PgCert in veiligheids- en ongevallenonderzoek - Zeevervoer

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Over

Deze cursus is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ongevallenonderzoekswereld en biedt een unieke combinatie van op onderzoek gebaseerd leren en leren van praktijkervaringen, zodat studenten de vaardigheden en kennis van het beste van zowel de academische wereld als de industrie kunnen opdoen.

Voor wie is het?

De cursus is in eerste instantie bedoeld voor degenen die betrokken zijn bij, of op het punt staan ​​om betrokken te worden, bij onderzoek naar ongevallen op zee en andere veiligheidsgerelateerde industrieën.

De cursus is geschikt voor mensen met een technische of operationele achtergrond in marine- of veiligheidstechniek en -beheer, onderzoekers voor ongevallen en personen die in dienst zijn bij nationale onderzoeksinstanties, exploitant, toezichthouders en fabrikanten.

Waarom deze cursus?

De cursusstructuur is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ongevallenonderzoeksgemeenschap en met de goedkeuring van de Industrial Advisory Board van het Cranfield Safety and Accident Investigation Centre.

Een belangrijk aspect van deze cursus is het gebruik van praktische workshops en simulaties om de praktische vaardigheden te ontwikkelen die vereist zijn als onderzoeker. Dit wordt aangevuld door sessies en modules die u in staat stellen om nauwgezet onderzoek en wetenschappelijke analyses uit te voeren, samen met technische schrijf-, onderzoeks- en interviewtechnieken.

Cranfield University is zeer goed gelegen voor het bezoeken van deeltijdstudenten van over de hele wereld en biedt een scala aan bibliotheek- en ondersteuningsfaciliteiten om je studie te ondersteunen. Dit stelt studenten van over de hele wereld in staat om deze kwalificatie te voltooien terwijl ze werk / privé-verplichtingen in evenwicht houden. Dit PgCert-programma heeft een breed scala aan culturele achtergronden waardoor de leerervaring voor zowel personeel als studenten aanzienlijk verbetert.

Cursus details

De cursus wordt modulair afgeleverd en bestaat uit een combinatie van conventionele leermiddelen en hands-on ervaring door middel van veldoefeningen en simulaties.

Het programma begint met het bijwonen van de drie weken durende module in Fundamentals of Investigation, gevolgd door een module van drie weken in Applied Marine Accident Investigation. De twee verplichte modules hebben input van een aanzienlijk aantal externe sprekers uit het veiligheids- en ongevalsonderzoeksveld.

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus

  • Fundamentals of Investigation
  • Applied Marine Accident Investigation

Toelatingseisen

Aanvragers moeten een goede UK Honours-graad (of equivalent) hebben in eender welke discipline, of een erkende lagere kwalificatie plus relevante werkervaring op het gebied van maritieme veiligheid.

Kandidaten zonder een goede UK honours degree (of gelijkwaardig) worden aangemoedigd om een of twee modules bij te wonen (zoals Fundamentals of Accident Investigation and Applied Marine Accident Investigation) als een Associate Student on Continuing Professional Development in plaats van als een MSc-student. Ga naar de webpagina Fundamentals of Accident Investigation CPD.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder