma Toepassingen

 • Ten behoeve van het programma deelnemers te maximaliseren, wordt de opname elke module beperkt tot 20 studenten. De kandidaten worden sterk aangemoedigd om vroeg toe te passen.
 • Zodra u bent ingeschreven op het programma is er geen noodzaak om opnieuw toe te passen, aan te geven simpelweg uw belang om de CLL Bureau van uw voornemen om in te schrijven in modules aangeboden. Sluitingsdatum voor nieuwe toepassingen (herfst intake): vrijdag 12 augustus 2016
 • Sluitingsdatum voor nieuwe toepassingen (winter intake): vrijdag 25 november 2016
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

St. Angela’s College, Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway, is a provider of University-level education and research in the North West of Ireland. As a College within the w ... Lees meer

St. Angela’s College, Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway, is a provider of University-level education and research in the North West of Ireland. As a College within the wider National University network we are a dynamic, fast-growing educational institution that recognises our strategic location in Sligo and the North West. We are fully responsive to the local/regional needs and aware of our contribution not only to University-level education but to the social and economic development of the region. Lees Minder