Posgrado En Technologische En Innovatieve Textiel

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Posgrado En Technologische En Innovatieve Textiel

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Het uiterste crecimiento del mundo de la moda verplicht een ziektebeeld en geeft u een nieuw overzicht van materialen, innovaties, processen en formaten van de distributie, enz. Het is belangrijk dat u verschillende mogelijkheden hebt voor de toekomst van de gebruikers.

De technologie van de technologie is van hoge kwaliteit en het is zeer belangrijk voor productiviteit en kwaliteit. Het materiaal is geschikt voor de kleur en de temperatuur, en er zijn draagbare onderdelen die u kunt gebruiken voor de afwerking van uw producten.

Este Curso de Postgrado en Tecnología e Innovación Textil te proporciona un amplio conocimiento en la aplicación de nueva tecnologías en materiales, processos de fabricación en gestión.

Conocer nuevos materiales tecnológicos que perman expandable las posibilidades creativas Descubrir procesos de state-of-the-art, probados y en funcionamiento, maar er is geen mogelijkheid om deze te laten zien en te verduidelijken, en er zijn nog veel meer te zien op de productiviteit. producto, de beste strategieën voor de eindcompetentie van de Conocer-coördinaten, dimensies van eco-nominale, medioambientale en humanitaire en niet-commerciële vaardigheden. Adquirer-know-how, die geschikt is om te communiceren met technologisch en technologisch toepassend personeel. Realizar un proyecto que servirá como portefeuille de nuevas habilidades y conocimientos

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spanish (Spain)


Laatst bijgewerkt op September 12, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 maanden
Voltijd
Price
Prijs
4,200 EUR
Locations
Spanje - Madrid
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan