Pg CERT / ma loopbaanontwikkeling

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MA / PG Cert Career Development cursus is ontworpen om u uit te rusten met de vaardigheden, kwaliteiten en kennis van een beroepsbeoefenaar die in de ontwikkelingssector carrière, zodat u aan de behoeften van klanten te kunnen voldoen in een verscheidenheid van instellingen.

De cursus is afgestemd op de behoeften van de studenten die aan de werkgelegenheid in te voeren binnen de sector, evenals die reeds in loopbaanontwikkeling of aanverwante rollen gebruikt.

In plaats van te committeren aan de volledige MA, kunt u ervoor kiezen om een ​​postgraduaat getuigschrift (PG Cert) in Career Development bestuderen. Die studeren op de full-time MA zal de mogelijkheid van het voltooien van de kwalificatie in de Career Development (QCD) award geaccrediteerd door de Career Development Institute (CDI) beroepsorganisatie hebben.

Waarom kiezen voor de MA / PG Cert Career Development?

 • NTU is met succes het onderwijs loopbaanbegeleiding cursussen sinds 1973, en heeft een sterke nationale reputatie op dit gebied vastgesteld. U zult genieten van een breed spectrum van de hedendaagse denken en debat over loopbanen onderwijs, informatie, advies, begeleiding en coaching, en je zult de vaardigheden ontwikkelen om een ​​positieve impact op de sector en het beroep te maken.
 • Het curriculum biedt flexibiliteit - je hebt de keuze van het full-time studeren of door blended learning, en er zijn module opties om u te helpen specialismen te ontwikkelen.
 • Deze cursus is ideaal als u op zoek bent om werk te vinden in de sector, of al werkzaam zijn in een loopbaanontwikkeling of verwante rol en het zoeken naar bijscholingsmogelijkheden (CPD).
 • De CDI heeft de cursus excellent onderwijs team geprezen en blended learning innovaties, herkennen ze met de 2015 CDI Career Development Award voor Best Practice in het gebruik van technologie in Career Development.

Modules

Core modules (voor zowel de PG Cert en MA) kunnen zijn:

 • Ethische standpunten en Professional Practices
 • Kaders voor Professional Practice

Extra MA Loopbaanbegeleiding modules kunnen bestaan ​​uit:

 • Optionele module: Kwalificatie in de Career Development Professional Standards (QCD) - Career Development Institute (CDI) geaccrediteerde
 • Optionele module: Labour Market Information (LMI)
 • Core module: Onderzoeksmethoden en Proefschrift / Dienst Evaluatie

Voor meer informatie over de modules die u kunt studie over deze cursus kunt u terecht op onze website.

Levering en beoordeling

Een blended learning aanpak is gezet op weg naar de levering van zowel de PG Cert en de MA, bestaande uit online onderwijs en leeractiviteiten en face-to-face workshop dagen.

 • Voor de PG Cert, zullen face-to-face-ingang plaats bij workshop dagen (zes in totaal) te nemen.
 • Voor de MA, is er in eerste instantie een groter deel van de face-to-face-ingang wordt ondersteund door online onderwijs-en leeractiviteiten.

Voor beide kwalificaties, zul je deelnemen aan een reeks van onderwijs- en leermethoden. Deze zullen onder meer lezingen, online activiteiten, case study onderzoek, simulatie-oefeningen en rollenspelen, interactieve of groep leren en real-life praktijk en toepassing van vaardigheden door middel van University banden en de school partners.

Evaluatiemethoden zijn gevarieerd en geschikt voor een verscheidenheid van leerstijlen en voorkeuren. Deze omvatten schriftelijke opdrachten zoals case studies of onderzoekend rapporten en reflectieve en assessments vaardigheden op basis waarvan één-op-één begeleiding sessies en groepswerk.

Je toekomstige carrière

De cursus is bedoeld om u uit te rusten met attributen die sterk na de door werkgevers worden gezocht binnen de loopbaanontwikkeling en employability sector. Na afloop, moet u in staat om te reflecteren op de praktijk en de prestaties, en te identificeren verdere professionele ontwikkeling (CPD) en persoonlijke ontwikkeling nodig heeft, zodat u zich aan te passen en te reageren op de contextuele behoeften van klanten, werkgevers en de sector.

Kosten en financiering

Voor informatie over de kosten en mogelijke financieringsmogelijkheden bezoeken www.ntu.ac.uk/s3fees

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The School of Social Sciences promotes excellence in higher education, research and consultancy. We offer a diverse range of courses at undergraduate, postgraduate and professional level. Students can ... Lees meer

The School of Social Sciences promotes excellence in higher education, research and consultancy. We offer a diverse range of courses at undergraduate, postgraduate and professional level. Students can select courses that have been designed in partnership with professional bodies and outside organisations within the public and private sector. Here at the School of Social Sciences, we aim to make a difference to society and the lives of those within it. Lees Minder